Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    ja tez sie zastanawiam nad braniem clo od 2 dc... bo 6 bym skonczyla i np od 7 dc moglabym brac estrofem ...????
    --
  2.  permalink
    wszystkie imprezują ?:cry:
    --
  3.  permalink
    mgielka jestem ;-)

nie umiem Ci doradzic :-( ja bralam od 4 dc do 8 dc... spytaj ginka czy od 2 dc w twoim przypadku bedzie ok :-)
    --
  4.  permalink
    nie mam mozliwosci takiej...bo bym musiala sie na wizyte umowic ...z reszta jeszcze to przemysle
    --
    • CommentAuthorkacha66
    • CommentTimeNov 19th 2011
     permalink
    witajcie dziewczynki:)
    co dziś porabiacie?? Pewnie imprezujecie:( a ja dziś siedzę sama w domu bo mój poszedł właśnie do pracy. Nie lubie siedzieć sama nudzi mi się. Może któraś wpadnie na winko:)?
    • CommentAuthorkacha66
     permalink
    mgiełka ja od tego cyklu też będę brała clo od 2 do 6 dc, wcześniej brałam 5-9 dc. Tylko żeby ten nowy cykl się wreszcie zaczął...Jak ostatnio byłam u mojej gin to powiedziałam że niektóre dziewczyny biorą wcześniej clo i może bym spróbowała, a ona mówi no możesz jak tylko chcesz ale wg niej branie clo wcześniej o niczym nie świadczy. Więc nie widzi w tym problemu. Wieć postanowiłam że wezmę od 2 do 6 może jakieś lepsze efekty będą bo jak narazie lipa.
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    TEORKA chyba mnie źle zrozumiałaś ja nie napisałam że czułam jak mi pęka tylko przez 3 dni a wczoraj najmocniej czułam ból okołoowulacyjny a dzisiaj już nie czuje więc przypuszczam że pękł:confused:
    --
  5.  permalink
    moj tez do pracy poszedl i siedze sama i zaraz kapiel wezme sobie hihi :-)

a U Was co tam?? :-)
    --
    • CommentAuthorkacha66
     permalink
    u mnie nudy siedzę na neciku i oglądam różne pierdoły
  6.  permalink
    ja po kapieli hihi :-) i nadal czuje jajnik :(
    --
  7.  permalink
    Jakoś mi wiara wróciła. Dziś zalewa mnie białko jajka kurzego :) tzw bj i pika mi lewy jajnik jak nic :) Oj będzie się w wyrku działo dziś ;) Mam talent odpękamy i do wyra "robotać" hehe
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 19th 2011 zmieniony
     permalink
    malutka 3mam kciuki.. :))

ja mam dzis sluz bialo przezroczysty ciagnacy sie troche i boli jajnikna zmiane ze smyraniem podbrzusza wiec zglupialam do reszty :/ czy tak sie zdarza w II fazie cyklu?
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mimik: TEORKA chyba mnie źle zrozumiałaś ja nie napisałam że czułam jak mi pęka tylko przez 3 dni a wczoraj najmocniej czułam ból okołoowulacyjny a dzisiaj już nie czuje więc przypuszczam że pękł:confused:

no to faktycznie chyba źle zrozumiałam bo myślałam, że czułaś dokładnie kiedy pękał :smile:

no nieważne, trzymam kciuki coby się ten pęcherzyk okazał szczęśliwym :wink:
    --
  8.  permalink
    kacha66 oooo dobrze wiedzieć że Tobie pozwoliła zmienić dni z clo ;) dzięki za info
    korda oj chciałabym , chciała...może by to szybciej poszło :neutral:
    --
  9.  permalink
    straszna dzis cisza...wszystkie serduszkuja :tooth:

ide spac juz.. niestetu sama... :-(
    A w pracy siedzi i zarabia :-)

do jutra staraczki :-)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    TEORKA dzięki za wsparcie zobaczymy za jakiś czas się okaże ale jak nie będzie szczęśliwy to nie będzie załamki bo podchodzę do tego sceptycznie to dopiero pierwszy cykl z CLO:)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
    • CommentTimeNov 19th 2011 zmieniony
     permalink
    oj tak sama jeszcze ja jestem hehe chociaż wiem że chodzi o męża:)
    --
  10.  permalink
    oo mimik... powitac ;-) hihi ;-P
    lec serduszkowac :-)) dobranoc dziewczyny..

