Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 18th 2011 zmieniony
     permalink
    czy z moim wykresikiem jest ok? tym w postach i komentarzach na moim profilu... :(

mam pytanko: ze mnie dziś leje się nie wiem czemu biały śluz już i tego jest dużo.. cala wkladke mialam mokrą... to dobrze? Miałyscie tak po kuracji z clo i pregnylem i po (podobno) owulacji.
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeNov 18th 2011
     permalink
    regi1984: jutro rano powtórze -jak wyjdzie ponownie negatywny wówczas bede sie martwiła

ja bym się cieszyła mimo negatywnego testu one nie są niezawodne:)

Kandyzowana ja miałam zastrzyk ovitrelle i tez miałam takie objawy jak ty teraz + uderzenia goraca:wink:
    teraz mam clo ale dziś ostatnia tabletka - i nie widzę śluzu na zewnątrz:(
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    rumba dziekuje ze mi odpisujesz -jestes kochana:hugging:
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Kandyzowana ja miałam tak po pregnylu. Lało się ze mnie jak z kranu :) miałam dawkę 10000j.m.
    --
  1.  permalink
    justa2586 dziękuje za odpowiedź :* mam nadzieję że się szykuje a nie jest już po ;)
    --
  2.  permalink
    rumba: - i nie widzę śluzu na zewnątrz:
    ja też jakoś go zewnątrz nie widzę ... w środku wilgotno ale śluz lepki więc kiepski :/ No nic ryzykuje ...biore wiesiołek jeszcze
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    a w jakich dniach można brac wiesiołek?
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    regi ale z Ciebie psytulanka:hugging:

mgiełka może spróbuję i ja stosować ten wiesiołek, może pomóc już gdzieś słuszałam ze jest bardzo pomocny:)
    :tooth:
    --
  3.  permalink
    tiga, dziekuje za odpowiedz.. a sutki cię bolaly po pregnylu?
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    wiesiołek od 1 dc do owulacji
    --
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Kandyzowana tak, bolały mnie okropnie. Każdy dotyk sprawiał ból - to chyba po pregnylu, tzn. tak mi się wydaje. Przeszło mi po przeszło 2 tygo od zastrzyku. Tylko ja miałam jeden zastrzyk 10000j , a doczytałam, że Ty miałaś 3 po 5000j.
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    dzięki mimik a polecasz wiesiołek jakiejś konkretnej firmy? czy to ma byc olej z wiesiołka?
    :shocked::confused:
    --
  4.  permalink
    tiga ja lacznie mialam 15 000j. w sumie to objawy ciazowe i co sie dziwic skoro to jest hcg ;P

ciekawe, czy z tego mojego serduszkowania 48h przed domniemana owulką coś się wykluje czy nie...

musze czekac in 12 dni od podania pregnylu by sprawdzić i testowac..
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    mgielka1983 to jeszcze nie owulka zbliża się:)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    OEPAROL Wiesiołek w kapsułkach taki kupowałam:)
    --
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Kandyzowana trzymam kciuki :) mojej koleżance się udało, a serduszkowali 3albo 4 dni przed owu, bo jej mąż ciągle w delegacji, zresztą tak jak mój. My serduszkowalismy 2 dni przed i po usg, w ktorym gin stwierdził, że już po owu. także głowa do góry może żołnierzyki przetrwały :)
    --
    • CommentAuthortiga
     permalink
    ok uciekam, bo mój M wrócił i zabrał się za przygotowywanie obiadu, a mnie na sam widok jedzenia mdli :( Kandyzowana trzymam kciuki za Twój cykl ;) miłego weekendu dziewczynki:)
    --
  5.  permalink
    rumba kup , kup jak nie na śluz to na włosy,skórę i paznokcie pomoże ;) 3x2 biorę OEPAROL z adamedu ;)
    --
  6.  permalink
    [quote=mimik]mgielka1983 to jeszcze nie owulka zbliża się:) uffff pocieszyłaś mnie :bigsmile: bo też w sumie żyję w takim przekonaniu ;)
    --
  7.  permalink
    mimik - jak kombinowanie i staranka :>:> heheheh

mgielka, trzymam kciuki zeby bylo tak jak sobie życzysz:-)
    --
  8.  permalink
    kochana ja za Ciebie :) mocno trzymam i wierzę :- )
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    Kandy a dzisiaj i jutro znowu działamy jeszcze nie pękł bo go czuje a i tempka jeszcze nie skoczyła tak jak trzeba:)
    --
  9.  permalink
    spicie ?? siedze i kawke pije...pozniej 2 lampka winka ;)
    --
  10.  permalink
    mgielka a kiedy chcesz owulke i czemu nie teraz ;ppp

