Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    jak mnie smyra to podbrzusze.. haha.. dziwne uczucie.. :tooth:
    --
    • CommentAuthorruda03
    • CommentTimeNov 19th 2011
     permalink
    hej dziewczyny,ja dopiero wstałam:jumping:,łykłam kawkę i zaglądam co tam gaduły już piszecie:tongue:.oczywiście mój M.szybciutko wczoraj zasnął-zawinął się w kołdrę jak mumia-więc nawet jakbym chciała, nie mogłam go nigdzie posmyrać:tooth:...no to teraz będziemy przez kilkanaście dni marudzić:wink:-czy przyjdzie ta wredna małpa czy nie:shocked:-oby nie:tongue:
    --
  2.  permalink
    Kandyzowana
    Ty to na bank zaciążyłaś :cool: ale Ci będę zazdrościła
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Kandyzowana a ile dni do testu???
    --
  3.  permalink
    Zapraszam na naleśniki jak najbardziej. Jeszcze nie zrobiłam, ale zaraz lecę po szpinak i będę działała :) A kurcze Ruda dzięki za przypomnienie - zapomniałam wypić kawkę, aż nie wierzę :)
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    regi słusznie tu jedna z dziewczyn napisała, że Clo moze zarówno skrócić cykl ( i tych dziewczyn, co mają bardzo długie cykle, nieregularne), ale równie dobrze wydłuza cykl u tych kobiet, których cykl jest zbyt krótki. ja przeczytałam Twoją wypowiedż, ze @ Ci sie spóźnia i czy Clo moze wydłuzyć cykl i już miałam się Ciebie pytać, jakiej długosci cykle mialaś, ale doczytalam, ze krótkie były. Sama napisałaś, że jeszcze dobrze jedna @ się nie zakończyła, a Ty odczuwałaś już ból na następną. Clo wydłuzył Ci cykl, do ilu dni 28? Kochana to dobrze. Mierzysz tempke widzę, powiedz jak długą masz fazę lutealną? dłuższa faza lutealna to większe pawdopodobienstwo na zagnieżdzenie się ewentualnego zarodka. Szkoda, ze tempka spadła, że @ się zbliża. ale nie masz co się smucić, że cykl się wydłuzył o 2-3 dni, bo w Twoim przypadku to bardzo dobrze. Oby już takie cykle teraz były, a jeden z nich na pewno zakończy się plusikiem. Życzę Ci tego z całego serduszka!
    --
  4.  permalink
    ciekawe jak flowka sie czuje po iui :smile:
    --
  5.  permalink
    magic.. mysle ze z 8-10 dni bo dopiero 3 dni po owulce i pierwszy z dupkiem... teraz juz kwestia dni ;-( hihi

mgielka.. no nie wiem.. to rownie dobrze moze byc po pregnylu.. ale uczucie czaderskie .. haha.. nawet podrapac nie ma jak a smyra bardzo :tooth:

malutka.. to gdzie mam na.te nalesniki jechac :tooth:

tez sie relacji flowki nie moge doczekac :-))
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Kandyzowana trzymam kciuki za plusa :):)

Malutka ja też dzisiaj robię naleśniki :bigsmile:
    --
  6.  permalink
    Ja zapraszam do ŁOMŻY :)
  7.  permalink
    magic - ty pierwsza dolaczylas juz do przyszlych mamus a w pon tylko to potwierdzisz.. a z moczu moze nie wyxhodzic wiec spokojnie.. musi byc dobrze ;-*

ja zatestuje za 8 dni pierwszy raz ;-) na razie to jestem wypelniona hcg hihi i jakbym test zrobila to bym miala dwie falszywe kreski :-) mysle ze 11 dni po owu mozna bedzie juz sprawdzac.. no chybaze mnie @ wczesniej zaskoczy bo mi sie cykl skroci..

Lomza...? ojaaaa to zanim dojade to beda juz zjedzone.. hihi.. ja moze tez zrobie naleaniki? hmmm..
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hej Dziewczyny :)

Magic - kochana, ja po cichutku Ci gratuluje :) i 3mam kciuki za poniedzialek :)

Kandyzowana - no ciekawe co tam u Ciebie bedzie :))) najgorsze to czekanie.

