Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dobrze, ze znalazlas lekarza, ktory sie Toba porzadnie zajmie :))

,że w niedziele myslałam ze umre ból brzucha i kac !!
soorki ze tu nudze zmykam i miłego dzionka zycze

faceci sa czasem straszni, ale licze ze Twój przemysli sprawe i nastepny raz pomysli zanim coś powie. Do mojego M tez ciezko na poczatku docierało co czuje i jak mnie boli comiesieczne rozczarowanie. Ale potem coraz bardziej i bardziej sie wdrażał i było naprawde wporzadku, wiedziałm że on też chce bardzo dziecka... Kandy zycze aby Twój równiez dojrzał do tego bo słowa strasznie ranią a szczególnie od tak bliskiej osoby na która tak bardzo licymy. Trzymaj sie, mysle że pare cichych dni na przemyslenie tego co powiedział mu sa potrzebne. Czasem nasze milczenie ich bardziej dobija niz nasza złość czy wyrzuty
mam nadzieje, że wszystko jakoś sie rozwieje.. ale musze wieczorem ograniczyć forum jeśli nie idzie na noc do pracy... Mój cóż.. może w końcu zrozumie. On nei ma parcia na dziecko jak ja.. on uważa, że jak bedzie to bedzie a jak nie to przeciez nam we dwoje dobrze.. wiem, że jak już się uda to bedzie kochal strasznie bo on uwielbia dzieci i ma dwie bratanice ktore go uwielbiaja ( 6l. i 2l.) i ciagle wtedy mowi o swoim..ale potem mu jakos tak przechodzi zapal jak przychodzi do serduchowania... nie wiem.. mam mętlik w głowie..