mimik, wierze ze Wam sie uda.. przy takim staraniu inaczej byc nie moze ;]
    --
  11.  permalink
    kandy pisałam już posty wyżej że nie chce owulki jeszcze ponieważ mam usg w poniedziałek 16 dc ...chciałabym przed owuklą wiedzieć ile pecherzyki mają i jakie mam endo...
    --
  12.  permalink
    aaa ok, przepraszam, umknelo mi to :( mimo iz wszystkie posty czytam.. no to ja mocno wierze, ze tak bedzie, ze 16dc dopiero sie zacznie :-)))
    --
  13.  permalink
    mimik, mi pekl bo nawet na usg widac ze jest zupelnie inny (cialko zolte) a mimo to minely 2 doby a ja znow jajnik czuje i mnie pobolewa wiec wiesz.. moze owulka w kazdej chwili wystapic a i tak bedziesz go (moze) czuc ;) ale tempka moze skoczyc nawet do 2-3 dni PO owu ;-)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a może Ci tam jakis drugi urósł?:)
    --
  14.  permalink
    nie kochana - nie bylo drugiego duzego.. ;) jest piekne ciałko zolte ktore nawet ja widze wyraznie ;-)
    --
  15.  permalink
    a mimik... a jakie mialas wymiary pecherzyka i endo?? :>
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    witam...ja nie wiem czy mi już pęcherzyk pękł-bo mi lekarka nie mówi żeby przyjeżdżać to sprawdzić:sad:. W tym cyklu w ogóle mało czułam jajniki-wczoraj trochę mocniej...mówiłam dzisiaj do męża że może dzisiaj jeszcze "poprawimy"-a on mi na to-chyba zgłupiałaś:tooth:,cztery dni pod rząd?chcesz mnie dobić?więc dzisiaj nici z sexu:cool:wyniki z przeciwciał plemnikowych dopiero za 10dni:confused:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    hehe to dobrze:)ja czułam oby dwa jajniki jeszcze dzisiaj rano a teraz juz tylko lewy
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Justa Duphaston jest syntetycznym progesteronem i nie jest wykrywany w badaniach krwi to luteina lub utrogestan są wykrywane w badaniu, ale wynik nie jest zafgałszowany wręcz warto zrobić by zobaczyć, czy dawka jest wystarczająca i jak jest wchłaniany progesteron
  16.  permalink
    ruda hihi , ja ja to znam. moje statnie serduchowanie bylo ok 48h przed Owulka i jak na razie (4ty dzien) odpoczynek ;-)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    mimik,a ty kiedy masz dostać(nie dostać:tongue:)okres? chyba w podobnym czasie się spodziewamy-ty.ja i Kandy:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    ja sama nie wiem bo mi sie cykl cos czuje po clo sroci skoro owulke milam w 13 dc ;) wiec mniemam ze kolo 1/12 :P
    a Wy kiedy macie (nie)dostac okres :P ( oprócz tego ze min 9 miesiecy go mieć nie bedziecie :P )
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ja 2.12:smile:
    --
  17.  permalink
    ruda03 pocieszę Cie może troszeczke ...ja mam dziś 13 dc a usg pierwsze w tym cyklu w 16 dc i nie wiem czy to nie będzie jedyne :/ Mojemu ginowi chyba limit sie wyczerpał i niestety nie mam skierowania ...gdzie nie zadzwonie tam terminy na polowe grudnia :confused: Nawet nie chce myśleć ze w przyszłym cyklu mogę w ogóle nie mieć usg
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    może Mikołaj do nas przyjdzie:smile:-ja byłam grzeczna...troszkę:tongue:
    --
  18.  permalink
    ja nie wiem kiedy @ przyjdzie...u mnie wielka niewiadoma :/
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    mgiełka,to nie czekaj na usg tylko się już zacznij starać...bo może sie okazać że 16dc to juz za późno
    --
  19.  permalink
    hehe... ja tez bylam baaardzo grzeczna (w pewnym sensie ;p ) i chce prezent na swoje imieninki (1/12 - Natalii) ;P
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    ruda staram sie ;) wczoraj wieczorem było kolejne serduszkowanie :tongue: nie chce dziennie ...tak co 2 dzień ale jutro i pojutrze przyspiesze :surprised: żeby w razie w plemniory mogly dojsc :cool:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ja powinnam mieć jakoś 3-4 grudnia?:)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    spadam do domciu odezwę sie poźniej:)
    --
  20.  permalink
    ja myślałam że będe miała prezent na 28 urodziny ( 11.11 ) no niestety...moja mama ostatnio mi mówi...może tam w niebie chcą żebyś miała 2 dziecko wrześniowe :bigsmile: mój syn z pierwszego małżeństwa jest z 19 września ...poczęty prawdopodobnie w noc poślubną :bigsmile:
    --
  21.  permalink
    hehe - mamy praktycznie te same terminy - ciekawe która z Was pierwsza bedzie miec pozytywny tesxik :) ( bo bedziecie miec to pewne) :))
    --
  22.  permalink
    Wróciłam....
    W prawym jajniku: największy pęcherzyk: 10x6
    W lewym jajniku: największy: 12x10
    Endometrium 6mm

Dziś 12 dc
    --
  23.  permalink
    kandy Ty pierwsza przecież...ja za Wami jestem ;)
    --
  24.  permalink
    mgielka a jaki duzy juz synek?? :)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.