Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 18th 2011 zmieniony
     permalink
    kuleczka dobrze rzecze! ile rodizn wielodzietnych ledwo wiaze koniec z koncem ale są szczesliwi , zakochani i tworza piękny dom.

Oczywiscie ze kazdy z nas chcialby by jego dziecko mialo wszytsko co najlepsze i w ogole.. ale Polska to Polska.. malo ludiz pławi się w bogactwie.. raczej średnia klasa.. i zawsze znajdzie sie sposob by sobie dac rade.. a zycie tylko we dwoje w pewnym momencie staje sie mmonotonią i brakiem sensu. dzieci są sensem życia...

dobrze myślę? ;)

ps. ruda, ja tez cos takiego powiedzialam - ze poprosze o pomoc innego :tooth:
    --
  1.  permalink
    Ruda terrorystka hihi
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 18th 2011
     permalink
    Dla mnie argument finansowy, nie jest argumentem! Dziecko jest wynikiem miłości dwojga ludzi a nie odzwierciedleniem stanu ich konta! jedynym problemem może być leczenie w naszym kraju-bardzo drogie i nie ma refundacji na wiele leków. Tu wiele osób może mieć ograniczenia, ale to nie to samo co "nie stać nas na dziecko".
    Rumba, nawet nie wiesz jak mi przykro!
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Mój to jest jak dziecko. Zresztą sam niedawno powiedział, że jak będzie miał 50lat to i tak będzie się czuł jakby miał 21. On może tak, ale ja wiecznie dziecka nie będe mogła urodzić. Zegar bije! Porozmawiam sobie z nim jak wróci z pracy, (choc powiem wam ze wcale nie mam ochoty go przekonywać i tłumaczyć znowu od początku jak to wszystko wygląda - sam powinien wiedzieć). Zastanawiam się też, czy tego wszystkiego (sorry za wyrażenie) nie olać, i nie poczekać aż on sam przyjdzie i zechce się starać?

Nie sadziła, że będę mieć problemy jeszcze tego typu. Ahhhh faceci!!!
    --
  2.  permalink
    ja mojemu powiedziałam że chcę dziecko i że jak on mi je nie zrobi to się puszczę z innym

Ruda, cóż za dojrzały argument
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Rumba, jeśli można zapytać w jakim jesteście wieku?
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ja terrorystka?:bigsmile:chyba święta-bo tylko taka by wytrzymała z takim upartym,egoistycznym facetem jakim jest mój M. juz mi nawet moja rodzina mówiła żebym mu kopnęła do dupy i poszukała "normalnego":wink:,który chce założyć rodzinę:smile:...ech-dałam mu szansę:smile:,i nawet fajnie nam się układa-kryzys minął-żeby jeszcze tylko dzieciątko było:sad:....nie wiem co się dzieje z tymi facetami-zbyt wygodni-egoiści i materialiści...rumba życzę powodzenia:hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hej Dziewczyny;)
    czytam, nadrabiam zaległości tutaj;)
    Kandyzowana - odczytałaś wiadomość?
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Dla mnie wątek finansowy też jest do bani, co skłania mnie do przemyśleń nawet - z kim ja się związałam?
    Ruda - ja nie pozwolę żeby mój mnie tak długo zwodził 12 lat?, masz racje szantaż emocjonalny jest na miejscu (może dobitnie ale skoro efekty mogą byc korzystne) albo w późniejszym etapie rozwód.
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    flowka - ja 27lat, mój 33

już półmetek:wink:
    --
  3.  permalink
    korda taak:-) czekalam na Ciebie :P bo ja nie moge odpisywac na wiadomosci :( ale bardzo bym chciała :-* dziekuje;)

korda obejrzysz moj wykres w komentarzach moich na profilu i powiesz co sądzisz?? :>

poza tym jak Ci dzien minal kochana?? :)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    cerisecerise...a prosiłaś swojego męża przez 12 lat o dziecko? bo ja mojego tak-i niejedną noc wyłam w poduszkę...więc nie mów mi, że mój argument nie jest zbyt dojrzały-bo każdy sposób jest dobry, aby osiągnąć cel-w tej konkretnej sprawie oczywiście.
    --
  4.  permalink
    ruda ja Cie doskonale rozumiem chociaz ja o wiele krócej bo ok 2 lat... ;)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ...mnie już wiek goni...tyle lat zmarnowanych:cry:,ale widocznie tak musiało być...
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Kandyzowana przepraszam Cię,ale dopiero w następnym cyklu zamierzam mierzyć tempkę i jestem w tym temacie całkiem zielona, więc nie chcę się wypowiadać co do Twojego wykresu,bonic mądrego nie wiem;)

a u mnie dzionek szybko zleciał, praca a potem kosmetyczka i ploteczki;)
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    ruda.. ile masz latek jesli mozna spytac :] kochana - doczekasz sie malenstwa :)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ja 33,M 39-masakra,no nie?:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    ruda - żadna masakra, nie przesadzaj:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ruda gratuluje cierpliwości i wytrwałości, że przez tyle lat walczyłaś i czekałaś aż mąż się zdecyduje na starania. Ja osobiście nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, w pewnym momencie podjęłabym jakieś kroki.

