justa ma rację idź i sprawdź ja też myślałam że pękł bo temp idzie do góry a tu lipa torbiel czego oczywiście Tobie nie życzę ale warto sprawdzić:)trzymam kciuki za to że pękł
Oj spać to i mi się dzisiaj chce. Powiem Wam co dziś w nocy było. Około 12 w nocy ja już spałam, a M oglądał jakiś film i wyłączyli mu tv :) I gada do mnie" mała opłaciłaś vectre?" - ja yhy, i na każde jego pytanie mówiłam yhy przez sen. A mój M żartowniś "głupia jesteś?". Myślał, że powiem yhy ;) Ale aż tak źle ze mną nie było hehe :)
dziewczyny mam pytanie wczoraj rano bo zawsze o tej samej porze rano mierze temperature i wczoraj rano miałam 37,0 a wieczorem tak dla sprawdzenia sobie zmietrzyłam czy utrzymuje sie to wyszło mi 37,8 dlaczego tak rano mam nizsza a wcziągu dnia mi wzrasta czy to dobrze ma tak być czy nie ???
ja z pracy dzis pisze ;) wlasnie wcinam zupke na lunch ;) i was podczytuje coby w domciu nie nadrabiac wieczorem ;) bo mi sie @ konczy, wiec trzeba serduszkowac ;)
Mloda - tempke sie mierzy tylko rano, o tej samej porze.. w ciagu dnia nie mierzymy, bo wlasnie sie zmienia.. nie wiem od czego to zalezy :)
haha, no tak, znam ten ból, tzn jak coś się dzieje tuż przed końcem filmu - raz prąd nam siadł a innym razem zawiesił się dekoder.. oj wkurzona byłam xD
ginek mi powiedziala w 16 dc ze chyba cykl bedzie bezowulacyjny, a jak bylam w pon 31 dc na usg u innej gin, to ta mi powiedziala, ze jej zdaniem owu była, a to juz bylo po dupku takze chyba nie blokuje CHYBA
powiem Ci mgielka ze ja stosuje się do zaleceń 1 konkretnego lekarza z kliniki, bo wiesz jak sie slucham każdego to wątpie i sama nie wiem co robisz;) takze daje szanse 1 lekarzowi co do zaleceń - zobaczymy czy sie wykaże i będzie picolo heheh
hej...wracając do dupka(nie mówię w tym momencie o moim mężu),ostatnio się pytałam mojej lekarki,czy na pewno mam go brać od 16dc-czy nie zablokuje owulki jakby była później to powiedziała że nie blokuje-więc ja biorę od 16dc-co prawda wzięłam dopiero o 23-żeby troszeczkę przedłużyć-a owulacje chyba miałam dzień wcześniej(czwartek) bo wtedy najbardziej bolały mnie jajniki a od piątku już była cisza...ja właśnie czekam na gości-M.ma urodziny- stół zastawiony-paluszki i wódka-dość
mi kazała jechać na dupku tylko przez 10 dni(a na moim dupku przez dwa dni okresu płodnego),mgielka-dobry pomysł-tylko jak za dużo wypije to mu nie bryknie
dobra,spadam bo mi się kurczaki spalą-i rzeczywiście podam tylko te paluszki...korda-rzuciłam okiem....ale ja się na tym nie znam-więc na mnie nie licz-ale dziewczynki tutaj są ekspertkami w tej dziedzinie,pozdrawiam,pa