młoda21 nie ma nigdzie napisane po ilu cyklach z clo sie zachodzi :/ Przeciez to indywidualna sprawa...jedne za pierwszym razem a inne za 4 ,5 albo wcale...objawy ciązy są różnie...też zależy od organizmu...ale raczej nie od razu i na pewno nie wcześniej niż po kilku tyg . Ty masz dopiero 19 dc więc raczej za wcześnie na objawy musisz czekać do @ zrobić test ...jeśli @ nie będzie...jeżeli dfl będzie powyżej 14 dni to możliwa jest ciąża
młoda - to różnie jest... musisz mieć nadzieje i testuj w dniu spodziewanej miesiaczki badz najwczesniej 12-14 dni od owulacji bądz domniemanego zapłodnienia.. Dużo serduszkujesz wiec masz szanse dużą o ile jesteś pewna , że owulacja nastąpiła bo np była potwierdzona monitoringiem , który jest niezbędny w trakcie przyjmowania CLO.
a nawet juz sama nie wiem jak sie czuje udaje ze jakos sie trzymam nie zalamuje nawet nie moge tego pokazywac bo muj syn by tez zaraz płakał nie dopuszczam mysli o najgorszym ale od wczoraj zaczynam watpic ze bedzie dobrze najgorsze nie ma nawet co tam jechac bo wpuszcza nas na 5 min a i tak jest w spiaczce zajedzie sie i tez trzeba wracac czekamy jak sie wybudzi bedzie lepiej sie czuła to wtedy jedno z nas pojedzie a jest nas 3 rodzenstwa .. dzieki za dotrzymywanie otuchy
dzięki dziewczyny wiem ze niema regóły nato ale tylko chciałam wiedziec mniej więcej .dużo serduszkuje i napewno była owulacja bo lekarz mi potwierdził jestem pod stałą kontrolą lekarza mam nadzieje że wnet zafasolkuje;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
niezle sie nasmialam czytajac wasze wczorajsze posty ehhe, widze ze tu sie robi klub milosniczek winka i piwka :)
mloda21 - co do objawow to moge ci tylko napisac co ja odczuwalam jak zaszlam pierwszy raz ( niestety wczesne poronienie ) : bol piersi po bokach oraz metaliczny posmak w ustach , tak jakbys jakis metal trzymala w buzi... bleee i to bylo na tyle. Obserwuj siebie dokladnie , moze zauwazysz wkrotce cos niecodziennego u siebie.
Kandy - jak dzis z twoim samopoczuciem ?? Lepiej juz ?
a co do sniadam dla meza, to tez sobie robi sam , biedaczek, bo zona wyrodna i nie wstaje tak rano ehhe no , ale nie narzeka.
sorki dziewczyny za brak polskich znakow, ale nie mam na klawiaturze niestety
ja dziś lepiej sie cuzje tylko strasznie senna jestem. nic mnei nie boli, nic nie ćmi.. czasem pokłuje w piersiach ale to chyba od duphastonu.. nie powiem, że mnei nie mdli bo czasem tak jakoś dziwnie się poczuje ale to też na pewno od leków skutek uboczny.. muszę czekac jeszcze kilka dni na testowanie ale raczej nastawiam się na kolejny cykl.. ;-)
mloda - no to nic jak trzymać kciuki i czekac na radosną nowinę ;)
Kandyzowana to moya ma czekać te 9 miechów w gore?:P prędzej sama zaobserwuje hihi, poza tym to cześć wszystkim :) ja pije teraz kawusie i kminie co na obiadek zrobic :P probuje zebrać się do kąpania ale tylka mi sie ruszyć nie chce :P
Witam o ile sie nie myle to (książkowo) 3-4dni od odstawienia dupka powina sie pojawić @. u mnie było różnie ale zwykle dostawałam 3 dni od odstawienia. raz tylko zdażyło mi sie że prawie dwa tygodnie czekałam na @ po odstawienia dupka i miałam meeega nadzieje wtedy...
