Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    ja wiem ze na picollo przyjdzie czas dla Was.. juz w Swieta i Sylwka :P wiec wypijcie jeszcze lampke wina na odchodne:P
    --
    • CommentAuthorruda03
    • CommentTimeNov 18th 2011
     permalink
    kandy...nie wkurzaj mnie:devil:,bo cię kopnę:jumping:przecież mamy plan-ty 1 a ja 2 robimy testy-a na nich dwie krechy:swingin:-już zapomniałaś?taka młoda a juz ma sklerozę:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ruda czyli nadajemy na tych samych falach ( o ile można zazwac to ,,nasze,, a nie ,,ich,,) :shocked::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandy to już odstawiła %
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dziewczyny, ale sie rozpisalyscie :)))

Ja dzis mialam pol dnia z mala Julcia - przekochana jest, cudowne dziecko :) radosna :)) bylysmy na dlugim spacerku i nogi mnie tak bola, ze chodzic nie moge (mialam buty na lekkim obcasie).

Teraz lece ogladac film :)

3mam kciukasy za wszystkie staraczki :*

ps. w poniedzialek zaczynam prace, ciekaee jak ja bede nadrabiac te wasze wpisy w tygodniu, dobra lece do Meza :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ja mam inny plan, jak któraś wpadnie to ciągnie za sobą wszystkie:tooth:, a tak poważnie to plan na ciąże miałam w tum roku :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    rumba rok jeszcze trwa;)
    --
  2.  permalink
    Rumba, rok się jeszcze nie skończył ;) Trzeba myśleć pozytywnie
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    a ja myślałam że jak sie raz tak porządnie bzyknę:tongue: w 1 cyklu starań czyli w lipcu to od razu zajdę w ciąże- a tu lipa:smile:-ale przynajmniej mam pewny sex 2 razy w miesiącu podczas dni płodnych:jumping:...juz nic innego człowiekowi nie pozostaje jak się z tego śmiać:tooth:...i liczyć że się uda:peace:, a uda nam sie dziewczynki-tylko trzeba moooocno wierzyć:cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    napisałam miałam, bo to już nieaktualne - niestety d tanga i rumby trzeba dwojga:sad:
    --
  3.  permalink
    ruda faakt - testujemy juz niebawem.. ;-) 1/2.12 :P

no korda ma racje - ja juz dawno odstawilam bo... ni mam w zapasie xD ale po cichu mam nadzieje na cud.... :tooth:

by z Wami sie picollo napic :P
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ruda a co do dolega jeśli można spytać, masz jakieś zaburzenia hormonalne czy jesteś w normie?
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    kandyzowana temp.masz super zobaczysz ze na dniach ujrzysz II kreski:wink:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ja wyniki ok-mąż również-teraz jeszcze jakieś robiłam w poniedziałek będą wyniki-trochę lekarka jest zdziwiona że się jeszcze nie udało-chce,żebym zrobiła drożność jajowodów-ale ja się boję:sad:,jak się nie uda do lutego to muszę zrobić-to jest mój plan-w grudniu ostatni cykl z clo:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandy Ty świrusko;) mroź picolo,bo po cyklach z % ciężko Ci będzie zgazowaną oranżadą;)
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 18th 2011 zmieniony
     permalink
    rumba - zobacze jutro jaka tempka i dupka zaczynam brac..kochana.. nawet nie wiesz jak ja Cie z tym twoim mezem rozumiem.. i przykro mi, ze kogos to spotyka.. ale wierze,ze sie opamieta i to jeszcze w tym roku i szybko bedziemy pic wszystki babelkowy slodki soczek:))

korda xD hihi :)) wariatko :D hihi
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Rumba - przeczekaj dziś i jutro porozmawiajcie na spokojnie, wierzę, że poprawi Ci się humor;)
    Kandy - dziś już też się chichra i chichra;) i tak jest git;)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kandy...dobrze że mi przypomniałaś!!!od dzisiaj miałam brać dupka-idę łyknąć!ja też mam sklerozę:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    a ja skończyłam wczoraj dupka, teraz czekam na @, byle jak najszybciej była i dalej do dzieła, następna runda:twosome:
    --
  4.  permalink
    korda :D bo mi humor poprawiasz ;)) hehehe