ja juz nie wyrabiam z tego smyrania w podbrzuszu blizej jajnika owulacyjnego.. mam nadzieje ze bede.mogla spac.. hihi

do jutraa ;-)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kandy kolorowych i nie przejmuj się tyle wszystkie trzymamy kciuki:wink:buziaki
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kandy właśnie lecę i życzę spokojnej nocy bez zamartwiania:)
    --
  11.  permalink
    ja sie nie tyle przejmuje co dla mnie to wszystko taka nowosc... bo wczwsniej na cyklach bezowulacyjnych nic sie nie czulo a teraz??

po clo i pregnylu i domniemanej owulce mam takie odczucia hihi ze az sie dziwie i ciekawska jestem czy tak jest czy nie czy prawidlowo czy nie... hihi... bardziej ciekawosc czy takie sa odczucia w II fazie czy nie niz czy to dzidzia bo na to sie nie nastawiam ;-)

Sweet dreams :-D
    --
  12.  permalink
    jak idziecie to i ja ide ...dobranoc dziewczyny ... czas do wanny i serduszkować ...może pa :*
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeNov 20th 2011
     permalink
    Hej, Dziewczyny piszecie tyle, ze ciezko nadrobic :)

Flowka - super, ze mialas iui :) 3mam mocno kciukasy :)

Kandy - Ty juz widze sie niecierpliwisz :) jeszcze chwilka i wszystko sie wyjasni :) rowniez 3mam kciuki

No i za inne babki tez :) za te z pecherzykami i te bez tez - niech w nastepnym cyklu urosna piekne i dorodne :))

Ja dzis spedzilam mily dzionek z Mezem, bylismy na spacerze, na malych zakupach ( cos do zmiany koloru wlosow sobie kupilam, taki spray ;)), na kawce, a pozniej w takim pubie fajnym :) wiec milo spedzilismy dzionek :) potem kolacyjka i film :) i tak zlecialo :))

Pozatym dzis wieczorem zaczelam plamic i boli mnie podbrzusze jak na okres, 3majcie kciuki zeby sie jutro rozkrecilo :) wtedy moglabym zaczac clo od poniedzialku :D :crazy:
    --
  13.  permalink
    Hej dziewczyny, tyle naprodukowałyście, że co nie co poczytałam, resztę jutro nadrobie :)
    Wpadła wczoraj po 21 kumpela i drinkowałyśmy do 3 rana, he potem sex z mężem, spanie od przed 5 tylko do po 9, bo jechalismy na nasze przyszłe mieszkanko na pogaduchy potem małe zakupy itp.potem troche snu i "Mam talent" z drugą parą i film, kąpiel i już 1.17..
    Ja się trochę zmartwiłam, bo 1 w cyklu z clo miałam owu ok.18dc wtedy brałam 5-9dc, w drugim cyklu miałam bóle i ost.dzień z śluzem płodnym 16dc jak brałam 3-7dc teraz też tak brałąm, dziś 16dc i nie czułam szczególnego jakiegoś bólu jajnika na którym jest pęcherzyk, nie wiem czy pęknie później czy wcale czy cio:( Mąż wczoraj nie umiał we mnie skończyć sexiku, bo byłam dla Niego taka mokra w środku, śliska, więc za drugim podejściem sie udało, heh...
    Mało kiedy pije alkohol i normalnie kac-morderca hehe
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    och Wy Kozy wstrętne:tooth::tooth:,jakie "spać"?jaki sex? proszę tu z Rudą pisać:jumping:,ja właśnie wróciłam z imprezy-mąż poszedł na nocną zmianę a ja taka samotna:crazy:....no dobra...szalejcie-jutro-dzisiaj:peace:proszę o sprawozdanie...z...hm...upojnej...ciekawej?nocy:tooth:
    --
  14.  permalink
    hahaha:)
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeNov 20th 2011 zmieniony
     permalink
    ruda - spisz juz ? :updown::swingin:

Smerfeta - ja tez bardzo rzadko pije duze ilosci alkoholu (mam slaba glowe ), tak raz do roku mi sie trafi kac, i ostatnio mialam strasznego po trzech piwach 0,5 l wypitych w srode, pol czwartku przespalam ;) wiec wiem co to znaczy :tooth: po sywlku takiego kaca dawno nie mialam.. masakra, co oni do tego piwa dolali..
    --
  15.  permalink
    dzien dooobryyy... a ja musze wstawac i do szkoly jechac :-( aghrrr jak sie nie chce...

