Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeNov 29th 2011
     permalink
    Kandy, w sumie czwartek to już nie długo, zobaczymy co się będzie działo jutro :smile:
    Malutka nie dziwię się, że jesteś w niej zakochana :smile: Ja uwielbiam pieski, wychowywałam się w domu, w którym zawsze był piesek lub kotek, a jak się przeprowadziłam na swoje to już trwa ponad rok to nie mam zwierzaczka i bardzo mi go brakuje w domku...
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Czesc dziewczyny!

Kandy, z tego co pamietam to twoja pierwsza @ po CLO. Bo listopad to pierwszy cykl z CLO, tak? Nie mozesz porownywac @ przed Clostilbegytem z ta @ po nim. CLO moglo wplynac na te roznice w @.
    U mnie tez po CLO @jest mniej obfita.
  1.  permalink
    sinoma - ale u mnie nie ma jej prawie w ogóle ;-) a gdzie to złuszczenie endo? moje miało ponad 13 mm ;-)) to znaczy , że ona się nie złuszczy jak nalezy? ja to sie cieszyłam jak sie małpa konkretna pojawiała, bo wiedziałam, ze się tam wsyztsko ładnie oczyszcza... a takto nie wiem cyz mam to uznac za poczatek cyklu czy nie.. i bym sie tym nie przejmowala, gdybym nie musiala brac znow CLo itp..
    --
  2.  permalink
    ok kochane, jade do przyszłej tesciowej na obiado-kolacje, zajrze tu wieczorkiem :*
    --
  3.  permalink
    ps. korda, nie wiem własnie ;D ale chyba jednak od dzisiaj bede liczyc.. ;-)

paaptki
    --
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    Kandy, spojrzalam na Twoj wykres i skoro mialas monitoring i teoretycznie wczoraj w dniu badania bylas w 12 dniu FL to beta powinna wyjsc wiecej, bo byloby to okolo 3-5 dni od zagniezdzenia. Domyslam sie, ze Ci trudno sie nie nakrecac, bo okres inny i trudno tez bedzie z tym pogodzic, ale chyba nastepny cykl juz sie zaczal. Spojrz na to z tej strony - nowy cykl, nowa szansa. Pozdrawiam serdecznie i zycze fajnego prezentu na gwiazdke:wink:
    --
    • CommentAuthornatalka_kg
     permalink
    Dziewczyny, w tym miesiącu od 5 dc do 9dc brałam Clo, 13 dc dostałam krwawienia- jak dla mnie wygląda to na normalną miesiączkę, a nawet bardziej obfitą niż moje dotychczasowe. Czy którejś z Was kiedyś to sie przytrafiło? Czy to oznacza że moje marzenie, że Clo pomoże mi zajśc w ciązę nigdy się nie spełni?
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Kandy, moja @ po CLO byla rowniez mocno okrojona, rozkrecala sie 2 dni, ale zawierala skrzepy, co wskazywalo na zluszczanie endo. Niestety nie wiem i nie widze jak to wyglada u Ciebie :)
    Ale patrzac po Twojej becie to wyglada to na @ moze dopiero rozkrecajaca sie :)

A... i moja @ tez przyszla wczesniej w 1 cyklu z CLO i cykl mi sie skrocil o 8 dni :)
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ale mimo wszystko kciukam i jesli Tobie sie wydaje ze cos z tego moze byc to idz do gina.
    Ale wydaje mi sie ze mimo wszystko dzis 1dc, ale moze ten bedzie tym szczesliwym?
    Zycze Ci tego z calego serducha :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Natalka - podejrzana sprawa u Ciebie, w połowie cyklu może wystąpić krwawienie tzw. śród - cykliczne ale nie powinno być obfite. Najlepiej skontaktuj się w tej sprawie ze swoim lekarzem.

Kandy - u Ciebie też podejrzana sprawa z tą temperaturą, krwawienie może być słabe po lekach, ja po ovitrelle i duphastonie miałam tylko plamienia ale gin zaliczyła to jako @, wiec po Clo u Ciebie pewnie jest podobnie.

