Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 25th 2011 zmieniony
     permalink
    Flowka i rumba...to jest nas 3 :tongue: ja też nie mogę narzekać na bóle po tabletkach ;) nic mi nigdy po nich nie było :bigsmile: Teraz mnie dalej wsio boli w brzuchu i nawet sikanie sprawia ból :confused: tak jakbym tam miała wszystko spuchnięte :sad: to jajniki oczywiście ale na pewno to nie po Clo ;) :neutral: Wsumie w tamtym cyklu też miałam bóle ale przed owu i po ...oby jutro coś puściło :wink: sutki dalej bolą...mój dziś już nie może ich dotykać :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
    • CommentTimeNov 25th 2011
     permalink
    no to która chętna??
    --
  1.  permalink
    ja też nie mogę :/
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ja to jestem też taki ewenement, że po wskazaniu braniu dupka przez 10 dniu, @ miałam już w trakcie brania bo w 9dniu
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    rumba ja po dupku czekam juz 8 dzien na @!!!
    clo już czeka
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    korda dzięki :jumping:
    --
  2.  permalink
    nie straszcie mnie że tak długo będe czekała :surprised:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ja też czekam na następny cykl, bo nie czuje żeby teraz coś się działo. Nic nie boli nic nie strzyka:wink::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorKokieteria
     permalink
    *Rumba* Voilaaaaaa! :smile: Od str.9 zaczynają się linki do ciekawych zdjęć. Uprzedzam - w skali obleśności od 1 do 5, daje im 4+
    http://forum.28dni.pl/discussion/14/9/obserwacja-szyjki-macicy/

*Korda* ja mam abonament opłacony do marca, więc może znajdzie się ktoś kto jest w większej potrzebie.
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    dzięki Kokietka:winkkiss:
    --
  3.  permalink
    ja mam oplaconr 3 misiace tez ;-)

to tylko ja jestem mieczak i takie mam dolegliwosci?? ;-(
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    mimik i kandy - macie wiadomosc
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    korda :grouphug: dziękować :-))

ps. masz wiadomość :tooth:

:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    widziałam dziękuję:threesome:
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    nie ma za co;)
    :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    lasunie zmykam, owocnej nocki życzę, mąż wrócił wcześniej i wzywa swoją Panią:) :jumping:
    --
  4.  permalink
    Idę kochane do łóżeczka, jestem senna i zmęczomna i od 3 dni dosłownie padam a od wczoraj to w ogóle jestem wiecznie nieprzytomna.. napisze jutro z pociągu :tooth:

do tego mam takie jakies wzdęcie, że szok :/ :(

Buziaczki i śpijcie dobrze :))
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    papa pokaż Mu kto jest Panią ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandy papa
    miłych odwiedzinek!
    --
  5.  permalink
    korda - masz wiadomosc - hihi

no spaaadaaaam;-) ale jakos jeszcz emoze z wyrka zajrze z telefonu bo chwilowo na kompie siedziałam :shades:

:winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorKokieteria
     permalink
    Ja też spadam - Dobranoc dziewuszki :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    Witam :) juz jakis czas czytam wasze forum i postanowilam dolaczyc do Was :) mam nadzieje ze moge :) Ja rowniez staram sie o dzidzie ... w listopadzie zaczelam cykl z clo :) w 13 dc mialam pecherzyk 15,5mm a endo 12,8 . serduszkowalam w 15, 16 17 dc ;) teraz czekam albo na wredna @ albo na dwie kreski tak jak wy :)
  6.  permalink
    Dobry...dużo nie naprodukowałyście ;) siedzę popijając kawkę i Was czytam ;) dziś temp mam 37,1 pnie się w górę ;)
    Kokieteria Witaj ;)
    izabela88 Witamy ;) piękne endo miałaś :smile: ja o takim mogę pomarzyć ;) Życzę 2 szczęśliwych kresek ;)
    --
  7.  permalink
    witaj iza :-)

mgielka , piekna tempka :-) ja mam dzis rowno 37... wzdecie i bol jak na malpe.. :-(
    --
  8.  permalink
    ooo kandy już wstałaś :> heheh no ja wzdęć nie mam...ale za to od kilku dni brzuch jak balon :/ Mój ból nadal jeszcze trzyma...miałam może ze 3 razy dziwne kłucia :/ aż podskoczyłam... ale to gdzieś po środku brzucha :/...
    Kandy o której wyjeżdzasz ???
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 26th 2011
     permalink
    mgielka, Ty nawet w sobotę tak wcześnie? Ja dzisiaj jadę zbadać progesteron. Przyjechała do mnie wczoraj moja przyjaciółka z Wrocławia z dziećmi :) 4 miesięcznymi bliźniaczkami, zostają do niedzieli:bigsmile:
    --
  9.  permalink
    flowka a jak sie czujesz?? jak plamienia? ja juz wiem ze nie mam pregnylu we krwi bo test specjalnie robilam by sprawdzic i byl negatywny.. kwestia czy za 5 dni bedzie inny? watpie ale to dopiero 23 dc wiec moze za wczesnie ;-) tak czy siak ciesze sie ze pregnyl juz ze mnie zszedl ;-)
    --
  10.  permalink
    Flowka kochana ...tak nawet w sobotę ;) o 5:10 mierzę tempkę więc już wstaje ;)....przyłącze się do pytania Kandy :tongue: plamienia ustały ?? Fajnie bliźniaki :bigsmile: to ciotka bawi ;) takie maleństwa
    --
  11.  permalink
    ja dojezdzam do dworca Warszawa centralna i bede czekac na pociag do Lodzi hehs :-)