madziauk - niecierpliwie i to bardzo hihi bo to dla.mnie takie nowe te odczucia... :-)

ja o pon nie serduszkowalam.. moj chlop jakos tak nie bardzo... przytulalismy sie itp ale na sexik jakos oboje nie mielismy weny :-(

dzis 17 dc, (2gi dzien z dupkiem) - temp 37,1 .
    + mega wzdecie i zaparcie od kilku dni...
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    dzień dobry ja dziś mam 37,0 i nie wiem ocb ?? :/ DO TEGO 2 DZIEŃ Z RZĘDU oblewają mnie 7 poty...Ja poszłam po 1 spać :devil: zeszło nam trochę z tym serduszkowaniem :tongue: Jakby którąś zerkła na wykres byłabym wdzięczna :wink: Czyżby owulacja się zbliżała :smile
    Mierzyłam temperature ciała i mam 36.9 :neutral: nie wiem czy mnie choroba zbiera czy cooo :confused:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    witam ja juz 26 dzien cyklu we wtorek @ ma przyjsc i nowy cykl z clo....
    --
  16.  permalink
    a ja siedze w szkole i cos nie moge sie napic kawy.. chyba ta kawa jest stara... kawa zalewana - nie z automatu.. i bol jajnika aghr...

mgirlka.. 3mam kciuki za zblizajaca sie owulacjr ;-)
    --
  17.  permalink
    Kandy jak nie chcciałam owulki tak teraz chce ją ...ale se pewnie poczekam do 18 dc tak jak w tamtym cyklu ;) ciągną się te dni :/
    Kandy jakie plany na niedziele ?? :> Ja chyba muszę iść na spacer ...przy okazji iść do bankomatu ... tam nieźle przymroziło :o wszędzie szron :shocked:
    --
  18.  permalink
    mgielko.. cala niedziele mam w szkole zajecia z technik terapeutycznych - doswiadczenia schematu ;)

no to ja 3mam kciuki za owulke i na pewno na dniach nedzie.. kiedy usg?
    --
  19.  permalink
    kandy jutro mam usg na 12 godz ;) ....cały dzień w szkole...współczucia :tongue: Twój może się stęskni za Tobą :bigsmile:
    --
  20.  permalink
    mhielka. moj jest po nocnej xmianie wiec spi caly dzien i znow na nocna zmiane wiec jak ja wroce juz hgo nie bedzie hyhs ;(

ale ja lubie niektore zajecia a te sa siekawe :-)

a Ty jak sie ogolnie czujesz? jest u Ciebie sloneczko? spacer dobra sprawa.. wiecej ruchu to szybciej owulka ;-) hihi

mi jakos dziwnie po kawie.. nie smakuje..
    --
  21.  permalink
    kandy coś tam świeci ;) ja jakoś dziwnie sie czuję :/ teraz mi np zimno i czuję jaką mam głowę ciężką :/ chyba wezmę coś na gorączke...
    hmmm tak szybko byś miała już objawy ciążowe :shocked:
    --
  22.  permalink
    niee to nie objawy ciazowr hehe.. nawet nie pomyslalam o tym .. racEj fakt stwierdzilam.. moze masz goraczkr stad wyzsza temp.. :-)
    --
  23.  permalink
    kandy eee nie dopuszczasz tej myśli ?? :>ja myśle ze jesteś :bigsmile: Możliwe że gorączka...po południu jeszcze zmierzę tempke
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Dziewczyny przeczytałam wszystko z wczoraj (mieliśmy gości i nie miałam nawet czasu przeczytać wszystkiego co napisałyście!) i odpowiadam na pytania...Czuję się super:) To naprawdę nic wielkiego! Tylko emocje duże;) Pęcherzyk wytrzymał do rana i powiem Wam, że dopiero wczoraj rano poczułam prawy jajnik, bolał mnie gdzieś do południa i potem już nic. Mam nadzieję, że już po pęcherzyku;) Mój M był ze mną w środku i lekarz mu opowiadał co robi! Był przerażony i wcale nie byłam pewna czy tam chce być, ale głupio mu było powiedzieć, że jest zestresowany bardziej niż ja! Potem się już wyluzował i nawet go pytał;) Był zdziwiony, że tak mało nasienia się podaje. Nasienie podają cienką rureczką z tłokiem, jak w strzykawce, trwa to dosłownie kilkanaście sekund, więcej czasu zajmuje założenie wziernika. Pooglądaliśmy nasienie pod mikroskopem (to już przygotowane do podania), nigdy wcześniej nie widziałam i mój m też nie, więc to była dla nas atrakcja. lekarz wyliczył nam ile w przybliżeniu plemników mi podał i wyliczył szanse powodzenia zabiegu – około 20% :czy pęcherzyk pęknie?, czy będzie komórka jajowa?, czy komórka jajowa będzie zdolna do zapłodnienia?, czy plemnik zapłodni komórkę?, czy zapłodniona komórka będzie się prawidłowo dzielić?, czy zapłodniona komórka dotrze do macicy?, czy prawidłowo się zagnieździ? uff :) Cud narodzin to 100% CUD :bigsmile:
    --
  24.  permalink
    flowka.. nic tylko czekac i wierze ze to jest ten cykl ;-)) czuje,ze Ci sie uda i za 9 miesiecy pokazesz nam foto noworodka ;-)))
    --
  25.  permalink
    mgielka.. zycze ci by tempka spadla na leb na szyje i byla piekna owulka :-) najwyzszy czas hihi
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kandy temperaturka mgiełce idzie do góry już spadła:)więc to może byc skok owulacyjny
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    A z moją tempką coś dziwnego :confused: Pomiary nie były zakłócone (chyba, że stresem ;)) a ten wykres jakoś dziwnie wygląda. Może ktoś zerknąć? Bo ja jeszcze nie jestem zbyt biegła.
    --
  26.  permalink
    aaa no widzisz.. ka nie mam na telefonie podgladu wykresu :-( i nie widze... ale ttzymam kciuki :)

