Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 29th 2011
     permalink
    Ja jestem ostrożna w cieszeniu się :) ale do piątku dupka będę brała.
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    uciekam - dobranoc;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    Flowka więc czekamy teraz na betę:)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Flowka super, super:bigsmile:
    Masz obiecująco:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    Flowka z tym cieszenie się też jestem ostrożna:)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    A ja się winka dzisiaj napiłam przed tel do gin:) nie ma jak luz;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ja w piątek popije:)
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    kurcze .... ja dostaje zgage za chwile przechodzi i tak w kołko....:neutral::neutral:
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Flowka - mam nadzieje, ze w piatek sie okaze, ze winko i inne % powinnas odstawic na dluzszy okres :)) dobrze, ze zadzwonilam do gin

Ja dzis bylam na 4,5 godzinnej konferencji z naszej firmy, nasluchalam sie o startegi biznesowej na najblizsze lata.. bylo ok, czasami przynudnawo ;) ale dalam rade ;) hehe

Poza tym jeszcze do gina sie nie zarejestrowalam zadnego..ciekawe czy mi sie w ogole uda, cos czuje ze ten cykl moze byc stracony..wprawdzi jejnik prawy coraz mocniej boli, ale w zeszlym cyklu bolal i mimo tego nie bylo dominujacego pecherzyka i owulki.. :(

ps. ale piszecie tych stron.. tyle czasu mi zajelo by doczytac ;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    idę lulu do jutra dziewczyny miłych snów:)
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    ja też zmykam.
    Madziu bo dziewczyny dzis miały dobry nastroj:-)
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ja też ewakuuje się z sypialni idę przed tv lulu:bigsmile:

Dobranoc dziewczęta:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Gosia - dobrze, ze mialy dobry :) tak trzymac :)) uff dobrze, ze mialam chwile by poczytac, bo jakbym miala tydzien caly nadrabiac na weekend to ho hooo.. ;)
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Dziewczyny czy jesli pecherzyk sie wchlonie, to po jest plyn w zatoce Douglasa? Czy plyn swiadczy o tym ze pecherzyk pekl i byla owu? :confused:
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 30th 2011 zmieniony
     permalink
    Flowka aa tam wielka ...166 w kapeluszu :tongue: Cieszę się że Ci pomogłam :bigsmile: Więc trzymam kciuki...żeby @ nie było przeż 9 miesięcy :tongue:
    Rumba...ja jakoś w tym cyklu nie nastawiam się na 2 kreski...
    Dzień dobry...dziś tempka podskoczyła...<strong>Proszę zerknijcie na wykres na stronie http://enpr.pl/2069 napiszcie w komentarzach tu pod wykresem jak ten wykres wygląda :wink:
    --
  1.  permalink
    simona czytaj ;)<strong>Płyn w zatoce Douglasa świadczy o tym, że owulacja była. Jednakże jak to mówią lekarze 100% dowodem, że owu była jest ciąża :)))
    Ja też tak myśle...że jak pęknie pecherzyk to pojawia się płyn...więc się nie zadręczaj ;)
    --
  2.  permalink
    Naprodukowałyście tyle, że hoho, 30min czytania.
    Flowka trzymam kciuki
    Kandy fajnie, że tak optymistycznie podchodzisz do nowej szansy :tongue::wink:
    Nie wiem czemu, ale wieczorem w domu mam straszny problem żeby dodać jakiś komentarz, wszystko się wiesza.
  3.  permalink
    Cisza jak makiem zasiał ;)
    --
  4.  permalink
    dobryyy :-) a mi dzis tempka spadla do 36,72 ;-) ro juz zaliczam do 3 dc :-) takze jeszcze chwila i znow clo :-))

flowka moja droga! ja trzymam mocno kciukasyyyy.. musisz zapoczatkowac wkoncu fale dobrych wiesci :-*
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 30th 2011
     permalink
    moja temp też spada, więc pewnie nie będzie potrzeby robienia testu:)
    --
  5.  permalink
    flowka.. niektore.wylresy ciazowe jak ogladalam tez byly tesyowane na spqdku tempki i mialy tak 36,7 -36,9 takze ja z telefonu nie widze Twojej temp ale ja bym sie nie poddaqala az nie bedzie @ albo 2 kresek czego Ci mocno zycze ;-*
    --
  6.  permalink
    Flowka...@ nie ma więc nic nie jest przesądzone ;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    heloo mi dzisiaj spadła o 0,03:)
    --
  7.  permalink
    Dziewczynki rzućcie okiem do mnie. Jak zrobię sikańca we sobotę to wyjdzie już? Czy jeszcze za wcześnie? Bo chcę przedłużyć do piątku dupka i w sobotę rano zatestować tak dla pewności
  8.  permalink
    Aneczko - zerknelam i ślad zostawiłam xD
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    a i witam sie ja choc z nienajlepszym nastawieniem
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    Witam z rana :)

Czy mozecie mi wytlumaczyc - jako nowej :) o co chodzi z tymi przyjaciółkami?? ja wysyłam zaproszenie??

Miłego dnia :bigsmile:
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Witam, Flowka przesadzasz troszke z tym spadkiem tempki:wink: przeciez masz b.dobra tempke:bigsmile:
    Jak zrobię sikańca we sobotę to wyjdzie już?

