Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Boję się zapytać co za owoc mu wyrósł :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoriwoas30
    • CommentTimeNov 28th 2011 zmieniony
     permalink
    aga1976 heh no chciałam Julcie ale wystaje bananek wiec coreczka teraz musi sie udac , widze ze ty tez masz coreczke zaszlas bez problemu czy po leczeniu
    --
  2.  permalink
    Iwoas- bez leczenia.
  3.  permalink
    moya212 wit E jest na ukrwienie...tyle wiem od gina :/ tak ja biorę estrofem ...gin kazał od 5-12 dc ale jak już pisałam wcześniej dłużej brałam do podobno estrofemu sie nie podaje razem z clo bo niby clo upośledza ...coś takiego tu któraś pisała
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeNov 28th 2011
     permalink
    Toficzka zgadzam się faceci są jacyś inni:wink: mój też czasem bije rekordy. Zawsze wymyśli sposób żeby starania odłożyć na później. Na szczęście już się uspokoił, co nie oznacza że nie muszę go zaciągać do łóżka:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Kandy trzymam kciuki za Twoją betę - musi byc wysoka!:)

Ja właśnie wróciłam od gin, potwierdziła mi owulacje. W 12dc. pecherzyk miał 16mm, dziś mam 19dc. po pęcherzyku ani śladu, endometrium 12mm.
    Tak się zastanawiam czy jest możliwe że pęcherzyk się po prostu wchłonął czy jak go nie ma to znaczy że musiał pęknąć?

Test kazała mi zrobic 6 grudnia:jumping: boje się!
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Mgielka to by sie zgadzalo, bo ja bralam ovestin po clo. Tylko w sumie to nie wiem czy to cos dalo bo pozniej juz nie mialam usg :/ A ty ile tego bierzesz tzn; jaka dawka ??

rumba, no nareszcie dobrz wiadomosci !! Trzymam kciuki za test, musisz sie uzbroic w cierpliwosc teraz :)
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Rumba piekne endo ;) bralas cos czy talie ladne same uroslo? Kciukam za Ciebie: )
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Moya
    test już kupiłam:bigsmile: leży w szufladzie. Mężowi na razie nic nie mówię, może zrobię mu niespodziankę na Mikołaja:wink:
    Może razem przytestujemy?:)

Ahhh ta cierpliwośc:confused: kiepsko u mnie z nią.
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    sinoma miałam Clo pierwszy cykl
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    a no tak, 6 grudnia, a ja glupia nie zakumalam, ze 6 to Mikolajki eheh, no to faktycznie jakby sie udalo to fantastyczny prezent masz!!
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Rumba - To widze ze u Ciebie CLO zadzialalo nie tylko na pecherzyki ale tez na endo :)
    Super! Teraz kciuki trzymam za II :crazy:
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Sinoma

Albo Clo albo wino:wink:
    --
  4.  permalink
    ja zrobilam teraz sikanca i negatywny. chyba zczynam dzis nowy cykl. zaryzykuje. dam ostatnia szanse mojemu A i zobacze czy w nowym sie uda..( mam jeszcze leki wiec wykorzystam a pojutrze ginek. jak nie uda sie to odstawiam i robie przerwe..
    --
  5.  permalink
    moya212: Mgielka to by sie zgadzalo, bo ja bralam ovestin po clo. Tylko w sumie to nie wiem czy to cos dalo bo pozniej juz nie mialam usg :/ A ty ile tego bierzesz tzn; jaka dawka ??

CZego ?? o co pytasz ??
    --
  6.  permalink
    rumba - ja tez mocno trzymam kciukii :-)
    --
  7.  permalink
    rumba...endo masz super ...nie to co ja :confused:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    pytam o estrofem,jaka dawke bierzesz ? i przez ile dni ?
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    po jednej tabletce od 5 dc do 16 ...sama przedłużyłam bo miałam brać do 12 dc
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    dzięki dzięki:)

próbuję się nie nastawiać, ale tak się ucieszyłam z tych wieści, pierwszy raz słyszę że OWU była:bigsmile:

Mgiełka a ty jakie masz endo?
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    O rumba to ja w takim razie dzis tez siesta z winem :crazy:
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    rumba jakie teraz nie wiem....w 16 dc na usg miałam endo do dupy...0,37 Dodam że w poprzednim endo miałam 9 mm a po owulce 9,6 więc ładne....teraz nie wiem czemu takie cienkie jest :cry:
    Ja nie mogę podbrzusze mi rozsadzi....tak mnie boli :cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Mgiełka baraszkowania mogę Ci pozazdrościć:), u mnie w ciągu tyg. w którym była owu sex był dwa razy.:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    mgiełka nie zaszkodziłaś :)
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hello Kochane
    od godziny czytam zaległe posty
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hej korda :)
    --
  8.  permalink
    abortaW...wytłumacz mi dlaczego te endo takie cienkie...a w tamtym cyklu było ładne ??
    rumba ale...to może wystarczyć ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    pierwsze Kandy - kochana Tobie to radzę wybrać się z M do psychologa, jeżeli nie możecie się dogadać, fajny psych da Wam zadania do zrobienia, w których będziecie mogli poznać się bliżej, poznać swoje oczekiwania itp
    albo sami sobie zróbcie takie testy, to naprawde fajna sprawa, poza tym jak się wypisze mysli na papierze, można na nie spojrzeć z innej perspektywy, polecam;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    i Kandy nie może tak być, że kochający Cię M, pozwala Ci faszerować się lekami, a sam wykłada laskę na wszystko,
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Czesc Korda :)
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hej;)
    --
  9.  permalink
    wiem korda. sama jestem psychologiem ale jakos co do A to nic nie dziala ;-) ale.kuz mi emocje opadly bo... zrobil mi szrlotke :-) wiec zobczymy. po prostu przestane mowic o dziecku a bede robic swoje ;-)) czyli chodIc na usg a jak bedzie owu to go zgwalce.. jak w grudniu sie nie uda to przerwe.. na jakis czas ;-)
    --
  10.  permalink
    korda moja kochana.. powiedzial ze 10 jak bedIe wyplata to zrobi.. zobaczymy czy dotrzyma slowa ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Dziewczyny a u mnie wczoraj i przedwczoraj plamienia, raz były raz nie,
    a dziś rano big chluśnięcie - więc zakładam, że to pierwszy dzien @ nie? też byście tak liczyły??
    no a teraz mniej tego wszystkiego, mam nadzieje, ze nie zniknie, bo zeświruje od tych wątliwości;)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    ja bym tak liczyla, od chlusniecia.
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    Kandy to super, ale już chyba wcześniej też coś mówił?? wiec pilnuj konsekwencji;)
    a poza tym wiesz, ze psychologowi łatwiej pomóc komuś, gorzej zająć stanowisko we własnej sprawie, bo tu w grę wchodzą emocję
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    W moim lab zepsuła się aparatura i wyników nie było:( będą wieczorem, ale nie wiem czy dam radę odebrać, bo jadę dzisiaj do Wrocławia. Niech ich szlag!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    wg mojej znikomej amatorskiej wiedzu, tempke mam wysoką jak na @, ale jestem przeziębiona i na noc wzielam ferwex, moze dlatego??
    --
  11.  permalink
    wlasnie moj powiedzial ze sie zgadza na ten tydzien pod warunkiem ze w domu to zrobi i to sie zawiezie.. ze tam on sie zestresuje i nie zrobi... chyba tk mozna i wtedy mam 30 min na dowiezienie tego ?
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    flowka a nie robisz badań w dignostyce?
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    flowka.. biedaku.. 3mam kciuki :-*

korda :-)) uwielbiam Cie ale to juz wiesz ;-))

ja tez.mam wysoka jak na malpe ale dzis chyba 1dc... rano potwierdze wynikami bety i nowy cykl przed nami ;+)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandy - musisz dowieź jak najszybciej, w dodatku w pojemniku ogrzanym i w drodze tez musi być im ciepło;)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Korda, u mnie z diagnostyki jest tylko punkt pobrań i wyniki są na następny dzień. Nie chciało mi się czekać.
    Kandy, cena za bete mnie poraziła!
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    no kandy, to wielki krok do przodu !! Czyli jednak o tym mysli. ciesze sie bardzo za ciebie, bo wiem jakie to dla ciebie wazne.
    co do dowiezienia, to my niestety musielismy "zrobic" na miejscu czyli w labo. nie bylo mozliwosci dowozu; Ale to chyba zalezy od labo.
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandy a moze zaproponuj mu ze pojdziesz z nim? jak sie nie uda, to na drugo dzien zawieziesz z domu;)
    to moze sie wydawac stresujaca, ale moj M sie wyrobil w kilka minut i to z wypelnieniem ankiety;)
    takze nie taki diabel straszny;)
    --
  12.  permalink
    korda. jutro zadzwonie do invimedu i sie dowiem ;-) najwyzej zrobimy to w pt ;-) bo mam urlop ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    flowka - popros w dioagnostyce o karte stalego klienta z dostepem do wynikow on line
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    tylko pamietaj ze pprzedbadaniem przerwa w serduszkowaniu
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Jest coś takiego? i wtedy mogę sobie sprawdzić na necie i nie muszę jechać po wyniki?
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    noooooooooo conajmniej 3 dni abstynencji !
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    tak flowka
    logujesz sie i masz wszystkie badania z kilku lat
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.