haha uwielbiam kubusie:) A u mnie jeden lech-humorek-dwa-już lekak bombka:D Jjeku jak to zgubiła tampon? To nie do końca w temat, ale moja ciocia w taxi zostawiła - gibis:D i to dzownienie czy tam nie został...hahaha Kandy szkoda, ze na naszym hopla nie mają, co?:P
smerfeta...nie wiem gdzie go zgubiła i jak,może jakiś "popychacz"jej wyciągnął a ona nie pamięta?wolę nie wnikać-ale wiem że się cały dzień śmiałam i sobie różne, fajne historyjki na ten temat wymyślałam
mgielka...ty zawsze się tyle sex-isz? o boże,teraz kukłam na twój wykres-twój sex w ciągu tygodnia=się tyle co ja w ciągu hm...6-mcybuuuuu,ja też tak chcęno,może nie aż tak często bo by mi się "foka" otarła
Moj A dzisiaj powiedzial ze by sie juz bardoz ucieszyl jakbym byla w ciazy bo jak pomyslo o maratonie na kolejny miesiac to juz mu sie slabo robi.. a teraz jakos ja nie mam ochoty :-((
kandy...to mu powiedz że skoro dla niego to taki problem to poprosisz listonosza-ja mojemu powiem to samo-tylko u nas listonosz stary i brzydki,a kominiarz rzadko przychodzi
Kominiarz do przeczyszczenia komina w takim wypadku by się przydał:D:D:D Kandy ja się nie dziwie, ze od takich tekstów Jego Tobie się odechciewa, przykre to...A jesli mogę zapytać dlaczego ślub postanowiliście, że po dziecku?
ruda wiem,wiem że dużo Mój K. daje radę ...chociaż nie zawsze było tyle sexu ;) Z mojej strony było brak ochoty i wtedy w miesiącu były słabe wyniki ;) Mnie jakoś nic nie boli ;) moja szparka jest dzielna...chociaż wczoraj czułam lekkie pieczenie...moje wary były suche i chyba dlatego :/ smerfeta nooo to nieżle jesteś zakręcona... W sumie ja bym sie chyba posrała ze strachu Kandy noo właśnie powiedz że po jednym bzykaniu nie zajdziesz w ciąże...chyba że będziesz często i gęsto odwiedzała sąsiada kandy jak u Was są mleczarze to Wy jesteście 100 lat za murzynami
smerfeta.. bo jakos nam az tak nie spieszno.. kochamy soe, jestesmy razem pare lat ale kaski nie bylo na slub.. teraz wszystko ustabilizowane i ja chce najpierw dzidzie i na spokojnie slub w 2013 :)
Mgiełka hahaha Mimik a Ty miałaś monitoring jakos w ostatnich dniach? Kandy to ja proszę o trochę na Śląsk...wczoraj o północy mleko z płatkami jadłam hi