Może już wyjść ale nie koniecznie, ja z własnego doświadczenia już wiem że testy nie do konca sa wiarygodne, lepiej zrobic bete. u nas beta 20zł wiec biorac pod uwage że pewnie na jednym teście sie nie skończy (u mnie sie nie konczyło) to koszt wychodzi zbliżony:wink:
    --
  9.  permalink
    Albo Ty albo my.
  10.  permalink
    chantall wysłałam Ci zaproszenie, teraz możesz zaakceptować albo nie. Tak samo będzie jak Ty wyślesz.
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    Znalazłam artykuł o naprotechnologii, hehehe, i czytam sobie:

NAPROTECHNOLOGIA
    --
  11.  permalink
    No wiem że cenowo to na jedno wyjdzie. Ale mi ciężko dotrzeć na betę bo labolatorium od 7 - w szpitalu kupa ludzi, a ja muszę do pracy. Później bym nie miala jak dojechać. A w sobotę nie robią :/ Więc zostaje mi sikacz :/
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    malutka a masz w pobliżu siebie laby diagnostyki lub synevo nie mówię, że w Twojej miejscowości ale gdzieś w miarę blisko ? bo jak tak to tam śmiało możesz robić
    •  
      CommentAuthormalutka2105
     permalink
    nie mam :/ jest prywatne labo, ale bety nie robią :/
  12.  permalink
    aj tam może do soboty @ przyjdzie.
  13.  permalink
    abortaW możesz zinterpretować mój wykres ?? http://enpr.pl/2069 będę Ci wdzięczna ;)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Malutka akurat w moim przypadku byłam zawiedziona sikancem ale i tak trzy zrobiła zanim na bete poleciałam. :wink: mysle ze w sobote spokojnie mozesz zrobic i powodzenia:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    dziewczny czy to normalne ze ja nie potrafie sie dokonca załamac psychicznie wiem co sie stalo w jakim stanie jest moja mama ale domnie to dosłownie nie dociera myslami jestem ze wiem co z nia sie dzieje ale psychicznie nie jestem tego swiadoma wczorasj kumpela mi powiedziala ze ona na moim miejscu to juz by wlosy z glowy powyrywala i oszalała czuje sie jakos dziwnie to moja mama ale domnie to nie nie umi dotrzec co sie stało ......
    --
  14.  permalink
    iwoas30 to normalne że odrzucasz od siebie złe wieści. Ja myślę, że dotrze do Ciebie jak pojedziesz do mamy. Trzymaj się kochana.
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Witam Was kochane!
    No i kupiłam sobie pieska shih tzu :smile::bigsmile:
    I jakoś tak mi fajnie jest :smile:
    Może teraz trochę wyluzuję...
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    JUSTAAA zerkniesz tez na wykres ?? u góry adres podałammmm plisssss
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    iwoas30 to normalne, nie wiem dlaczego tak się dzieję, ale w tak bardzo stresujących momentach ktoś chyba z góry dodaję nam siłę, ja też tak miałam...
    I ludzie patrzący z boku podziwiali, że tak dobrze się trzymamy...
    Kochana ja jestem osobą wierzącą i pomodlę się za Twoją mamę!
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    iwoas, ale czy Twoja mama umarła? - nie... Twoja mama żyje... nie dociera to do Ciebie, że choruje - bo wiesz, że musisz być silna i wierzyć i to bardzo naturalna a przede wszystkim indywidualna sprawa.
    Jako psycholog mogę Ci tylko powiedzieć, że to u wielu osób nie dochodzi nawet w momencie gdy to sie stanie i na chwile po... do Ciebie psychicznie być może dojdzie to po jakimś czasie od zdarzenia.. będzie oczywiście obniżenie nastroju płacz itp w momencie jak się ono wydarzy.. ale zrozumienie co się stało i uświadomienie sobie tego przyjdzie do Ciebie być może w późniejszym momencie.

Oczywiście nie zycze Ci tego i wierze, że będzie jesczze ok..
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Zerknełam, według mnie to 6dfl także jeszcze troche musisz poczekać:wink: cykle chyba miałaś długie prawda? ale dużo widze serduszek:bigsmile:, był spadek i skok wiec wydaje mi sie że narazie ładnie to wygląda i jest duza szansa :wink:
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    monika niech się piesek dobrze chowa :) i da Ci mnóstwa radości... - ja mam kundelka ale też sprawia mi ogromną frajdę chodzenie z nim na spacer i zrelaksowanie się :D obecnie z powodu mojego stanu mniej chodzę na spacer i psu się trochę przybrało na wadze ale nadrobimy to :D
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Czesc Kochane

Flowka, Mimik - będzie fajnie temp. spadła ale nieznacznie, ważne że @ nie ma.

Kandy z drugiej strony dobrze ze cykl był krótki teraz możesz szybciej znowu zacząć działać

:wink:

Przełamałam się i zaczęlam mierzyc temp. - już 3 dni:jumping:, wykres kulawy ale jest hahah
    :tooth: mam dziś 36,99
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ale cichoszaa
    --
  15.  permalink
    justa....sprawdzałaś na stronie tej z enpru ??Mój cykl ??
    --
  16.  permalink
    Rumba :D czeeesc :D no to good for U! :-)

ja właśnie dzwoniłam do Synevo i Diagnostyki dowiedziec sie o ceny badan Prolaktyny, Progesteronu i Przeciwciał tych przeciw plemnikom... i ceny są takie :

Synevo:

prolaktyna - 49
    progesteron - 56
    przeciwciała - 125 (czas oczekiwania do 14 dni roboczych )

Diagnostyka:

prolaktyna - 33
    progesteron - 33
    przeciwciała - 90 (czas oczekiwania do 21 dni roboczych)

Dla mnie i tak wygrywa Diagnostyka :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Kandyzowana ja mam kupon rabatowy do synevo na 25 % ważny do końca grudnia więc jakbyś chciała mogę Ci go oddać bo ja nie mam go jak wykorzystać :D
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.