ruda peedz po dupka :P hehe

kochane - doobrej nockii... ja padam twarza na stół... spijcie dobrze - do jutraaaa :]
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kandy...twarzą na stół-dobra pozycja-tylko się dobrze wypnij:crazy:,kolorowych snów,pa
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    cieszę się;) a co na smutki przyjdzie kiedyś w życiu czas, choć oby nie;)

dobranoc!
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Myszki dzięki za wsparcie, nie wiem co bym zrobiła bez Was, mam nadzieje ze po rozmowie mój ,,otrzeźwieje,,
    buźki, już późno, a wcześnie mus wstać::tongue:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    pa,ja też spadam-kończę drinka i idę spać:surprised:
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 19th 2011 zmieniony
     permalink
    ruda03 Tyś jest agentka ... :clap:
    Dzień dobry...wczoraj mój przejął lapa i nie mogłam do Was zaglądnąć :confused: a zaś naprodukowałyście nieźle :tongue: Jeżeli owu była to może nic znowu z tego nie wyjść :confused: a jeżeli nie to...wczoraj znowu się bzykaliśmy :tooth: Tzn na śpiocha zmolestowałam mojego :rolling: Coraz bliżej poniedziałek :jumping:
    Moja tempka stoi na tym samym poziomie ...
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    mgielka- owulka bedzie po poniedzialku :tooth:

dzieeen dooobryyy...

nie moge spac przez wzdecie i bol brzucha a nie mam po czym go miec!! to jakis koszmar... od wtorku nie moge sie zalatwic ;-( to pewnie przez ten cholerny pregnyl... :confused:

ps. dzis trzeci dzien - po spadku - wysokich temperatur. dzis mam 37.0 (16dc) - zaczynam brac duphaston wg przykazan mojego ginka.. :smile:

a jak Wam nocka minela? :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 19th 2011
     permalink
    Ja spać z wrażenia nie mogłam :) zaraz jadę na iui... całą noc mi się pęcherzyki śniły:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Kandy, objawy typowo ciążowe:) taka dawka bhcg zrobiła swoje, życzę Ci abyś się tak czuła jeszcze przez jakiś czas:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    kandy pocieszasz mnie ?? :> ja mam wzdecia od 3 lat...wiec znam ten ból...
    na nogach od 5 jestem...kawa chyba mnie zamula :/
    Flowka
    Ty masz wszystko ładnie podane na tacy...więc luzik maleńka :tongue: jak już pisałam u Ciebie ten cykl będzie + :cool:
    Ok lekkie śniadanko zjedzone...więc idę jeszcze do wyra i tak tu nikogo nie ma :/
    --
    •  
      CommentAuthormalutka2105
     permalink
    Cześć kobietki. Ja już na nogach. Piesurkę moją kudłatą wykąpałam. Biorę się za sprzątanie i naleśniki ze szpinakiem i fetą - mniami :) M mi dziś rano zwiał do pracy, a ja miałam w planach go zmolestować :) Miłego dnia kochane :) Kandy ja czuję że będzie zielona łączka jak nic!!!
    A i jeszcze przeczytałam że ten antybiotyk co ma brać M - duomox nie wpływa na nasienie ;)
  5.  permalink
    flowka, ja to trzymam taaak mocno kciukaski za Twoje iui :-)) bedzie na bank owocne :-)))

hihi... wiecie.. ja mam objawy ciazowe po tym pregnylu.. tyle mi hcg wstrzykneli ze looo hoo hoo..

