czy z moim wykresikiem jest ok? tym w postach i komentarzach na moim profilu... :(
mam pytanko: ze mnie dziś leje się nie wiem czemu biały śluz już i tego jest dużo.. cala wkladke mialam mokrą... to dobrze? Miałyscie tak po kuracji z clo i pregnylem i po (podobno) owulacji.
regi1984: jutro rano powtórze -jak wyjdzie ponownie negatywny wówczas bede sie martwiła
ja bym się cieszyła mimo negatywnego testu one nie są niezawodne:)
Kandyzowana ja miałam zastrzyk ovitrelle i tez miałam takie objawy jak ty teraz + uderzenia goraca teraz mam clo ale dziś ostatnia tabletka - i nie widzę śluzu na zewnątrz:(
Kandyzowana tak, bolały mnie okropnie. Każdy dotyk sprawiał ból - to chyba po pregnylu, tzn. tak mi się wydaje. Przeszło mi po przeszło 2 tygo od zastrzyku. Tylko ja miałam jeden zastrzyk 10000j , a doczytałam, że Ty miałaś 3 po 5000j.
Kandyzowana trzymam kciuki :) mojej koleżance się udało, a serduszkowali 3albo 4 dni przed owu, bo jej mąż ciągle w delegacji, zresztą tak jak mój. My serduszkowalismy 2 dni przed i po usg, w ktorym gin stwierdził, że już po owu. także głowa do góry może żołnierzyki przetrwały :)
ok uciekam, bo mój M wrócił i zabrał się za przygotowywanie obiadu, a mnie na sam widok jedzenia mdli :( Kandyzowana trzymam kciuki za Twój cykl ;) miłego weekendu dziewczynki:)
kandy pisałam już posty wyżej że nie chce owulki jeszcze ponieważ mam usg w poniedziałek 16 dc ...chciałabym przed owuklą wiedzieć ile pecherzyki mają i jakie mam endo...
mimik, mi pekl bo nawet na usg widac ze jest zupelnie inny (cialko zolte) a mimo to minely 2 doby a ja znow jajnik czuje i mnie pobolewa wiec wiesz.. moze owulka w kazdej chwili wystapic a i tak bedziesz go (moze) czuc ;) ale tempka moze skoczyc nawet do 2-3 dni PO owu ;-)
witam...ja nie wiem czy mi już pęcherzyk pękł-bo mi lekarka nie mówi żeby przyjeżdżać to sprawdzić. W tym cyklu w ogóle mało czułam jajniki-wczoraj trochę mocniej...mówiłam dzisiaj do męża że może dzisiaj jeszcze "poprawimy"-a on mi na to-chyba zgłupiałaś,cztery dni pod rząd?chcesz mnie dobić?więc dzisiaj nici z sexuwyniki z przeciwciał plemnikowych dopiero za 10dni
Justa Duphaston jest syntetycznym progesteronem i nie jest wykrywany w badaniach krwi to luteina lub utrogestan są wykrywane w badaniu, ale wynik nie jest zafgałszowany wręcz warto zrobić by zobaczyć, czy dawka jest wystarczająca i jak jest wchłaniany progesteron
ja sama nie wiem bo mi sie cykl cos czuje po clo sroci skoro owulke milam w 13 dc ;) wiec mniemam ze kolo 1/12 :P a Wy kiedy macie (nie)dostac okres :P ( oprócz tego ze min 9 miesiecy go mieć nie bedziecie :P )
ruda03 pocieszę Cie może troszeczke ...ja mam dziś 13 dc a usg pierwsze w tym cyklu w 16 dc i nie wiem czy to nie będzie jedyne :/ Mojemu ginowi chyba limit sie wyczerpał i niestety nie mam skierowania ...gdzie nie zadzwonie tam terminy na polowe grudnia Nawet nie chce myśleć ze w przyszłym cyklu mogę w ogóle nie mieć usg
ruda staram sie ;) wczoraj wieczorem było kolejne serduszkowanie nie chce dziennie ...tak co 2 dzień ale jutro i pojutrze przyspiesze żeby w razie w plemniory mogly dojsc
ja myślałam że będe miała prezent na 28 urodziny ( 11.11 ) no niestety...moja mama ostatnio mi mówi...może tam w niebie chcą żebyś miała 2 dziecko wrześniowe mój syn z pierwszego małżeństwa jest z 19 września ...poczęty prawdopodobnie w noc poślubną