aleee mi sie nic nieee chceee. zawsze jest walka o miejsca w tym pociagu bo to najbardziej uczeszczana linia... czeka mnie bitwa hihi :+)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Kandy to chowaj telefon i wystawiaj łokcie;)

dzień dobry WAM!
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Dzień doberek:-) a ja dziś w końcu na usg idę po południu, zobaczymy czy coś ruszyło, ale chyba nici z tego będą, bo jajniki mnie już nie bolą, sama nie wiem czy owu mogła być 6 czy 7 dc? miłego dzionka wszystkim
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    witam ja 3 dzien CLO i dzis mam uderzennia goraca ale jeszcze 2 tabletki i spokuj
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 26th 2011 zmieniony
     permalink
    Kandy udanego weekendu ;)
    Korda cześć :tongue:
    Ciekawe jak tam ruda :tooth: po wczorajszym...zgwałciła chłopa czy nie miała siły albo on :rolling:
    Gosia wydaje mi się że za szybko na owulkę :confused: ale masz usg więc się dowiesz ;)
    iwoas Witaj ;)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    dziś temp mam 37,1 pnie się w górę ;)

Mgiełka to dobry znak ale dupka wziełaś wczoraj juz prawda???? kurcze mam troche poczucie winy że może ci namieszalam z tym dupkiem, bo nie jestem żadnym specjalistą tylko chciałam przedstawić moje zdanie a teraz tak sobie mysle że może nie potrzebnie.... Mysle że powinnnas pogadac z ginem dlaczego tak wczesnie kazal brac dupka może tak jak pisalam na skrócenie cyklu....albo weź wybierz sie do jakiegoś innego lekarza tak w ramach konsultacji co on by zrobił... powiedz że masz późną owu...itd. Przeciez masz do tego prawo skoro masz jakies watpliwości a jak sie terazn nie dowiesz to w nastepnym cyklu ( o ile taki bedzie) znów beda te same wątpliwości. Bo ja na własną reke przekładałam dwa cykle o te 3 dni później ale u ciebie to dość duża różnica bo ok tygodnia.
    --
  12.  permalink
    korda.. wariatko:)) jeszcze mam 15 minut do Walki o miejscowke hehe.. ale z lokcia pewnie skorzystam hehe.

mgielja dziekuhe ale i tak bede Wam tu trula hrhehehe.. wiec sie nie zegnam :-Q

iwoas :-) jak sie czujesz?

nooo ciekawe jak ruda xD

owu w 6/7 dc ? to byloby baardzo wczeanie ale nie niemozliwe :-) kciuki trzymam :-)
    --
  13.  permalink
    justa...no już po ptokach ;) wczoraj już był dupek...właśnie nie będzie już okazji żeby zapytać gina...bo rezygnuję z niego :/ ale jeśli dostanę @ to zapytam nowej ginki ;) z resztą ona już mi wspomniała o badaniach hormonów ;) chociaż je miałam robione ;) Justa ja mam hmm miałam po niżej normy progesteron i estradiol (badałam jakoś w lato )...na ten ostatni to właśnie biorę estrofem...Może dupka przepisał bo wiąże się to z tym progesteronem ?? żeby unormować go ?? Teraz mogę gdybać ;) W grudniu wyjaśnie sprawę ...;)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Siedze w labo i czekam na badania, okazalo sie, ze w sobote wszyscy badania robia! Jestem 15! Plamie minimalnie, przez noc nic a rano jedna kropka. Zobacxymy czy ustana calkiem i jakie beda wyniki dzisiejszego progesteronu. Blizniaczki sa rozkoszne! Najspokojniejsze i najbardziej rozesmiane dzieci jAkie w zyciu widzialam! Spaly cala noc i wstaly o 8, wszystkim Wam zycze takich slodziakow:)))
    --
  14.  permalink
    Witam Was Dziewczyny jestem nowa ale przeczytałam ciekawą rzecz...
    ale od początku.... Biorę Clo od poniedziałku przez 5 dni, wczoraj wzięłam ostatnią tabl. w tym cyklu, ale tez od poniedziałku biorę bromocor i tak własnie się zastanawiałam czy to możliwe że mam co jakiś czas takie dziwne uderzenia gorąca myślałam ze to po bro ale czytam że tak sie dzieje po CLO coś nowego:) Bo to jest mój pierwszy cykl w ogóle z tabsami. Strasznie chciałabym mieć już małego Tuptusia ale nie mogę zwiarować przy staraniu:P Pozdrawiam

