magic ja już sie zameldowałam jako pierwsza u Ciebie Właśnie...podobno to działa...tylko jak tu zapomnieć ,nie myśleć ?? Jak się bierze tabletki i trzeba monitorować cykl ehhh łatwo sie mówi .... flowka w poniedziałek szybko noooo to trzymam kciuki za pozytywny !! ;) Lepiej dmuchać na zimne ;)
zrobilam z ciekawosci pare obserwacji i... szyjka macicy sie schowala wysoko i jest twarda... a juz byla od kilki dni nisko.. czyy ona sie tak zmienia w drugiej fazie ? bo ja pierwszy cykl robie samobadania...
W drugiej fazie cyklu, od owulki do @. Z moją ginką nie rozmawiałam jeszcze ( tylko telefonicznie mi napomknęła coś, że jeśli jest stymulacja to czasami może być wyższy wynik bety)???? a bety nie robiłam drugi raz, uznałam, że nie ma po co skoro @ jest.
dziewczyny mam dylemat skoro moja @ zaczęła się od plamienia, które było bardzo bardzo skąpe. To czy liczyć to jako pierwszy dzień miesiączki czy nie. Nie wiem od kiedy brać clo.
kandy w poniedziałek miałam monitoring więc owu jak była o ile była to być może sobota niedziele. myslę że jak by mi się udało to bym tak jajnika nie czuła...
Hej dziewczynki. Znów naskrobałyście troche;) Flowka dopiero teraz poczytałam Twoją info,nie mogę odp...no to teraz nie bardzo wiem co myślec czy przewaznie wychodza gorsze niz tam czy lepsze czy różnie.. Rumba na początku troche na walizkach póki nie zrobimy to i owo, ale już chce tam być hehe Kandy może Twój organizm jakoś reaguje na clo i pregnyl, hm U mnie dziś tempka jakaś niebardzo mimo lutki a, ze nie wiem czy jak owu była to czy w nd czy w pon.to nie wiem jak interpretować brak konkretnego skoku, bo jeśli owu w pon.to 3ci dzień wypada jutro a tak to dziś. Musze dziś poczytać ustawy, bo w piątek mam rozmowe o prace w Zusie...
A czytam cosik o pracy w ZUS hehe pojadłam, od niepamiętnych czasów zupę pieczarkową, mniam:) mój mąż wczoraj powiedział, ze zmieni opis na gg, że Jego żona robi najlpeszą zupe pieczarkową hahaha a opis nie zmieniony;p
hm...teraz mi się nudzi-obżeram się michałkami, a M.jakiś nafuczany przyszedl z pracy i jeszcze słowem do mnie nie przemówił,phi,mam go w nosie,miałam dzisiaj ambitny plan-gdyz jestem drugi tydz.na urlopie-i miałam sprzątac w kuchni już na święta-ale mi sie nie chce....czuję się dobrze-szyjki sobie nie sprawdzam-wolałabym aby mój M.tam "pogmerał"swoim organem, no ale następne dni płodne dopiero za miesiąc więc z gmyrania nici
HAhahahahaha:)))))) Ruda! Kandy On w pracy. A ja wczoraj się zapomniałam, bo w pracy chciałam sprawdzić jak sluz, wkładam paluszki i mówie cholere co jest grane, co ja tam mam...zapomniałam, ze lutke mam haha
hi,hi,hi...smerfeta właśnie mi sie przypomniało coś...siostra mi mówiła że nie tak dawno szła z imprezy...i nie wie jakim cudem ale szła z tamponem w środku a wróciła bez-nie wie co sie stało i gdzie go zgubiła,rano sie obudziła,szukała,a tu brak koreczka