Ja dzis mialam pol dnia z mala Julcia - przekochana jest, cudowne dziecko :) radosna :)) bylysmy na dlugim spacerku i nogi mnie tak bola, ze chodzic nie moge (mialam buty na lekkim obcasie).
Teraz lece ogladac film :)
3mam kciukasy za wszystkie staraczki :*
ps. w poniedzialek zaczynam prace, ciekaee jak ja bede nadrabiac te wasze wpisy w tygodniu, dobra lece do Meza
a ja myślałam że jak sie raz tak porządnie bzyknę w 1 cyklu starań czyli w lipcu to od razu zajdę w ciąże- a tu lipa-ale przynajmniej mam pewny sex 2 razy w miesiącu podczas dni płodnych...juz nic innego człowiekowi nie pozostaje jak się z tego śmiać...i liczyć że się uda, a uda nam sie dziewczynki-tylko trzeba moooocno wierzyć
ja wyniki ok-mąż również-teraz jeszcze jakieś robiłam w poniedziałek będą wyniki-trochę lekarka jest zdziwiona że się jeszcze nie udało-chce,żebym zrobiła drożność jajowodów-ale ja się boję,jak się nie uda do lutego to muszę zrobić-to jest mój plan-w grudniu ostatni cykl z clo
rumba - zobacze jutro jaka tempka i dupka zaczynam brac..kochana.. nawet nie wiesz jak ja Cie z tym twoim mezem rozumiem.. i przykro mi, ze kogos to spotyka.. ale wierze,ze sie opamieta i to jeszcze w tym roku i szybko bedziemy pic wszystki babelkowy slodki soczek:))
Rumba - przeczekaj dziś i jutro porozmawiajcie na spokojnie, wierzę, że poprawi Ci się humor;) Kandy - dziś już też się chichra i chichra;) i tak jest git;)
ruda03 Tyś jest agentka ... Dzień dobry...wczoraj mój przejął lapa i nie mogłam do Was zaglądnąć a zaś naprodukowałyście nieźle Jeżeli owu była to może nic znowu z tego nie wyjść a jeżeli nie to...wczoraj znowu się bzykaliśmy Tzn na śpiocha zmolestowałam mojego Coraz bliżej poniedziałek Moja tempka stoi na tym samym poziomie ...
nie moge spac przez wzdecie i bol brzucha a nie mam po czym go miec!! to jakis koszmar... od wtorku nie moge sie zalatwic ;-( to pewnie przez ten cholerny pregnyl...
ps. dzis trzeci dzien - po spadku - wysokich temperatur. dzis mam 37.0 (16dc) - zaczynam brac duphaston wg przykazan mojego ginka..
kandy pocieszasz mnie ?? :> ja mam wzdecia od 3 lat...wiec znam ten ból... na nogach od 5 jestem...kawa chyba mnie zamula :/ Flowka Ty masz wszystko ładnie podane na tacy...więc luzik maleńka jak już pisałam u Ciebie ten cykl będzie + Ok lekkie śniadanko zjedzone...więc idę jeszcze do wyra i tak tu nikogo nie ma :/
Cześć kobietki. Ja już na nogach. Piesurkę moją kudłatą wykąpałam. Biorę się za sprzątanie i naleśniki ze szpinakiem i fetą - mniami :) M mi dziś rano zwiał do pracy, a ja miałam w planach go zmolestować :) Miłego dnia kochane :) Kandy ja czuję że będzie zielona łączka jak nic!!! A i jeszcze przeczytałam że ten antybiotyk co ma brać M - duomox nie wpływa na nasienie ;)
flowka, ja to trzymam taaak mocno kciukaski za Twoje iui :-)) bedzie na bank owocne :-)))
hihi... wiecie.. ja mam objawy ciazowe po tym pregnylu.. tyle mi hcg wstrzykneli ze looo hoo hoo..
a czy tak pozostanie? coooz... nie wiem :-(( jakby tak bylo to bym sie samym picollo z wrazenia upila ;-) a jesli nie to kolejny cykl z clo przede mna.. ;-)
mgielka ja juz jesteeem ;> tez zaraz musE sniadanie kombinowac... mialam jechac na zajecia do swojej podyplomowki [ 2 rok z czterech zdobywania licencji psychoterapeutycznej ] ale zaspalaaaam o.O hyhs i jutro chyba pojde dopiero
malutka.. a moge na te nalesniczki wpasc :> zmolestujesz chlopa jak wroci
Witam z ranca wkońcu w weekendzik Tyle piszecie ,ze nie nadazam wszystko starannie czytam i za nas wszystkie trzymam mocno kciuki (jedziemy na tym samym wozku ) dzis 3 dzien spóznia mi sie @ temperatura do wczoraj była 36.8 dzis 36.6 zrobiłam drugi test negatywny o co moze chodzic ?mozliwe ze clo opóznia mi @ ??
kandyzowana -no to ja juz chce dostac ten @ juz sie martwiłam ze bede musiala brac tabletki na jej wywołanie a w Polsce bede dopiero na swieta . Moj cykl zawsze trwał 21- 24 dni -wiec zdazyła mi sie zakonczyc @ i juz za chwile czułam ból na kolejna ....nie mam mozliwosci monitorowania co sie ze mna dzieje po clo .,obawiam sie zeby zaden torbiel sie nie robił ahh
Kandyzowana bardzo bym chciałam, ale nie liczę na to. Beta wczoraj wyszła 10 a dzisiaj znowu test z moczu negatywny. Bolą piersi, brzuch, jajnik prawy kłuje jak cholerka. Zgupiałam już?
kandyzowana niestety nie mam mozliwosci -mieszkam w Danii a tu dla nich usg to chyba jak ktos umiera hehe ,kobiety bedac w ciazy 1 usg maja w 14tyg ciazy !!
no własnie ... tutaj mnie przebadali i powiedzieli -zdrowa jestes musisz czekac ,,,no ile mozna czekac ?:( pojechalam do Polski -i poprosiłam o tabletki clo ,lekarz stwierdził ze mam mało pecherzyków (a bylam tuz przed @) i ze te tabletki moga mi pomoc -zazdroszcze Wam ze mozecie podgladac jak Wam pecherzyki rosna itd ,,a wiec biore clo na własne ryzyko
mimik ja też muszę czekać do poniedziałku na usg magic1984 może betę w poniedziałek powtórz ?? ;) regi1984 spadła tempka więc @ lada chwila powinna przyjść