Ja w srode skonczylam dupka, no i nadal @ brak , bralam 5 dni po 2 tabletki, moze to za malo? jak myslicie, mam duphaston 10mg (ponoc sa slabsze), tempka wczoraj 36.46, dzis 36.45 a okresu brak. Ja juz chce @, nie moge dostac w poniedzialek, bo zaczynam nowa prace.. co teraz zrobic? :cry:
    --
  8.  permalink
    madziu kochana w kazdej chwili mozesz dostac teraz okres ;-) 3 mam kciuki za Twoj okres i "+" w kolejnym cyklu
    --
  9.  permalink
    madziauk więc @ możesz jeszcze dziś dostać...albo jutro
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Madziu ja zawsze brałam 10 dni więc nie pomogę
  10.  permalink
    Cześć Kobietki :) Ja właśnie pichcę obiadek, mąż pojechał na uczelnie, ogólnie dziś mam dobry humor :)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    puk puk jest tu ktoś:)?
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 19th 2011 zmieniony
     permalink
    Ja już po :) Pęcherzyk jeszcze był 24mm, mam nadzieję, że zaraz pęknie. Boli mnie trochę brzuch, ale to po pregnylu. W czasie inseminacji nic totalnie nie czułam, wrażenie jak w czasie cytologii. Lekarz nam pokazał plemniczki pod mikroskopem i stwierdział, że są bardzo wesołe. Śluz ok. Teraz czekam:bigsmile:
    --
  11.  permalink
    flowka :-) peknie w ciagu kilkunastu godzin :-) teraz trzymam kciuki :-)))) bedzie piekny "+" :))
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    flowka;) super;) już się cieszę;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hej Dziewczyny;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    flowka a jak iui przebiega? opowiadaj;)
    --
  12.  permalink
    Flowka kurcze blade tam gdzie robisz te iui maja jakąś stronkę ??
    --
  13.  permalink
    korda czesc czesc :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hej hej;)
    --
  14.  permalink
    ja też chce iui :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    mgielka planujesz iui?
    --
  15.  permalink
    Cześć Flowka:) trzymam kciukasy :D napisz na czym polega iui o jestem ciekawa
    --
  16.  permalink
    hahaha widze ze nie tylko ja...to moze byc zarazliwe ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    ja mam nadzieje, że w nastepnym cyklu moje pecherzyki lub jeden beda odpowiednie do iui
    --
  17.  permalink
    plaga iui :-)) jak mi sie w tym cyklu nie uda tez o tym bede musiala pomyslec...
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Kandy :whorship: proszę nie kracz;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a mi chyba w nocy pękł pęcherzyk bo jak serdudzkowliśmy w nocy to go czułam jak cholera a dzisiaj już nic:)a temp idzie w górę
    --
  18.  permalink
    korda.. kochana.. co mam nie krakac :>

mimik to kwestia dni juz jak nam oznajmisz : sa dwie kreski!! hihi :-)) na bank tak bedzie:-)
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mimik: a mi chyba w nocy pękł pęcherzyk bo jak serdudzkowliśmy w nocy to go czułam

jeśli byłabyś w stanie wyczuć swój pęcherzyk to byłabyś normalnie HIMENEM jakimś :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    mimik,a brałaś coś na pęknięcie?...przynajmniej ty miałaś fajną noc:swingin:...nie to co u mnie-totalna posucha:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Kandy Twoje II kreski też już blisko;)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    jeżeli wzięłam zastrzyk ovitrlle jak pęcherzyk miał 21mm-to to jest pewne że on pęknie po 24h? czyli jak miał jakieś 23mm? ech,coś się już w tym wszystkim gubię:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    ja po ovitrelle miałam się serduszkować po 36 h jakoś tak
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    TEORKA uwierz mi czułam go. jak byłam w czwartek u ginki to jej powiedziałam że na pewno nie pękł bo mnie bolało jak chodziłam i siedziałam i rzeczywiście nie pękł.Być może Ty nie czujesz owulacji ja tak.

ruda03 nie brałam nic na pęknięcie
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kandy z tymi II kreskami to sie jeszcze okaże:)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    dobra uciekam bo jadę do mamy postaram się potem zajrzeć:)
    --
  19.  permalink
    ruda.. kochana.. jest baardzo duza szansa ze peknie i to juz lada xhwila jesli ma 23 mm i do tego ten zastrzyk ;-))) musi sie udac ;-))

korda no watpliwosci mam.. zaczynam sie zastanawiac czy na pewno lekarz sie nie pomylil piszac ze cialko zilte w jajniku.. fakt ze na zdjeciu wyglada zupelnie inaczej niz dwa.dni wczesniej - mniejszy i z "dziurka" no ale...

a co do II kresek to..zalezy jakie rambo tkwilo wsrod zolnierzykow mojego chlopa ;-)

ale ja wiem ze wiele z nas zakonczy rok z picollo i moze przy kibelku hihi :-P
    --
  20.  permalink
    ja mojemu juz wspomnialam o iui ale na razie zero reakcji :/
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mimik: TEORKA uwierz mi czułam go. jak byłam w czwartek u ginki to jej powiedziałam że na pewno nie pękł bo mnie bolało jak chodziłam i siedziałam i rzeczywiście nie pękł.Być może Ty nie czujesz owulacji ja tak.

możesz czuć ból OKOŁOOWULACYJNY [ja też go mocno odczuwałam zawsze] czyli ból pojawiający się w okolicach owulacji [przed nią lub tuż po niej], ale na pewno nie sam moment kiedy dokładnie pęcherzyk pęka :tongue:
    tego żadna nie jest w stanie wyczuć, uwierz mi :smile:
    a jak nie wierzysz to zapytaj swojej lekarki :devil:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    no mi po ovitrelle lekarka kazała się "pykać"od 24 do 28h po zażyciu, w sumie to mi kazała tylko przez dwa dni-jak miał 21 i 23mm-i przez te dwa dni mój M. sie tak wypompował :tooth: że w trzecim dniu to szału nie było-nasienia tyle co kot napłakał:crazy:...hi,hi-jakby widział co ja piszę to by mnie chyba "klepnął":jumping:
    --
  21.  permalink
    ruda03 Juz dzis pisałam ale powtorze sie 2 raz TYS JEST NIEZLA AGENTKA :rolling: jak czytam Twoje posty to az banana mam :tooth:
    --
  22.  permalink
    ruda - niezla jestes hahaha :-P
    --
  23.  permalink
    zaraz pije winko....żeby nie zaburzylo mi tempki....jak mnie ktos pouczyl...chociaż nie pije zbyt pozno
    --
    •  
      CommentAuthorregi1984
     permalink
    OneKiss
    Własnie zaczełam plamic,i na bank bede miala okres -czuje ze po clo w moim organizmie dochodza zmiany (oby na pozytywne ) :)
    w tym cyklu zaczynma brac tabletki od 2 dc -czyli od jutra :bigsmile: buziaczki i miłego weekendziku
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.