a czy tak pozostanie? coooz... nie wiem :-(( jakby tak bylo to bym sie samym picollo z wrazenia upila ;-)
    a jesli nie to kolejny cykl z clo przede mna.. ;-)

mgielka ja juz jesteeem ;> tez zaraz musE sniadanie kombinowac... mialam jechac na zajecia do swojej podyplomowki [ 2 rok z czterech zdobywania licencji psychoterapeutycznej ] ale zaspalaaaam o.O hyhs i jutro chyba pojde dopiero :tooth:

malutka.. a moge na te nalesniczki wpasc :> zmolestujesz chlopa jak wroci :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    Witam z ranca wkońcu w weekendzik:bigsmile:
    Tyle piszecie ,ze nie nadazam :smile: wszystko starannie czytam i za nas wszystkie trzymam mocno kciuki (jedziemy na tym samym wozku )
    dzis 3 dzien spóznia mi sie @ temperatura do wczoraj była 36.8 dzis 36.6 zrobiłam drugi test negatywny :sad: o co moze chodzic ?mozliwe ze clo opóznia mi @ ??
  6.  permalink
    regi.. jak ci temp spadla to oznacza nadejscie chyba okresu :-( clo jednym skraca a innym wydluza... :-(
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    kandyzowana -no to ja juz chce dostac ten @ juz sie martwiłam ze bede musiala brac tabletki na jej wywołanie a w Polsce bede dopiero na swieta .
    Moj cykl zawsze trwał 21- 24 dni -wiec zdazyła mi sie zakonczyc @ i juz za chwile czułam ból na kolejna ....nie mam mozliwosci monitorowania co sie ze mna dzieje po clo .,obawiam sie zeby zaden torbiel sie nie robił ahh
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witajcie:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    dzien doberek :smile:
  7.  permalink
    regi to mam nadzieje zw dzis Cie odwiedzi okres ;-) nie masz mozliwosci isc gdziekolwiek na usg ? moze sprobuj jesli okres nie przyjdzie...

magic.. mamuska.. :-) witaaaj - jak samopoczucie?? ale mnie smyra podbrzusze haha.. czasem az mi sie smiac che.. :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Kandyzowana bardzo bym chciałam, ale nie liczę na to. Beta wczoraj wyszła 10 a dzisiaj znowu test z moczu negatywny. Bolą piersi, brzuch, jajnik prawy kłuje jak cholerka. Zgupiałam już? :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    magic a kiedy powinnas miec @
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    kandyzowana niestety nie mam mozliwosci -mieszkam w Danii a tu dla nich usg to chyba jak ktos umiera hehe ,kobiety bedac w ciazy 1 usg maja w 14tyg ciazy !!
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    hejka wpadłam się przywitać i troche nadrobić bo produkujecie że szok:)
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    kochana magic.. bedzie dobrze... bralas pregnyl?
    --
  8.  permalink
    mimik heej ;-)

a no taaak Dania... mam kolezanke co wrocila z Danii i wlasnie opowiadala ze tam tak jest... hyhs :-(
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    no własnie ... tutaj mnie przebadali i powiedzieli -zdrowa jestes musisz czekac ,,,no ile mozna czekac ?:(
    pojechalam do Polski -i poprosiłam o tabletki clo ,lekarz stwierdził ze mam mało pecherzyków (a bylam tuz przed @) i ze te tabletki moga mi pomoc -zazdroszcze Wam ze mozecie podgladac jak Wam pecherzyki rosna itd ,,a wiec biore clo na własne ryzyko
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    prosze napiszcie jak bralam tylko clo ile czasu moze mi sie spózniac @ ??ja musze teraz znikac ale jak wróce napewno nadrobie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kurcze ale jestem ciekawa czy mi ten pęcherzyk pękł a do poniedziałku jeszcze 2 dni...masakra czekanie jest straszne
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Okres powinnam dostać wczoraj, pregnylu nie brałam, brałam tylko clo i później dupka.
    --
  9.  permalink
    mimik
    ja też muszę czekać do poniedziałku na usg :tongue:
    magic1984
    może betę w poniedziałek powtórz ?? ;)
    regi1984
    spadła tempka więc @ lada chwila powinna przyjść
    --
  10.  permalink
    magic - w poniedzialek bedzie piekna beta. skoro nie bralas pregnylu to wynik jak najbardziej prawidlowy :-*
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    boję się, że to torbiel albo ciąża pozamaciczna:cry:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.