kurcze a ja mam jeszcze salatke i rosol, a pizze bym zjadla albo frytole. jejku jak ja lubie frytki :) alke jem raz na ruski rok. ogolnie dieta w dobu zdrowa bo zero ziemniakow , ryzu, makarony tylko kasza gryczana lub sam kotlet. no ale czasami sie chce cos niezdrowego :) no moze jutro :)
Hihi, ja może zupke ogórkową zrobie bo ostatnimi dniami samo miecho bylo :P tak wracajac do tematu to czy ktoras z Was miala tak po Clo, ze jej sie nie chcialo figlowac?:P bo ja tak mam i ogolnie jakos dlugo to musialo wszystko trwac zeby dojsc:P
poopowiadajcie jakies kawąły bo mam starsznie dziwny anstroj.. stracilam dzis 6 osob z pracy ktore bardzo lubiłam :-( to jest nie fair.. obym zaszła w ciąże w niedługim czasie i pojde na L4 bo te zmiany są przerazajace chociaz podobno ja jestem bezpieczna.. a takto bede bezpieczna dzieki ciazy i na spokojnie wszytsko sie pouklada...
Przychodzi kobieta do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóż na wewnętrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio tajemnicze, zielone koła. Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał: - Ma pani kochanka Cygana? - Tak, skąd pan wie? - zapytała zawstydzona nieco kobieta. - Proszę mu powiedzieć, że te kolczyki nie są złote.
Audiolaa dla mnie to dziwne, bo ja nigdy nie musialam sie do sexu przymuszac wrecz przeciwnie to meza musialam zameczac :P a teraz takie cos...dzis 18 dc, nie czuje nic a na usg nie mam sie jak wybrac bo moj lekarz ma zapchany terminarz;/
mi ochota po owulacji przeszla totalnie i wlasnie nie chcialam aby M sie do mnie zblizal i bardzo mnie to dziwilo :) no ale co zrobisz. oby przeszlo! a dzisiaj w radiu mowili tak apropo meczenia chlopow ze 15% populacji czuje sie przymuszana do sexu :D:D
Kandyzowana niestety taki mamy okres i takie Państwo. podwyzsza skladki jeszcze przedsiebiorstwom i posypie sie wiecej zwolnien niestety wszystko dzieki PO bravo.... wyciagnij pozytywy ze masz prace i realnie popatrz na wszystko ze w zyciu nic nie ma trwalego. nic.
hej,ja zażywam clo-a mężowi nie chce się figlować-może mi podkrada tabletki?ja bym tam mogła często,tylko nie wcześnie rano-lubię wieczorem,ja @po dupku dostaję po 4-5 dniach
ja dzisiaj cały dzień "latam"jak z piórkiem w d..pie-ale w nagrodę kupiłam sobie ładną bluzeczkę na Andrzejki-schowałam żeby M.nie widział bo by fuczał że tyle szmat kupuję-M.kupiłam fajne bokserki-z przodu narysowany plemniczek ze smoczkiem w buzi i pisze "przyszły syn"-nawet mu się podobały
mnie do wczoraj bolał brzuch-od dzisiaj nawet spokój-może się już wszystko uspokoiło a bolało po zastrzyku?nie wiem...cyce bolą-już od dnia owulacji-ale tak mam zawsze
Ruda heej :P fajne gaciory, u nas takich polewnych nie widziałam nigdzie :P Kandy widzisz, Ty przygnębiona z powodu zwolnień, a ja od roku pracy nie mogę sobie znaleźć i zastanawiam się nad przekwalifikowaniem
ja pracowalam przez kilka lat w kadrach i placach... warszawa. potem debilny szef dowiedzial sie ze wychodze za maz i mnie zwolnil bo pewnie bede chciec miec dziecko. ponad pol roku szukalam pracy i inic. na rozmowy chodzilam i owszem ale okazywalo sie ze wszystkie byly poustawiane a rekrutacje i tak trzeba bylo prowadzic. tak wiec od ponad roku jestem asystentka a nie specjalista ds kadr i plac i wiecie co? jestem zajeb... zadowolona :)