Madziu, ja po luteinie dostałam na 2 dzien po odstawieniu, a kiedys jak bralam dupka to dopiero po 7 dniach mi przyszla, poczekaj do wieczora i wtedy moze bedziesz wiedziec wiecej:-) ja juz 3 dzien z clox2 ale nic nie czuje, zadnych dolegliwosci:-( pewnie zwiekszona dawka na mnie tez nie reaguje:-(
Kandy - zerknelam, widze, ze miedzy 13 a 14 dc mialas piekny skok :) wiec pewnie w tej okolicy byla owulka :) teraz tempka wysoka - wiem, ze bierzesz dupka, wiec on moze podwyzszac temp, ale ogolnie taka powinna byc w tej fazie cyklu, wiec jest ok. Jak skonczysz brac dupka to zatestuj :) niestety pozzostaje Ci tylko czekanie. 3mam kciukasy :) bedzie dobrze, narazie zapowiada sie pieknie :)
dziewczyny, zajrzyjcie na moj cykl wrzesniowy i w komentarzach wprowadzilam opis aktualnego cyklu.. bede mega wdzieczna za opinie. jakos na dniach oplace abonament i przeniose go na wykres ;-) z gory dziekuje ;-*
cześć wszystkim dziewczynom z brzuszkami i tym które się starają tak ja ja! jestem tu nowa, od dziś, ale forum czytam już baaardzo dawno, jak tylko mam jakiś problem lub watpliwości to zawsze tu zagladam. jestem rocznik 86 od 2 lat mężatka ale o dzidzię staramy się już dłużej, w sumie to nigdy się nie zabezpieczaliśmy. Lekarza zmieniałam już 4 razy, najpierw był to fajny doktor w przychodni, potem klinika leczenia niepłodności, potem w luxmedzie a teraz znów bezpłatne wizyty w przychodni. mam stwierdzone PCO, długo brałam luteinę, potem długo duphaston, w międzyczasie jeszcze inne... w tym cyklu 9dc miałam HSG (okropność) i biorę CLO od 3 do 7dc, od 12 mierzyłam Lh testem owulację i jak 2 kreski to duphaston 2x1 przez 10dni. teraz czekam, okresu nie widać, już 5dni po odstawieniu. i kolejny raz mam cichą nadzieję....
Mimik - mialas plamienia przed @? Bo ja wczoraj myslalam, ze dostalam @ - bolal mnie troche brzuch, mialam plamienie wieczorem. Dzis po nocy mialam tylko plamienie. Myslalam, ze sie rozkreci, a tu dalej spokojnie, same brunatne @ :( Brzuch nic nie boli, mam mdlosci po kawie.. no zakorkowalam sie rano znowu i zozbacze za jakis czas co ta, sie dzieje, ale nic nie czuje by cos lecialo.. Zazwyczaj sie ze mnie lalo i to mocno, skrecalam sie przy tym z bolu , leki przeciwbolowe to byl mus.. wiec nie wiem o co chodzi z tym plamieniem..
Cześć Dziewczyny :) Ja właśnie wcinam śniadanie, się zagapiłam po tabletce i dopiero teraz sobie papu zrobiłam :P u mnie za oknem szaro i zimno..brr... od wczoraj rana serduszkowania nie było :P dziś Mąż siedzi w szkole i się pilnie uczy,a mi się nudzi...w ogolę w tym cyklu z Clo to jakoś nie mam ochoty na bzykanko, co jest dla mnie dziwne:P
ja wymiotowalam w szkole ( pewnie dupek tak na mnie dziala bo pisza ze moze tak byc) i boli jajnior i w ogole beznadziejnie sie czuje wiec wracam do domu spac.. :-(
mimik madziauk dziękuję za diagnoze :* Jutro sie dowiem na usg czy owu była czy będzie ;) kandy ja jeszcze dupka nie brałam...więc nie odp Ci po czym te wymioty :/ Ja właśnie wstałam po drzemce...czuje się tak jakbym miała zemdleć ...duszno mi chodz tempka ciała 36,8 spadła ...na żołądku coś mi ciężko :/
Flowka masz namiary na tą klinike ???? mają swoją stronke ??? Wstałam z wyra a mój Krzysiek ...ale masz rozj****ne źrenice :/
mgielka a nie robisz testow owu? ja wiem ze one sa o kant stolu... ale czasem moga nakierowac ;-) 3mam kviuki za jutrzejsze USG ;-* na pewno ow jest albo zaraz bedzie :)
Madziu jedziemy na tym samym wozku:-) tez marze zeby chociaz 1 pecherzyk urosl, bo to jest mi bardzo potrzebne, moze doda mi nadziei:-), ja dzis mam 4 dc:-) i zero objawow
madziu hak ja sie ciesze :-)) czyli rozkrecila sie malpa :-)) super:D
oczywiscie,ze bedziemy trzymac kciuki z Toj pirlny pecherzy i za owocny cykl :-)))
