Dupek jest nie tylko na wywołanie miesiączki, tudzież podtrzymanie ciąży to progesteron jeśli mamy go za mało musimy suplementować, a brak owulacji równa się niedobór progesteronu, plus przy cyklach stymulowanych niezbędne jest suplementowanie go
Hej Dziewczyny, co to za negatywne fluidy ? he? wyganiamy je, a sio, siooo !!
Flowka - mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie jutro wszytsko ok. Szkoda, ze tyle musisz czekac na wynik , no ale juz tylko 1 dzien zostal :) dasz rade!
Kandy - u Ciebie na wykresie tak pieknie wszystko wyglada, nie wiedzialam, ze masz plamienia.. 3mam kciuki zeby to nie bylo nic groznego. Ps. dlaczego nie zaznaczasz plamien na wykresie?
U mnie leniwy weekend, @ sie skonczyla wczoraj, jakos wieczorem nie mialam nastroju na serduszkowanie - dzis nadrobimy :) Maz mi wczoraj zafarbowal wlosy ;) loreal excellence - 1wszy raz ta farba 9.1 , wyszedl popielaty sredni blond, chcialam jasniejsze. Pierwszy raz w domu farbowalismy wlosy - wczesniej zawsze u fryza - na blond :) bo przyciemnialam sama w domu Castingiem ;) zeby nie bylo odrostu ;) Czy ktoras z Was farbuje wlosy na blond? jakich farb uzywacie? ja bym chciala uzyskac dosc jasny naturalny blond, w tym popielatym srednio sie czuje.. Nie wiem czy mozna dzis farbowac czy jutro?
Poza tym u mnie w tym cyklu nie wiem o co chodzi, w poprzednim bralam 1 tabletke clo i czulam jak mnie jajniki bola bardzo mocno, w tym cos tam czuje, ale takie lekkie klocie i tez nie codziennie. Jak to bylo u Was po wiekszej dawce clo? jakies roznice odczulyscie?
madziu ja sama na blond daaawno farbowalam i juz nie bede bo popalilam wlosy hehe.
ja nie wiem jak sie plamienia oznacza:( wczoraj rozowy sluz dzis plamienia brunatne delikatne ale tylko przy podcieraniu. troche wiecej tego wewnatrz jest.. martwie sie ale to chyba nie okres przy takiej temp wiec co to jest? oj chcialabym by to bylo TO.. dzis mnie klulo w podbrzusu i czasem w jjnikach... takto czuje sie ok ;-)
Kandy - ja farbowalam wlosy drugi raz w tym roku dopiero ;) a farba bez rozjasniacza , takze nie niszczy wlosow az tak bardzo. Poza tym stosuje salonowa odzywke z loreala , kupilam w Polsce w sklepie fryzjerskim.. ;) poza tym moj naturalny kolor to taki mysi blond, biut jasniejsze mi wyszly..ale tez chlodny blond..no noc, zobacze za tydzien ;) moze na weekend zafarbuje..
A co do krwawien, to dzownilas do lekarza swojego? moze warto zadzwonic i zapytac co robic..lepiej dmuchac na zimne..
madzia...albo zrób pasemka... albo jeżeli nie to farbe coraz jaśniejszą nakładaj ale w odstępie kilku dni ;) poza tym to też zależy jaki masz swój naturalny pigment...jeżeli za ciemny to jasna farba ...może nie dać rady zafarbować włosów na taki jasny odcień jaki jest na opakowaniu :/ dlatego musi być podkład (rozjaśniacz) albo mocniejsza woda utleniona...wtedy Ci je podjaśni ;)
kadny...Ty zapisuj wsio na wykresie...te plamienia tam zaznaczasz gdzie pisze miesiączka zmień na plamienia....w opisie napisz jak wyglądają :) Zobaczysz jutro jaka tempka będzie...bo ja tak miałam że tempka wysoko dostałam @ i tempka dopiero później spadła :/ Ale Ci tego nie życzę :*
Faktycznie, dawno jej nie było. A ja idę do kina na Listy do M. Musze coś zrobić, żeby przestać myśleć. Dziewczynki już pojechały do domu. Nie wiem jak zamieścić zdjęcia, bo bym wam pokazała bliźniaczki
ja mam jasnobrazowe teraz plamienia i cmienie podbrzusze i mi goraco na twarzy... ja nigdy nie mialam tak wczesnie malpy i talich plamien chlip. wiec licze zE to nie to ;-)
mnie w prawej pachwinie boli :/ Flowka wstaw fotki np na fotosiku a później tu...adres obrazka....podaj tam adres z fotosik.pl ;) albo u Ciebie pod wykresem ;)
ja znow w pociagu tym razem do Warszawy .. jest mi slabo :-(( boli mnie brzuch.. niestety siedze tylem do jazdy... i mam zgage :-C
moja mama mowila ze jak wczoraj mnie obserwowala to wydaje jej sie ze jestem w ciazy czego mi szalenie zyczy ale ja jej powiedzialam ze watpie i w srode robie test to jej powiem..
ale te plamienia sa niepokojace ;( nie w 24 dc. gdyby to bylo w 28-30 to bym myslala ze @ nadchodzi ale teraz?? no moze wczesniejsza bedzie.. oby nie zlapala mnie w pociagu bo nie mam zabezpieczenia i beda jaja :-D chciaz one sa wodniste o lekkim zabarwieniu brunatnym ze dluzem rozciagliwym i bialym.. no zobaczymy...