Suwaczek z babyboom.pl
  15.  permalink
    no to ja juz siedze w pociagu ;-) tadaaaam. ale mi strasznie tu smierdzi i normalnie szok ale juz nie bede szukac innego miejsca.. smierdzi taka mega przepita i przepalona osoba na kacu.. hyhs... no coz.. ktos sie dobrze w andrzejki bawil ;-)

laski ja za Was wszystkie to kciuki trzymam cokolwiek teraz macie. czy badania czy czekacie na zrobienie testu.. wszystkim Wam kibicuje ;-*

Witaj toficzka wsrod nas ;-)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    justa...no już po ptokach ;) wczoraj już był dupek...

Mgiełka ale dobrze że go wziełaś właśnie o to mi chodziło ufff żebyś juz nie zwlekała. a z tym że ci namieszalam to chodzilo mi że może jednak lekarz mial swoj plan i trzeba sie tego trzymac. ale widze że tutaj duzo dziewczyn przesuwa sobie na własna reke branie dupka z obawy przed zablokowaniem owu.... ale skoro idziesz do innego lekarza to moze nawet lepiej, ciekawe jak ten nowy karze ci brac dupka.
    --
  16.  permalink
    nie namieszałaś... nie przejmuj się ;) :*
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Mgielka to nie planujesz w najblizszym czasie isc do gina??? tylko dopiero jak dostaniesz @? czy źle rozumiem? Bo skoro u ciebie dopiero teraz byla owu.. mo tez dobry czas żeby zobaczyc czy jest ciałko żółte i przede wszystkim czy pękły te pecherzyki. Męcze cie z tym ale może dlatego że u mnie robily sie torbiele i przedłuzało sie tylko przez to wszystko bo lekarz dopóki nie wyleczyłam torbieli nie chcial mi dac clo. ale każdy robi jak uważa to tylko moja sugestia. teraz w ciąży tez mi sie jakiś pęherzyk na jajniku wychował ale duphaston dał mu rade.
    --
    • CommentAuthorkacha66
     permalink
    Witam,
    kude dzić już mam 36dc po clo mój cykl trwał 28 dni a teraz nic cisza. Nie wiem co mam robić??? czekać aż pojawi się @ ( zanim zaczęłam brać clo moje cykle myły masakrycznie nieregularne) czy zadzownić do gin i zacząć brać coś na wywołanie??? dupka nie brałam w tym cyklu.
  17.  permalink
    kacha a ciaze wykluczasz?? ;-)
    --
  18.  permalink
    A jak Wy bierzecie CLO ????? Mój gin przepisał mi od 5 do 9 dc
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    dziewczyny bardzo ważna rzecz ciąża po stymulacji jakimkolwiek lekiem jest ciążą podwyższonego ryzyka dlatego zaleca się suplementację progesteronu w czasie cykli stymulowanych oraz kontynuowanie jej po cyklu udanym do około 22 tc
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    jak narazie wzielam sie za sprzatanie zeby nie myslec choc tego tez sie nie da ale zas dzis czekam na tel do wieczora...
    --
  19.  permalink
    ja bralam od 4 do 9 dc ;-) i w 12 dc mialan 23,4 mm pecherzyk.

aborta. dzieki za info ;-)) wiem juz dlaczego w razie ciazy mam tego nie przerywac przez kolekne tygodnie i dlaczego kazal odstawic dopiero przy wykluczeniu ciazy badaniem beta hcg w 14 dniu od domniemanego zaplodnienia.. ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorKokieteria
     permalink
    Cześć dziewczyny :)
    Witam poranną porą, popijając kawę wszystkie leniuchujące jak i pracujące "staraczki", te sprzątające, wyczekujące w poczekalniach i pociągach również :)

*Toficzka* ja też mam brać clo od 5 do 9 dc. Lekarz wytłumaczył mi, że to zależy jak długie masz naturalne cykle i kiedy najczęściej pojawia się u Ciebie skok temperatury (jeżeli w ogóle się pojawia i prowadzisz obserwację). Jeżeli naturalne cykle są dłuższe to przepisuje się clo od późniejszego dnia cyklu tzn. 5, a jeżeli krótsze to od wcześniejszego, np 3...no chyba, że coś źle zrozumiałam.
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    dziewczyny bardzo ważna rzecz ciąża po stymulacji jakimkolwiek lekiem jest ciążą podwyższonego ryzyka dlatego zaleca się suplementację progesteronu w czasie cykli stymulowanych oraz kontynuowanie jej po cyklu udanym do około 22 tc

Fakt moja ciąża tez jest podwyzszonego ryzyka biore duphaston 2x1. ale co do tego do kiedy go trzeba brac to jest chyba różnie zleży jak ciąża sie rozwija. ja juz trzy tyg. temu miałam zakoncyc branie duphastonu ale ze wzgledu na to e szyjke mam krótka mam go brac do kolejnej wizyty tj.5.12.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.