Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

justa a jakie Ty mialas objawy pierwsze takie co daly ci do myslenoa? bo ja w to nie bardzo wierzylam ale dzis ten sluz rozowy dal jakis cien nadziei ale nadal boje sie ze to nie to ;-(
nastepnego dnia zrobiłam test-negatywny ale zgaga tez sie wieczorem pojawiła. trzeciego dnia też zrobiłam test i mój M twierdził że ,,cos" jest.
i jak zobaczyłam jego minę to zobaczyalm że on też ma nadzieje... postanowiłam iść na bete ale w tajemnicy przed M- nie chciałam go bardziej nakrecac. A i jeszcze jeden ważny objaw tempka która była cały czas wysoko, zgaga mnie meczyła chyba pięć dni ale tylko wieczorem. Przyjełam wtedy juz duphaston na wszelki wypadek. jak odebrałam bete pierw zadzwoniłam do ginki a M powiedziałam wieczorem-nie mógł uwierzyć. Potem sutki stały sie drażliwe do dziś
Dzieki ja wiem na ten temat tyle co mi powie moja gin...
Justa generalnie jest taka zasada, że zaczyna się odstawiać około 15 tc bo wtedy łożysko zaczyna swoją pracę ( generalnie jego wykształcanie zaczyna się około 9 tc by w pełni się wykształcić około 15 tc) ale do około 22-24 tc suplementuje się dalej progesteron by dać czas łożysku na załapanie swojej pracy
ale może na najbliższym usg dowiem sie wiecej