ja nadal w wyrku wegetuje, choroba nic nie odpuszcza, do tego pojawił się ból głowy i brzuch nadęty jak bęben, jakbym zjadła garnek bigosu i popiła pepsi ( a w menu była tylko mała skromna rybka z kaszą gryczaną i mizerią).
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Malutka tak mnie nakręciłaś z tą rasą shih Tzu, że właśnie jadę zobaczyć i raczej kupić, ale się cieszę:smile::smile::smile:
  4.  permalink
    ja też mam brzuch jak balon :/ to już od kilku dni :/...mój K dziś nawet zauważył moje ciemniejsze brodawki :shocked:
    --
  5.  permalink
    Monia poczytaj sobie jeszcze o nich. na wizaz.pl jest wątek shih tzu. Jest dużo do czytania, ale ja się dużo dowiedziałam. Zwróć uwagę na brzuszek pieska. Moja miała wrodzoną przepuklinę, to u nich się często zdarza. To tak po środku brzuszka taki wystający guziczek był. A chcesz suczkę czy psiaka?
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    mgielka jak mąż zauważył przyciemnione sutki to coś musi być na rzeczy:thumbup:
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    hej dziewczyny jak wy czułyście się po duphastom w pierwszym cyklu brania .Bo ja czuje się okropnie boli mnie żołądek i czuje jak mnie mdli nie wymiotuje ale nie moge nic zjeść
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    saba ja jak bralam dupka to czulam sie normalnie nie mialam zadnych skutkow ubocznych;0
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    zazdroszcze ci a tak wogóle to ja dopiero zaczełam go wczoraj brać mam nadzieje że organizm się przyzwyczai
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 29th 2011 zmieniony
     permalink
    ja nie mam skutków ubocznych po żadnych lekach...dupka biorę 5 dzień i nic sie nie dzieje ;)
    rumba oby...coś pozytywnego ;)Myśmy poserduszkowali :shamed: po długiej przerwie :tooth: aż 3 dniowej :crazy:
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    jutro ide na wizyte zobaczyć czy pękły pęcherzyki mam zadzieje że pękły
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Saba, ja jakichś specjalnych objawow niepozadanych rowniez nie mialam.
    Ale nawet w ulotce jest napisane ze mdlosci i wymioty moga wystapic :)
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    simona i właśnie te mdłości mnie dopadły na całę szczęście że nie wymiotuje:)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Ja też jestem cyborg na leki - żadnych skutków ubocznych po Clo i duphastonie.

mgiełka jak 3 dni przerwy u Was to wieczność - to ja analogicznie do Ciebie dziewicą jestem:tooth:

wykupiłam abonament, mam dwie miejscówki na gratisowy miesiąc, potrzebujące zgłaszać się i pisać jak to się robi:crazy:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    RUMBA KTORY MASZ DZIS DC???
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    iza dziś 20dc.
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Ja też mam dwie miejscówki na gratisowy miesiąc:) jak ktoś chętny to się zgłasza :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Rumbka jeśli możesz to ja:-)
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    no problem, tylko jak mam to zrobic?:bigsmile:
    --
  6.  permalink
    rumba...świrze :tooth:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    ale co zrobić?:-) jak wykupić? a to ja nie wiem, bo dopiero od następnego cyklu sie przymierzałam:-)
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ...a ja już dzisiaj 27dc...jeszcze tylko 3dni niepewności:wink:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    rumba...nie uwierzysz jaki dzisiaj miałam "deserek" po obiedzie:tooth:...coś się mojemu M.chyba popindoliło w główce:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    aha gosia już wiem, najpierw musisz zostac moją przyjaciółką:):wink: wysyłam zaproszenie

chyba się nie pozabijamy:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Ruda - Lody???:tooth:

Super i to zaraz po obiedzie, szacun

:clap:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    oj ruda, to nieźle, a to zaraźliwe jest, może mojego M zaraźcie:-)
    rumba już odczytałam i dziękuje:-)
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witajcie kochane "starsze" Staraczki i "nowe" :cheer:
    --
  7.  permalink
    gratis mogą jedynie dostać osoby które już miały wykupiony miesiąc ;)
    ruda...Twój Cie przeleciał aaaa qwa zapisz te swieto w kalendarzu :crazy:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    wITAJ MAGIC dawno cie nie było:) co u ciebie ??
  8.  permalink
    magic kochana gdzieś tyle była ?? pod wykresem widać...jak sie martwiłyśmy i zastanawiałyśmy gdzie sie podziałaś ;)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    :shamed:...do teraz jestem w szoku...już myślałam że mi zarośnie do następnej owulacji:tooth:
    --
  9.  permalink
    ruda...pajęczynka mogła być fajna ;)
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    ruda- szalona jestes:-)
    Rumba dzięki za dobre checi:-) zapamietam to sobie:-) to musze sie w koncu zabrac za to sama:-)
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    widzę, że zaglądałyście do mnie :). Chciałam troszkę się odstresować zajęłam się remontem, sprzątaniem po itd. I tak zleciało tych kilka dni. Tęskniłam za Wami!!!:grouphug:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    pajęczynek to ja już mam dość na ścianach w domu...ale w sumie jedna więcej różnicy nie robi:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ruda a zupę miałaś na lubczyku robioną?:bigsmile:
    na mojego nawet hiszpańska mucha nie działa, dolałam mu kiedyś do drina:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Jak jeszcze miesiąc wolny to ja chętna odwdzięczę się przy doładowaniu :)
  10.  permalink
    ruda , rumba :tooth::rolling: sikam hahahha
    magic...ja też chciałam to samo zrobić ale...myśle że jeszcze chwilke tu posiedze ;)

Dziewczyny to ja swojego muszę chyba zacząć całować...po jajkach :jumping:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ...to wrzuć mu drinka zwykłą masarę-może prędzej zadziała:wink:...chyba jeszcze do końca nie wytrzeźwiał od soboty i stąd te ciągoty:smile:...liczą się efekty-ważne że już krok nie swędzi:crazy:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    mgielka...tylko wcześniej je wygol (najlepiej brzytwą)żeby cię po nosie nie gilało:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 29th 2011 zmieniony
     permalink
    ruda ...mój sam o to dba :cool::boogie: jajka gładkie jak u noworodka :jumping:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    bo niedługo zamkną nam to forum kobiety:-)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.