mimik, ja mam to samo, wlasnie opedzlowalam cala czekolade a to znak u mnie ze @ przyjdzie.
saba, nie ma glupich pytan gdy chcesz sie dowiedziec czegos pozytecznego :) ja mam w opisie usg napisane endometrium = 6,3 mm struktura hypoechogenna ( w sumie to nawet nie wiem co to znaczy ). no ale chyba ok, bo ginka nic nie mowila.
wlasnie rzucilam okiem na ulotke i mam w niej napisane w efektach ubocznych ze przy clo endo jest cienkie i trzeba brac dodatkowe estrogeny. Spytaj nastepnym razem ginka czy moglby ci dac cos na jego poprawe.
Wydaje mi sie ze jakby bylo zbyt male to gin by ci o tym powiedzial i na pewno cos dal. a ze nic nie mowil to wszystko w porzadku. Tak mi sie wydaje przynajmniej. Nie martw sie na zapas.
Kandy dzieki, pomyliłam się dziś 25dc a nie 23, będe chciała w nast.cyklu dupka zamiast lutki dowcipnej, bo wrrrrr Moya ja miałam tak ostatnią obfitą @, że endo nie mogłobyć cienkie, a 18dc tydzień temu na usg dr mówiła, że endo pogrubione, nie zapytałam o szczegóły.
kokietka.. wiem ze sa dziewczyny ktore maja najpierow 0,5 x 1 .. ja mam 1x1 ale sa tez wieksze dawki.. ja nadal mam @ tylko w srodku i jak siku robie to troche na papierze a rakto nic na wkladce... ja zwariuje.. tak wolno sie rozkreca? rano mialam caly wielki kilkucentymetrowy skrzep ze sluzu i krwi a potem male strzepki i troche krwi a teraz sama nie wiem... z ciekawosci temp 37,7 chociaz wiem ze to wieczor... ciekawa jestem tempki rano...
kandy a Ty miałaś ok progesteron? Mi na ostatniej wizycie Pani dr powiedziała, że są nawet dawki 6x1...szok... Ja myślę czy od nast.cyklu nie brać 2x1 od 3-7
Nie sama sobie:) W 1wszym cyklu jedna dr zaleciła mi 2x1 5-9dc i wtedy miałam bolesną bardzo owu, wysoki progesteron itp. potem mówili mi lekarze żeby przy pcos brac 3-7 po jednej i w tamtym cyklu tak brałam i teraz w tym choć nie czułam za bardzo bólu itp. w tym cyklu i tempka z lutką niższa niż bez więc się zastanawiam czy iod 4cyklu z clo dawki nie zwiększyc.. I martwi mnie to, że tempka po domniemanej owu wzrasta mi z 3dni, gdzies dopiero 3go-4go dnia po peknięciu jest skok...hm?
Nie wiem jaka książkowa. Ale powiem Ci, że to różna sprawa chyba, bo np.ok.3,5roku temu jak 6m-cy mierzyłam tempke to skok był dzień po bólu i ostatnim dniu ze śluzem płodnym, a od dłuższego czasu już nie mam tak a na 3-4dni po bólu i ost.dniu z takim śluzem mam skok i nie wiem od czego to zalezy itd.
takie coś znzlazłam o tempce: Ta zmiana temperatury zachodzić może w czasie kilku dni. Ze względu na charakter zmian temperatury dzielimy skok temperatury na:
stromy (ostry, znamienny) - gdy przejście dokonuje się w ciągu 1-2 dni gdy zmiana trwa kilka dni: łagodny (stopniowy), schodkowy, zębaty.
laseczki ja po duphastonie krwawienie miałam takie skąpe, trwało max 4 dni, rozkręcało się 2 dni, na trzeci krew, w 4 dniu plamienie. Leki zaburzają @ bo są stymulowane.
Ja progesteronu nie miałam mierzonego, czy jak jest niski to są brunatne plamienia? ja takie mam przy @
hejka dziewczynki, ja wlasnie wrocilam z wynikami meza...nie wiem jak je nalezy interpretowac, ale mnie sie one nie podobaja...jutro zadzwonie do ginka i sie umowie na wizyte, niech mi powie co i jak
jak moze byc okres skapy jak endo jest grube i musi sie zluszcYc.. mi sie musi ze 14 mm zluszczyc hihi.. wole porzadna @ i by sie ladnie zluszczyla jak zawsze a potem od poczarku niech odnawia... ;-( ja sie nie zgadzam na taki okres.. wole swoj wodospad ;-P
Kandy - dziwna ta Twoja @, mozliwe, ze po dupku taka inna - moja taka wlasnie byla od tego leku..pokrecona
Flowka - rzeczywiscie bardzo niski progesteron mialas. moze w tym jest przyczyna Twoich niepowodzen..
Wy tu o czekoladzie i szarlotce, a ja dzis sie na silownie zapisalam :) zaczynam w sobote - mam spotkanie z trenerem :D
Poza tym to jakos watpie zebym w tym cyklu zaszla w ciaze. Moj gin znowu ma leciec do Polski na weekend, mam isc w czwartek na USG - to bedzie 12 dc, albo do kliniki (tam placic wiecej) - jeszcze nie dzwonilam do niej, nie mialam czasu w pracy.. z reszta wolalabym prywatnie, ale do niego mam godzine metrem.. i musialabym jechac na 21-22, Maz pewnie by pojechal ze mna. Ale jakos nie wyobrazam sobie, zeby mogl byc przy badaniu ginekologicznym - ten gin u siebie w domu nie ma zadnej zaslonki itd. Sama sie boje jechac.. kurcze nie chce przeplacac w klinice. Ehh daleko mam do tego gina, moglabym pojsc do innej ginki tu blisko mnie - zaplacilabym duzo, ale pewnie mialaby normalnego rozmiaru usg. Bo ten lekarz w domu ma takie mini, i moze on na nim nie widzi pecherzykow?
aborta PW niestety nie moge wysylac;/ rumba lol, nic takiego mi nie pisze :P
żywotnośc - 828% (>58%) objetosc - 3,3ml (>1,5ml) ruchliwośc - 60% koncentracja plemnikow w 1ml ejakulatu - 6,6 mln/ml morfologia: pl. o budowie prawidlowej - 5% o budowie nieprawidlowej - 95% ...cos jeszcze wklepac?:)