hej,dobijcie mnie-ledwo żyję-za stara jestem na na takie wygibasy i tańce całonocne,całe ciało mnie boli-od kostek do karku.oczywiście nim rano poszłam spać to musiałam jeszcze poczytać co pisałyście-jestem chyba uzależniona od tego forum kandy...trzymam kciuki żeby wszystko było ok-rzeczywiście, trochę za wcześnie na plamienie przed@,hm-nie wiem co o tym myśleć,trzeba czekać,ja już 5m-cy biorę clo ale nie zdarzały mi się plamienia przed @. Ja czekam do piątku,wcześniej nie będę testować.
ruda wariatko :-)) troche sie wytanczylas chociaz?? ;-)) no ja nigdy plamien nie mialam takich a jesli nawet to byly obfitsze i przed @. mam cicha nadzieje ze to cos innego ;-))) ja testuje z krwi w srode rano ;-) bede wtedy wiedziec. Mam skierowanie wiec nic nie zaplace i nie strace nawet jesli bedzie negatyw ;-)
chociaz bardzo sie tego boje... bo wiem ze znow sie rozczaruje...
wlasnie... co sie dzieje z nasza Magic?? Kochanaaaa, wracaaaj do naaaas ;-)
no i w ogole dziewczynki cos poucichaly noo.. tylko ja nadaje jak glupia :-)
ja z doskoku jestem...bo mój przejął lapa ...brzuch mam taki jakbym była w 5 mscu ciężko mi a do tego ten ból po prawej stronie i te nieszczęsne sutki...chciałam się podrapać po cycku...wsadziłam rękę i podrapałąm sutka ...myślałam że zawału dostane...ładnie mnie bolą :/
Cześć Kandy czytam ciągle twoje opisy o samopoczuciu i trzymam kciuki:))) Ja wczoraj wieczorem czyli w 36 dc zauważyłam 2 -3 plamki różowe ze śluzem i miałam nadzieję że w końcu @ przyjdzie a dziś cisza nic. Kurde już nic nie wiem...może jutro coś się rozkręci.
Justa mam pytanie do ciebie mozesz mi powiedziec ile cykli mialas z clo ; w ktorym tyg ciazy zaczely sie pojawiac jakis objawy ?? od kiedy zaczął zmienac biust ??
a ja zamiast tańcować wczoraj to robiłam pierwszy raz pierogi... Wszystko mnie boli ręce piersi(aż się dotknąć nie mogę) i brzuch (lepiej niż po brzuszkach) hehehhe :)
Dziewczyny, rano tu strasznie narzekałyście, nie wiem czemu? przecież ustaliłyśmy, że ostatecznie Sylwka świetujemy z picolo i nie ma się co stresować, tak będzie. Niektóre z nas już teraz powinny degustować te szampaniki;) polecicie nam najlepsze smaki hehe
kandy...sutki sa podejrzane....ale nie nastawiam sie na nic...tez jakos nie doszukuje sie objawow...zobaczymy co bedzie sie dzialo do 10-11 grudnia ;)czyli za 2 tyg ;) korda czesc ;) jak mija niedziela ??
korda kochana... taaaa... znow jestem w pociagu. tym razem wracam od rodzicow do Warszawy :-) hihi.. ja jestem w niewidocznej ciazy :-P
jestem w 24 dc. wczoraj wieczorem mialam rozowy ciagnacy z domieszka krwi ale niewielka.. troche wiecej jest w srodku ale raczej wodniste a dzis mam brunatne lekko plamienie wodniste i tylko na papierze toaletowym i to tyle bo nie obserwowalam go za bardzo. zobacze wieczorem w domu.
kandy nie pocztą, nie pocztą, ja potrzebuje niespodziankę inną drogą dostać hehe ;) i niie obiecuj takich rzeczy, bo wiesz, że przed świętami i tak bedziesz miała dużo wydatków;) a potem jeszcze więcej
haha.. ale po swietach juz nie :D nie mowilam jaka poczta XD hehehe... XD poza tym ze szczescia chyba zwariuje jak juz sie kiedys okaze ze mam fasolke i jest ona bezpieczna w brzuszku hihi .
a ja wczoraj byłam rano zaklepać sobie Sylwka w knajpce-obliczyłam że właśnie następny okres mam dostać w Sylwestra-oby nie,bo to będzie mój ostatni cykl z clo. jakoś nie liczę teraz na ten cykl-mam przeczucie że @ przyjdzie...nadzieje jeszcze muszę mieć...śluz mam taki jak zawsze przed@ i ten cholerny ból cycorów-zresztą taki jak zawsze
Iza zacznij prowadzić dokładną obserwację z mierzeniem temperatury to będzie można coś więcej powiedzieć jednorazowa obserwacja nic nie mówi tak na prawdę
ja trz mam bol cycorow ale raczej mocniej niz zawsze hyhs... ruda ale faaajnie. juz masz sylwka zaklepanego. ja jeszcze nic o_O jakos nie mialam weny o tym myslec :-\
mialam robione usg w 13dc(poniedzialek) pecherzyk mial 15,5mm a endo 12,8 a w czwartek zaczelam miec sluz jak kurze bialo czyli rozciagliwy i przejzroczysty bylo go nawet duzo .