4dni po już może wystąpić implatacja?? ja nie powinanm tak mleka, bo mam nadwrażliwośc jelita a mleko wzdyma:( Idę sią kąpać, przyjde suszyć włosy z Wami haha
smerfeta mialam w poniedziałek ale powiedziała mi że może była owu ale nie jest pewna na 100% więc lipa a ciągnie mnie ten jajnik wiec idę sprawdzić co z nim
ruda co kolwiek żeby był poślizg ;) noo OK durex żel mam ... ;) Flowka...kochana...na pewno doszło do zagnieżdżenia więc te plamienia z tego ;) :* Tak możliwe to jest ;)
flowka czytaj !! Jeśli mamy zatem do czynienia z implantacją zarodka może pojawić się właśnie to nierzadkie zjawisko jakim jest plamienie implantacyjne . Plamienie to zwykle ma czas około 7 dnia po owulacji jednak pojawić może się w czasie od około 6 do 12 dnia po jajeczkowaniu . Również kolor plamienia implantacyjnego często budzi wiele wątpliwości . Ogółem plamienie to jest bladoróżowe ( częściej ) lub czerwone . Czasem plamienie implantacyjne ma kolor brązowy – to jednak zwykle jest oznaką niedoboru progesteronu.Na odpowiedź na to czy owe plamienie było implantacyjnym oczywiście należy cierpliwie poczekać kilka dni . Przekonamy się o tym robiąc test ciążowy – zaleca się wykonanie go po terminie miesiączki ze względu na najbardziej wiarygodny wynik.2- 3 dni po rzeczywistym plamieniu implantacyjnym – test ciążowy powinien być już jednak dodatni.
smerfeta ale nie potwierdziła mi na 100% że jajeczko pękło więc boję się żeby jakaś torbiel mi sie nie zrobiła...chociaż gadałam teraz z koleżanką która brała clo zaszła za 1 razem i mówiła że jak jej się zagnieżdżało to ją kłuł jajnik.. lepiej chuchać na zimne jutro sie okaże czy nic tam się nie robi:)
Mimik wydaje mi sie, że jak 2dni temu było usg to torbielke byłoby już widać...ale jak masz dr z NFZtu to idź się uspokić, myślę, że to może być naet odczucie spowodowane clo. Jesteśmy w podobnej sytuacji, bo u mnie tez owu nie potw.w 100% a dzis 20dc
Mimik mnie tez nie szkoda na takie rzeczy, ale nadzwyczajniej nie mam zeby isc kilka razy w m-cu np. na usg a 2dni temu to byłam zła, bo dałam 80zł a ledwo sie cos dowiedziałam, nie pójde juz tam. Momentami mam wrazenie, ze chwilowo cos mnie pokłuje w tych okolicach. Mgiełka:)
Oj dziewczyny, Wy spamerki jedne :D czytam i czytam i czytam i końca nie widać:P Mi się Desperados mrozi w lodóweczce :P Flowka trzymam kciukasy, chociaż takiej dawki dupka nie zazdroszcze. Ruda, jak czytam to, co piszesz to od razu mi sie weselej na duszy robi :D Grunt to być pozytywnie zakręconym :P mój mąż gdzieś wybył, a mi sie zaczyna chcieć baraszkować :P
hejka ja od jutra clo kurcze z dnia na dzien coraz bardziej zalamana jestem z moja mamuska coraz gorzej dalej w spiaczce lekarze kazali sie naszykowac na najgorsze ale tez mowili ze trzeba byc dorbrej mysli 4 dni moze byc w spiacze farmakologicznej zas czekac co bedzie jutro
Smerfeta co prawda to prawda, ale dzisiaj musimy się bzyknąć bo poźniej musi sie wstrzymać do badań :P Iwoas przykro mi, musisz wierzyć, że będzie dobrze.Bo musi być.
Hyyy:) Powiem Wam szczerze, że zastanawiam się czy 2 cykle wcześniej coś sie u mnie nie działo, bo pierwszy raz od ponad 7 lat bardzo bolały mnie piersi przed okresem i na początku cyklu i póki co raz się to zdarzyło przez tyle lat... Kandy poszła bez pożegnania - chyba zapisze w kalendarzu:P Jadę po mężuska:) Udanej nocki, papa
kochane :-* musialam odpoczac bo mnie glowa napier.... i mialam 37 chociaz nie jeste nawet przeziebiona.. ale przeczytalam wszystko dzielnie ;-)) wzielam apap ale cos nie pomaga ;-(
Iwoas - jestesmy z Toba i bardzo mocno Cie sciskamy.. kochana badz dobrej mysli.. (tule)
flowka - wierze ze to implantacja!!
tez mykam bo mnie mdli :( do jutra staraczki i przyszle mamusie :-))
nie naprodukujcie za duzo bym nadazyla za Wami :-)
iwoas...tak bardzo mi przykro-oby wszystko było dobrze
kuleczka...nie wkurzaj człowieka tym bzykaniem,nie masz serca,my tu niektóre takie wyposzczone-a tu "ani słychu,ani dychu"-sexu zero,pomyśl o nas ,jak będziesz baraszkować
czesc dupeczki Właśnie wróciłam do domu, ledwo żyje, wzięłam szybki prysznic, dziś ja mam pilota w ręce - więc jest dobrze:) włączę sobie cos przy czym dobrze mi się zaśnie
Flowka za wsześnie na ale
Jeśli chodzi o sex u mnie też jest tragicznie, a mówią ,,że to facet nie ma nigdy dośc?? taaaaa chyba piwa i kanapy
co Ty ....zakłóconą bym wtedy miała...bo ja sama ok 5 się budze....teraz jak mój K ma na rano to sam wstaje...bo mu powiedziałam że muszę mierzyć tempke o tej samej godzinie....ale wcześniej bywało tak że jak miał na rano to ja wstawałam o 3:30 żeby mu zrobic kawe i śniadanie więc mierzyłam nieregularnie tempke...np wtedy o 3:30 a później koło 8 ale te tempki nie były brane pod uwagę Więc miałam dziury w zeszycie Kurcze nie mogę stać bo mi tak śluz leci jakbym popuszczała tylko że ja go mam biały ,nieprzejrzysty ,nierozciągliwy z resztą chyba nigdy nie miałam typowo płodnego....
dziewczyny mam pytanie po ilu dniach sa objawy ciąży ???mam tez wykres jeśli możecie to popatrzcie na niego i napiszcie m co i jak a jeszcze jedno jeśli stosowałyście clo to po ile próbach czeba czekać na ciąże jak opn skutkuje ja drugi raz i narazie niewiem czy jestem czy nie dlatego was sie pytam po ilu dniach sa objawy ciąży ???
Ja tez bym nie wstała.. noł łej! xD ja robie tylko jedzenie mu jak idzie na noc do pracy - jak idzie na dzien to musi sobie poradzic bo wychodzi przed tym jak wstaje xD