Flowka - mam nadzieje, ze w piatek sie okaze, ze winko i inne % powinnas odstawic na dluzszy okres :)) dobrze, ze zadzwonilam do gin
Ja dzis bylam na 4,5 godzinnej konferencji z naszej firmy, nasluchalam sie o startegi biznesowej na najblizsze lata.. bylo ok, czasami przynudnawo ;) ale dalam rade ;) hehe
Poza tym jeszcze do gina sie nie zarejestrowalam zadnego..ciekawe czy mi sie w ogole uda, cos czuje ze ten cykl moze byc stracony..wprawdzi jejnik prawy coraz mocniej boli, ale w zeszlym cyklu bolal i mimo tego nie bylo dominujacego pecherzyka i owulki.. :(
ps. ale piszecie tych stron.. tyle czasu mi zajelo by doczytac ;)
Gosia - dobrze, ze mialy dobry :) tak trzymac :)) uff dobrze, ze mialam chwile by poczytac, bo jakbym miala tydzien caly nadrabiac na weekend to ho hooo.. ;)
Flowka aa tam wielka ...166 w kapeluszu Cieszę się że Ci pomogłam Więc trzymam kciuki...żeby @ nie było przeż 9 miesięcy Rumba...ja jakoś w tym cyklu nie nastawiam się na 2 kreski... Dzień dobry...dziś tempka podskoczyła...<strong>Proszę zerknijcie na wykres na stronie http://enpr.pl/2069 napiszcie w komentarzach tu pod wykresem jak ten wykres wygląda
simona czytaj ;)<strong>Płyn w zatoce Douglasa świadczy o tym, że owulacja była. Jednakże jak to mówią lekarze 100% dowodem, że owu była jest ciąża :))) Ja też tak myśle...że jak pęknie pecherzyk to pojawia się płyn...więc się nie zadręczaj ;)
Naprodukowałyście tyle, że hoho, 30min czytania. Flowka trzymam kciuki Kandy fajnie, że tak optymistycznie podchodzisz do nowej szansy Nie wiem czemu, ale wieczorem w domu mam straszny problem żeby dodać jakiś komentarz, wszystko się wiesza.
flowka.. niektore.wylresy ciazowe jak ogladalam tez byly tesyowane na spqdku tempki i mialy tak 36,7 -36,9 takze ja z telefonu nie widze Twojej temp ale ja bym sie nie poddaqala az nie bedzie @ albo 2 kresek czego Ci mocno zycze ;-*
Dziewczynki rzućcie okiem do mnie. Jak zrobię sikańca we sobotę to wyjdzie już? Czy jeszcze za wcześnie? Bo chcę przedłużyć do piątku dupka i w sobotę rano zatestować tak dla pewności
Witam, Flowka przesadzasz troszke z tym spadkiem tempki przeciez masz b.dobra tempke
Jak zrobię sikańca we sobotę to wyjdzie już?
Może już wyjść ale nie koniecznie, ja z własnego doświadczenia już wiem że testy nie do konca sa wiarygodne, lepiej zrobic bete. u nas beta 20zł wiec biorac pod uwage że pewnie na jednym teście sie nie skończy (u mnie sie nie konczyło) to koszt wychodzi zbliżony
No wiem że cenowo to na jedno wyjdzie. Ale mi ciężko dotrzeć na betę bo labolatorium od 7 - w szpitalu kupa ludzi, a ja muszę do pracy. Później bym nie miala jak dojechać. A w sobotę nie robią :/ Więc zostaje mi sikacz :/
malutka a masz w pobliżu siebie laby diagnostyki lub synevo nie mówię, że w Twojej miejscowości ale gdzieś w miarę blisko ? bo jak tak to tam śmiało możesz robić
Malutka akurat w moim przypadku byłam zawiedziona sikancem ale i tak trzy zrobiła zanim na bete poleciałam. mysle ze w sobote spokojnie mozesz zrobic i powodzenia
dziewczny czy to normalne ze ja nie potrafie sie dokonca załamac psychicznie wiem co sie stalo w jakim stanie jest moja mama ale domnie to dosłownie nie dociera myslami jestem ze wiem co z nia sie dzieje ale psychicznie nie jestem tego swiadoma wczorasj kumpela mi powiedziala ze ona na moim miejscu to juz by wlosy z glowy powyrywala i oszalała czuje sie jakos dziwnie to moja mama ale domnie to nie nie umi dotrzec co sie stało ......
iwoas30 to normalne, nie wiem dlaczego tak się dzieję, ale w tak bardzo stresujących momentach ktoś chyba z góry dodaję nam siłę, ja też tak miałam... I ludzie patrzący z boku podziwiali, że tak dobrze się trzymamy... Kochana ja jestem osobą wierzącą i pomodlę się za Twoją mamę!
iwoas, ale czy Twoja mama umarła? - nie... Twoja mama żyje... nie dociera to do Ciebie, że choruje - bo wiesz, że musisz być silna i wierzyć i to bardzo naturalna a przede wszystkim indywidualna sprawa. Jako psycholog mogę Ci tylko powiedzieć, że to u wielu osób nie dochodzi nawet w momencie gdy to sie stanie i na chwile po... do Ciebie psychicznie być może dojdzie to po jakimś czasie od zdarzenia.. będzie oczywiście obniżenie nastroju płacz itp w momencie jak się ono wydarzy.. ale zrozumienie co się stało i uświadomienie sobie tego przyjdzie do Ciebie być może w późniejszym momencie.
Oczywiście nie zycze Ci tego i wierze, że będzie jesczze ok..
Zerknełam, według mnie to 6dfl także jeszcze troche musisz poczekać cykle chyba miałaś długie prawda? ale dużo widze serduszek, był spadek i skok wiec wydaje mi sie że narazie ładnie to wygląda i jest duza szansa
monika niech się piesek dobrze chowa :) i da Ci mnóstwa radości... - ja mam kundelka ale też sprawia mi ogromną frajdę chodzenie z nim na spacer i zrelaksowanie się :D obecnie z powodu mojego stanu mniej chodzę na spacer i psu się trochę przybrało na wadze ale nadrobimy to :D
ja właśnie dzwoniłam do Synevo i Diagnostyki dowiedziec sie o ceny badan Prolaktyny, Progesteronu i Przeciwciał tych przeciw plemnikom... i ceny są takie :
Synevo:
prolaktyna - 49 progesteron - 56 przeciwciała - 125 (czas oczekiwania do 14 dni roboczych )
Diagnostyka:
prolaktyna - 33 progesteron - 33 przeciwciała - 90 (czas oczekiwania do 21 dni roboczych)