Audiola ! ważne by jakieś pieniążki były by przetrwać.. lepiej już czasem po prostu przemilczec i robić swoje.. chociaz fajnie byloby jeszcze sie rozwijac i zarabiac troszke wiecej.. Ja tez Warszawa...
ruda - zarobki są wcale nienajwyższe.. we Wrocławiu są konkurencyjne wynagrodzenia teraz niż w Warszawie.. Robilam badanie rynku i powiem Wam , że aż chciałabym tam mieszkać... jak pooplacamy rachunki itp to na życie wcale dużo nie zostaje :( drogo jest i bedzie jeszcze dorzej.. a jak nam w Polsce pozabierają ulgi wszystkie dzieciece itp to juz w ogole bedzie kiszka :]
wiesz mysle ze to zalezy od stanowisk. w warszawie moze sa place wieksze ale zalezy gdzie tak naprawdę, a zycie tanie nie jest. najbardziej wkurza mnie fakt ze ON pojdzie o kolejne 15gr w gore i juz pon 5.60 nie ma a ja akurat dieslem smigam a na autobus nie mam sily sie przesiasc :P
hello jestem;) nadrabiam zaległości w czytaniu na forum;)
IWOAS - trzymam kciuki za Twoją Mamę, wszystko się dobrze skończy,zobaczysz, bądź dobrej myśli. ściskam!
Dziewczyny ja dupka skończyłam tydzień temu, i @ dalej nie ma, w pon byłam u ginka i powiedział że @ przyjdzie do końca tygodnia, no zobaczymy, bo chcę już nast cykl z CLO!
No nareszcieeee Korda :-) Ty normalnie to się chowasz;-)
No ja mam benzyniaka... mamy dwa auta jedno sportowe (strasznie nieekonomiczne:[ ale chłop sie uparł i cóz..) drugie moje malutkie c3 ale jest używane okazjonalnie - tak 2/3 razy w tyg.... i to po poludniu po zakupy albo w weekendy :P Ja przesiadlam sie na komunikacje miejską.. pracuje w samym centrum to nawet teraz nie ma gdzie parkowac stad jezdze jak jezdze;-)
W dzisiejszych czasach dostać prace to chyba graniczy z cudem....ja mam wykształcenie pedagogiczne a u mnie w mieście to bez znajomości ani rusz w tej branży. Z niecierpliowścią czekam do następnej wstrętnej małpy lol i do wyników męża :P na obiad miała być ogórkowa, będzie pizza hihi
no,ON już jest droższe od 95-a od nowego roku akcyza ma iść do góry o kolejne 18gr-u nas na śląsku też tyle kosztuje-masakra. tez uważam że możemy podziękować władzy PO za te podwyżki-tak jak ludzie mówią-to jest partia dla bogaczy-dla ludzi którzy nie odczują takich podwyżek-a nas to niestety bije po kieszeniach
kuleczka, mniaaam, ja nie mam od wczoraj apetytu od kiedy się pożygałam .. wszystko mi śmierdzi. Dzisiaj tylko zjadłam rano porzadne sniadanie i caly dzien pije i pije . chociaz burczy w brzuchu to o jedzeniu nie moge jakos myślec :/
korda...noo właśnie mojego wysłałam do wanny ...żeby zrobił porządek z jajcami bo będzie brany pod uwagę Ja też idę do wanny...poleżeć bo K chce kreskówke oglądać "9" taki tytuł więc będe miała czas dla siebie Narobiłyście mi smaka tymi frytkami chyba też muszę zrobić
korda dzięki i wzajemnie kandy No trzeba działać...żeby znowu dupa blada z tego nie wyszła Która z dziewczyn na też 19 dc ?? Ciekawe co u Flowki słychać ;)
Halo:) Ja dzisiaj mam u siebie syna siostry, więc młody ma "dzień dziecka";) ogląda bajki i nawet dostał żelki... i będzie mógł iść spać pół godziny później:) a ja dalej mam bś, mimo tej dawki dupka.
Wyniki badania prolaktyny Norma: 1,9- 25 ng/ml 3-15 ng/ml: wynik bardzo dobry 15-20 ng/ml: wynik dobry 20-25 ng/ml: łagodna hiperprolaktynemia > 25 ng/ml: wynik ponad normę, oznacza hiperprolaktynemie
dzwoniłam przed chwilą do niego on powiedział że hiperprolaktynemia zaczyna się dopiero przy 35 to mnie i pocieszył dużo mi nie brakuje . Zobaczymy jak w tym cyklu się nie uda to przepisze mi biomergon czy jakoś tak na zbicie prolaktyny
saba...wejdź sobie na temat forum hiperprolaktynemia czynna-trochę tam dziewczyny piszą na ten temat,podobno szybko można zbić wysoką prolaktynę więc się nie przejmuj