Nie wiem co teraz robić, czekać aż się wzbogacimy? hahha brzmi to absurdalnie zdaje sobie z tego sprawę. Jestem nadal w szoku.:sad:
    --
  5.  permalink
    korda - nic sie nie stalo :-))) no to ciekawy dzien, ze mozna sie wyluzwac:-))

ja staram sie zluzowac ale jakos nie umiem.. ;-) nie umiem uwierzyc ze byla owulka.. bojesie czy lekarz sie nie pomylil... ale chyba nie... hyhs..
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Kandy - uwierz lekarzowi;) w końcu człowiek się tyle lat uczył + doświadczenie, nie myli się;)
    --
  6.  permalink
    rumba - czekaj.. niech przemysli a Ty sie nie odzywa , niech zrozumie ze sie zle zachowal.. !

ruda - nie ma tragedii :-* chociaz on juz najwyzsza pora by miec dziecko bo im wiecej latek tym ciezej :(( ale wierze ze szybko ujrzysz swoje malenstwo :))
    --
  7.  permalink
    Ja bym chyba pół żartem pół serio powiedziała, że ma tak robić żeby go było stać na utrzymanie rodziny i na wzbogacenie się dałabym mu 3 m-ce :) A jak nie to szukam sobie dzianego dawcy hehe :)
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    dzięki za pocieszenie:wink:,ale wolałabym być młodsza:bigsmile:
    --
  8.  permalink
    korda, uwielbiam Twój avatar - zawsze mam usmiech widzac ta buźkę usiechnieta:P
    no musze zaufac lekarzowi ale mnie od wczoraj znow pobolewa jajnik ( w dzis to tak fest) + podbrzusze jak na okres + duzo białego śluzu i ból sutków.. to wsyztsko dziwne:(
    --
  9.  permalink
    HEHE jak każda :) Nie ma tak dobrze czas leci tylko do przodu :/
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Kandyzowana troszkę świrujesz Kochana:cool:

Myślę, że jesteś bliska szczęścia - choc możesz nawet o tym nie wiedziec:tongue:
    trzymam kciuki:)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    ruda - każdy by wolał;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Kandy mi też się micha cieszy jak Was tu widzę i czytam;)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Korda, wysłałam do Ciebie wiadomość :)
    --
  10.  permalink
    Kandyzowana daj na luz :) wszystko bedzie dobrze, poczekaj jeszcze te kilka dni i zatestujesz :)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    malutka:) hahah dobry żarcik :wink: może wypróbuje:)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kandy...spokojnie...nie myśl że cię coś boli-walnij sobie drineczka-będzie ci lepiej:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    popieram;), z kolejną lampką mój problem wydaje się coraz mniejszy:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    flowka - poczta;)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    rumba...tylko żebyś cały czas nie była na haju:tongue:,ja też sobie delikatnie drinkuję z mężem...może będzie łatwiejszy i go bzyknę:jumping:
    --
  11.  permalink
    Hihi, widze, że niecne plany sie tu snuja :D Ja mojego dzisiaj tez pomolestuje :updown:
    --
  12.  permalink
    dzieki dziewczyny, kiedy trzeba wspieracie - kiedy trzeba sprowadzacie na ziemie :)))) macie racje - na luz:P
    dla mnie te wszystkie objawy po prostu sa nowe bo nie majac owu tyle miesiecy nie czulam tego a teraz jak owu byla to wszystko czuje ( stad niedowierzanie ze w ogole byla:P )

zamiast drineczka wezme herbate ciepla hihi bo cos zimno..

Moj chlop mnie wlasnie zawolalb ym cos zobaczyla "ej. mamcia" hehe ;-P glupek no.. hyhs..

:shamed:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ech,to tylko marzenie-mój mi już powiedział, że ma dzisiaj dość-mięczak:tooth:...znowu miesiąc czekać na dni płodne i na sex:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    u mnie i tak nici dziś z romansowania, więc spokojnie mogę upić swoje smutki w %. Mam podły nastrój mam tylko nadzieje że mogę % łączyc z CLO wiecie coś na ten temat?
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    a nie jest w ulotce napisane ze clo bez alkoholu?? czy mylę z innym lekiem?
    --
  13.  permalink
    A ja zaraz żubroweczke z soczkiem jabłkowym sobie wypije :P Kandy z prądem, CIe od razu rozgrzeje :P mężowi też podsuń troszeczke prądu :P
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ruda widzę ze ty też masz sex raz na ,,ruski rok,,:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    korda nie wiem, zaraz sprawdze:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    kuleczka hihi :P [zdrówko] :P

ruda - rumba - ja tez :tooth: :(
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    zdrówko Dziewczyny;)
    --
  14.  permalink
    A co! :) Zdróweczko Dziewczynki :) Na Piccolo przyjdzie czas! :D
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    korda w ulotce nic nie pisze o %, także wypije Twoje, kuleczki, rudej, kandyzowanej i flowki zdrówko:wink:,
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    ;) dobra rumba, dziękujemy;)
    wypij koniecznie też zdrówko TWOJEJ RODZINKI;)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    rumba...ale to już tak wielki postęp:tooth:-bo teraz było trzy dni pod rząd:swingin:ostatni sex taki miałam z moim chłopem..jakieś...14lat temu:jumping:jeszcze dłuuugo przed slubem:crazy:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.