Saba jeśli pytasz mnie to ja najpierw brałam bromergon, potem testy z obciążeniem i rezonans magnetyczny wykazały mikrogruczolaka malutkiego i teraz biorę odpowiednik polskiego Dostinexu
ka na weekend do rodzicow wyjezdzam wiec musze dzisiaj by moj chlop mial swiezutka posciel ;-) chociaz nie wiem.. bo moze jakas babe przyprowadzic i co bedzie? moze brudna posciel odstraszy haha
....przychodzi facet do dentysty...lekarz do niego-przepraszam,czy pan czasem nie robił przed chwilą minetę jakiejś kobiecie?...facet z uśmiechem na twarzy odpowiada-tak,a co,mam włos między zębami?....dentysta odpowiada-nie,gówno na brodzie
Hejka dziewczyny, wariatki z Was;))))) Mimik przykro mi, następny cykl jest Twój:)!! kandy maskara teraz z pracą bez dwóch zdań, to co rząd robi to jest jakaś totalna porażka!! ja dziś byłam dłużej w pracy potem miałam problem z wejściem do domu, bo domofon zepsuty, a nie mamy nowego klucza-wyprowadzamy się 10.12 to po co...wrrr i w końcu w domu była po 19, a ustawy do poczytania czekają...3majcie za mnie kciuki dziewczyny jutro o 10.15:P choć z tego co czytałam to zarobki w Zusie nieciekawe, może jutro coś się więcej dowiem. Mi dziś w końcu trochę tempka ruszyła, a lutki zaczynam mieć po dziurki w nosie! We wtorek podpisujemy umowe kredytową, załatwiamy notariusza, będzie się działo...kombinowanie, płacenie, syf hehe