Kandy, w sumie czwartek to już nie długo, zobaczymy co się będzie działo jutro Malutka nie dziwię się, że jesteś w niej zakochana Ja uwielbiam pieski, wychowywałam się w domu, w którym zawsze był piesek lub kotek, a jak się przeprowadziłam na swoje to już trwa ponad rok to nie mam zwierzaczka i bardzo mi go brakuje w domku...
Kandy, z tego co pamietam to twoja pierwsza @ po CLO. Bo listopad to pierwszy cykl z CLO, tak? Nie mozesz porownywac @ przed Clostilbegytem z ta @ po nim. CLO moglo wplynac na te roznice w @. U mnie tez po CLO @jest mniej obfita.
sinoma - ale u mnie nie ma jej prawie w ogóle ;-) a gdzie to złuszczenie endo? moje miało ponad 13 mm ;-)) to znaczy , że ona się nie złuszczy jak nalezy? ja to sie cieszyłam jak sie małpa konkretna pojawiała, bo wiedziałam, ze się tam wsyztsko ładnie oczyszcza... a takto nie wiem cyz mam to uznac za poczatek cyklu czy nie.. i bym sie tym nie przejmowala, gdybym nie musiala brac znow CLo itp..
Kandy, spojrzalam na Twoj wykres i skoro mialas monitoring i teoretycznie wczoraj w dniu badania bylas w 12 dniu FL to beta powinna wyjsc wiecej, bo byloby to okolo 3-5 dni od zagniezdzenia. Domyslam sie, ze Ci trudno sie nie nakrecac, bo okres inny i trudno tez bedzie z tym pogodzic, ale chyba nastepny cykl juz sie zaczal. Spojrz na to z tej strony - nowy cykl, nowa szansa. Pozdrawiam serdecznie i zycze fajnego prezentu na gwiazdke
Dziewczyny, w tym miesiącu od 5 dc do 9dc brałam Clo, 13 dc dostałam krwawienia- jak dla mnie wygląda to na normalną miesiączkę, a nawet bardziej obfitą niż moje dotychczasowe. Czy którejś z Was kiedyś to sie przytrafiło? Czy to oznacza że moje marzenie, że Clo pomoże mi zajśc w ciązę nigdy się nie spełni?
Kandy, moja @ po CLO byla rowniez mocno okrojona, rozkrecala sie 2 dni, ale zawierala skrzepy, co wskazywalo na zluszczanie endo. Niestety nie wiem i nie widze jak to wyglada u Ciebie :) Ale patrzac po Twojej becie to wyglada to na @ moze dopiero rozkrecajaca sie :)
A... i moja @ tez przyszla wczesniej w 1 cyklu z CLO i cykl mi sie skrocil o 8 dni :)
Ale mimo wszystko kciukam i jesli Tobie sie wydaje ze cos z tego moze byc to idz do gina. Ale wydaje mi sie ze mimo wszystko dzis 1dc, ale moze ten bedzie tym szczesliwym? Zycze Ci tego z calego serducha
Natalka - podejrzana sprawa u Ciebie, w połowie cyklu może wystąpić krwawienie tzw. śród - cykliczne ale nie powinno być obfite. Najlepiej skontaktuj się w tej sprawie ze swoim lekarzem.
Kandy - u Ciebie też podejrzana sprawa z tą temperaturą, krwawienie może być słabe po lekach, ja po ovitrelle i duphastonie miałam tylko plamienia ale gin zaliczyła to jako @, wiec po Clo u Ciebie pewnie jest podobnie.
ja nadal w wyrku wegetuje, choroba nic nie odpuszcza, do tego pojawił się ból głowy i brzuch nadęty jak bęben, jakbym zjadła garnek bigosu i popiła pepsi ( a w menu była tylko mała skromna rybka z kaszą gryczaną i mizerią).
Monia poczytaj sobie jeszcze o nich. na wizaz.pl jest wątek shih tzu. Jest dużo do czytania, ale ja się dużo dowiedziałam. Zwróć uwagę na brzuszek pieska. Moja miała wrodzoną przepuklinę, to u nich się często zdarza. To tak po środku brzuszka taki wystający guziczek był. A chcesz suczkę czy psiaka?
hej dziewczyny jak wy czułyście się po duphastom w pierwszym cyklu brania .Bo ja czuje się okropnie boli mnie żołądek i czuje jak mnie mdli nie wymiotuje ale nie moge nic zjeść
ja nie mam skutków ubocznych po żadnych lekach...dupka biorę 5 dzień i nic sie nie dzieje ;) rumba oby...coś pozytywnego ;)Myśmy poserduszkowali po długiej przerwie aż 3 dniowej
widzę, że zaglądałyście do mnie :). Chciałam troszkę się odstresować zajęłam się remontem, sprzątaniem po itd. I tak zleciało tych kilka dni. Tęskniłam za Wami!!!
...to wrzuć mu drinka zwykłą masarę-może prędzej zadziała...chyba jeszcze do końca nie wytrzeźwiał od soboty i stąd te ciągoty...liczą się efekty-ważne że już krok nie swędzi