rozmawialm z kolezanka i mnie nastraszyla ze takie mocne bole i to co odczuwam to moze byc poczatek ciazy pozamacicznej.. spytalam czy nie za wczesnie a ona ze jej kuzynka tak miala i w 16 dc ja taki zlapal bol a to ciaza sie w jajowodzie tworzyla... ale mnie przestraszyla... ;-( buuu... jak bym chciala to miec za.soba i zobaczyc piekne krechy ciazy macicznej.. gdyby mnie nie bolalo bym nie myslalam o tym ale te bole nie daja mi spokoju ;-(
przepraszam.. moze panikuje..ale wybaczcie mi.. tak bardzo bym chciala by sie udalo ;-((( az mi sie plakac chce ;-((
madziauk moja imienniczko ;) Oczywiście że wszystkie trzymamy kciuki ;) musi sie w koncu udać :)
Kandy ...nie robie testów...nie jestem przekonana do nich....chociaż pomyślałam przez chwilkę o nich ale już i tak za późno by było na nie ... Kandy ...już gdzieś czytałam że dziewczyny miały tak jak Ty...to po zastrzyku ...nie nakręcaj się nie potrzebnie...albo po dupku...wykończysz się jeżeli będziesz tak świrowała...no i nie słuchaj koleżanki Najlepiej zadzwoń może do ginekologa i powiedz mu co sie dzieje ...on napewno Cie uspokoi ;) Ja wierze że jest wszystko Ok ;) :*
No oby to było po pregnylu :) Może za dużą dawkę przyjęłaś i dlatego tak... u mnie sucho jak na Saharze.... ja po Ovitrelle miałam taki ból piersi jak nigdy dotąd...i rowno tydzień po zastrzyku przyszła ta wstrętna @
hej Dziewczyny;) madziauk jestes? rozkręciła Ci się ta @? bo ja dupka miałam ostatni dzień w czw i też mam takie plamienia, raz są raz nie ma i tak w kółko i nie wiem kiedy ta prawdziwa @ przyjdzie,bo od kiedy clo itp?? masakra, czemu to zawsze takie zawiłe?
korda.. no ten bol jajnika trzyma mnie juz 8 h... apap powoli chyba dziala... :-Q
korda.. chyba o dupka Ci chodzilo?? ja juz nie pamietam ale chyba te plamienia sie zdarzaja przed miesiaczka i zaraz ona przyjdzie .. czego i Tobie i madzi zycze ;-)
mgielka hihi... wieczor przyjemny masz widze :-)) ja ogladam "teoria wielkiego podrywu" na comedy central :-P
Ja po hormonach zawsze mam takie dziwne miesiączki. Kandy, nigdy nie miałam takich objawów po pregnylu, ale też nigdy nie miałam takiej dawki - zawsze 10000. Nie wkręcaj się w ciąże pozamaciczną, nie ma co się teraz stresować! Skontaktuj się z lekarzem i tyle.
kandy - no no sorrki o dupka mi chodziło, choć clo też w tym cyklu było;) jutro odę na ginka bo miałam iść między 3-5 dc żeby sprawdzić, czy po clo nie ma torbieli, przed kolejnym clo, zapisałam się w czw bo miałam plamienia, a dziś cisza, no ale skoro mam tą umówioną wizytę zobaczę co się święci;)
Hej dziewczynki... u mnie dziwna sprawa, wczoraj i dziś sexik był ok.4,30 rano, ale...dziś 17dc a jeszcze niska tempka, śluz jeszcze raczej płodny i nie czuje prawego jajnika na którym jest pęcherzyk, skoro ostatnio biorąc clo 3-7dc i owu 16dc, a dziś 17dc (12dc pęcherzyk 14-15mm) to znaczy, ze już kicha, że albo się wchłonął albo będzie torbiel? Czy różnie to jest po clo mimo, że bierze się go w te same dni? Miałam dziś zacząćlutke dopochwową po jednej rano i wieczorem, ale jeszcze nie zaczne. A wilgotna to się zaczęłam robić 11-12dc. I kurcze chcieliśmy jechać do media Markt itp.pooglądać co nie co do nowego mieszkanka, ale starsznie boli mnie w okolicy lewego jajnika, a jak chce siku to tak mocno kłuje, ż ełezki mam w oczach, nie wiem czy przeziębiłam te okolice czy co;/
ja juz dzis pije 3 kubek zielonej herbaty...zapomniałam że ona podobno tez dziala na sluz ( ta lisciasta ) Piłam ją na wiosnę i jakoś miałam powódz a teraz w tym cyklu mimo ze wiesiolek brałam nie mam takiego sluzu jak w poprzednim cyklu :/ Dziewczyny pod koniec września skończyłam 3 miesieczna kuracje z tabl anty Cilest myślicie ze jeszcze organizm sie nie wyczyscil ?? niby latwiej jest zajsc po anty a tu (:) blada :/