jak tam mimik noc minela?:)

ja dzis mam potwornyy teraz szczegolnie - bol jajnika poowulacyjnego i promieniuje bardzo na noge.. nie wiem co robic a nie mam nic przeciwbolowego ;-( az sie plakac chce a w szkole siedze... buuu.. ;-(
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hej Dziewczyny :)

Mgielka - no u Ciebie owulka lada dzien :) a moze juz byla? kto wie..tempka ladna i wysoka.

Kandy - mnie tez odrzuca od kawy, mam po niej mdlosci..

Dziewczyny czy to mozliwe, ze mam jeszcze mdlosci, bo bralam Duphaston do Srody? No ale juz go skonczylam..
    No i ten niby okres po dupku..Wczoraj wieczorem plamienie i bol brzucha - bardzo malo tego plamienia, przez noc tylko koncowka na tamponie znowu byla zabrudzona, i tez @ nie byla swieza, tylko brunatna.. co jest? :shocked: ja chce normalny bol brzucha. Zawsze sie zwijam z bolu podczas okresu. A teraz troche pobolalo wczoraj - wzielam jeden nurofen i zasnelam w chwile.. dzis nie boli mnie w ogole.. no i te plamienie. Jak to u Was bylo po duphastonie? Poza tym piersi mnie nie bola.. nic a nic. + wczoraj mialam objawy napiecia miesiaczkowego ( bylam zla jak nie wiem co) + placzliwa.. pomocy ! czy tak zawsze jest po dupku?? :(
    --
  27.  permalink
    madziu. ja tak nie mialam po dupku.. zrobilas na wszelki wypadek test?? moze jakas niespodzianka?? czasem mowia ze nie ma szans a cud:) kochana czego ci zyczyc.. oby dwie krechy lub ewentualnie okres. ja tak mialam ale nie powiem by sugerowac... kochana.. poczekaj do wieczora i mize sie wyjasni:(
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - nie, nie robilam testu, bo cykl bez owulacyjny potwierdzony przez gina, wiec niemozliwe, no i mialam naprawde wczoraj taki typowy objaw napiecia przedmiesiaczkowego , placzliwosc.. jejku jak ja bym chciala, zeby mnie normalnie zalalo.. bo nie wiem czy mam brac bromergon i kiedy zaczac znowu clo.. no koszmar jakis :(
    A do gina dzwonic nie moge, bo jest na konferencji ginekologicznej w Polsce i ma wrocic w nastepnym tygodniu..
    --
  28.  permalink
    kurcze nie wiem co doradzic.. moze tak ci sie rozkreca powoli okres? kiedys tez tak mialam i ten okres wtedy przezylam bez boli.. troche pobolalo 4 tego dni i przeszlp.. poczekaj do jutra spokojnie.. a jak bedzie bez rewelacji to ja swojego gina obdzwonie i o to zapytam ;-)

bo musze o te bole jajnika zapytac bo mam dzis promieniujacy na noge bol i to powoduje ze plakac sie chce i zwijam sie a mam zajecia do 17 w szkole... ;-(
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - moze tam cos sie dzieje u Ciebie i boli?

Ja sama nie wiem co robic, poczekam do wieczora.. bromka wezme juz dzis. A clo i tak mialo byc od 2 dnia cyklu, wiec moze jak dzis sie rozkreci to jutro bedzie 2 dzien..
    Co za pech, ja jutro nowa prace zaczynam i jak mnie jutro zaleje to bedzie ciezko..
    --
  29.  permalink
    madziuk.. zajrzysz na moje komentarze na profily? tam opisuje cykl ;-)

kurcze.. oby ci sie rozkrecila ta @ i bys nowy cykl zaczela .. tak bym chciala by teraz Ci sie udalo i piekny prezent na gwiazdke...

wszystkim tego zycze ;-))
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.