Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorjusta2586
    • CommentTimeNov 30th 2011
     permalink
    justa....sprawdzałaś na stronie tej z enpru ??Mój cykl ??

Tak:wink:
    --
  1.  permalink
    kochana :shocked: masz tam konto ?? bo abortaW nie może tam wejśc...bo nie ma tam konta
    --
  2.  permalink
    aborta :D dziękuję, ale może Ci się jednak przyda.

Uwaga, mój dziś jedzie oddać nasienie do padania :D jestem z niego dumna.. tylko zeby mu sie udało.. xD
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    ale wykres przecież widac, nie mam tam konta...
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Kandyzowana nie planuje przylatywać do Polski w najbliższym czasie najwcześniej na wielkanoc ale nie jest to pewne bo może zaprosimy rodziców do nas :) więc uwierz nie wykorzystam :)
  3.  permalink
    <strong>abortaW....możesz wejśc ...czytaj co justa pisze ;):tooth:
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Ja tylko skopiowałam link który podałaś i od razu pojawiła sie wykres, niegdzie nie musiałam sie logować. żeby dodac komentarz pod wykresem pewnie trzeba by sie zalegowac, tak mi sie wydaje.
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Ode mnie żądało zalogowania się ale jak odświeżyłam 12 razy to w końcu pokazało wykres
  4.  permalink
    Ja weszłam bez logowania
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Kandy jak ty nie chcesz to może ktoś inny chętny ?
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    zaczyna mnie pobolewać brzusio chyba się zbliża @:)
    --
  5.  permalink
    aborta, a jak mogłabyś mi ten kupon przekazać :tooth:
    --
  6.  permalink
    Mimik - bez czarnowidztwa, tak samo boli podobno w pierwszych etapach ciąży brzuchol :tooth:
    --
  7.  permalink
    Laki a jakbym od jutra brała dupka 1x1 a nie tak jak teraz 2x1 ?
  8.  permalink
    justa kochana :* ;) dzieki za komentarz ;)
    --
  9.  permalink
    Czesc Dziewczyny:) jak tam Wasze samopoczucie? ja cala polamana jestem, chyba zle spalam i mnie kark tak boli, ze glowa rruszyc nie moge :P poza tym to dzis jade do ginekologa pokazac mu wyniki meza
    --
  10.  permalink
    haha a mnie naszło na dorobienie sobie pasemek...więc wzięłam czepek,powyciągałam,nałożyłam rozjaśniacz i czekam...w sumie jakoś po 10 października byłam robić u fryzjera...ale jakoś czuje się za ciemna...jakby mi pasemka ściemniały ...więc dołożyłam trochę i będę jaśniejsza :tooth: Może się lepiej poczuję :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Kandy pocztą?
  11.  permalink
    Kandyzowana czy wiesz jak długo czeka się na wyniki (zapomniałam zapytać) i ile to kosztuje? U mnie ceny są bardzo różne.
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Znalazłam chyba ortodontę ale cena leczenia mnie przeraża hmmm i teraz pojawia się pytanie czy ja na pewno chcę mieć prosty zgryz ?
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    Czesc dziewczyny :) Jak Wam mija dzionek :>??? u mnie dzis 29 dc torsze sie boje jutrzeszego dnia bo mija 7 dni po dupku a zawsze do tego czasu dostawalam @:cry: mam nadzieje ze nie przyjdzie ....
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    malutka rozumiem ze chodzi ci o to żeby nie zaszkodzic odstwieniem dziecku jakbys byla w ciąży, tak? ja pare stron wczesniej posałam że moja pani gin mi powiedziała że do 5dni odstawienie nie zaszkodzi. tyle że ja brałam mniejsza dawke bo 1x1 a dopiero jak zaciąże miałam ją zwiekszyc do 2x1. szczerze mówiąc to i tak jak czekałam na wynik bety (w piatek zrobiłam wiec do poniedz.musiałam czekac) wziełam tak na wszelki wypadek 1x1 duphaston a dopiero jak dostałam wynik wziełam 2x1.Czyli ja od 19dc do 18dc brałam duphaston potem na dwa dni odtawiłam (robiłam testy w tym czasie) i wziałam znów.

Malutka nie moze być mysle tak żeby takie krótkie odstawienie mogło zaszkodzić, pomysl tez o tym że wiele dziewczyn dopiero jak zachodzi w ciąze dowiaduje sie że progesteron maja za niski bo zaczynaja krwawic czy coś i dopiero wtedy dostaja duphaston. ale to takie moje przemyslenia:)
    --
  12.  permalink
    Ja mam aparat już 1,5 roku. Kasy idzie jak lodu :) 3000 sam aparat i co 1,5 m-ca wizyta 130 zł :/ Ale ząbki jak perełki :) Ja nie żałuję. A i mój M też ma od kwietnia hehe
  13.  permalink
    Mgielka ja ide na pasemka powtornie 14 grudnia bo juz odrosty mam spore :P dzizas jak mi sie zle pisze bo lepetyny nie moge z bolu schylic:P
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Justa ale to też zależy od wyjściowego progesteronu bo jeśli jest on niski to takie odstawienie nawet na jeden dzień może być szokiem dla organizmu
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    mam nadzieje ze nie przyjdzie ....

nie przyjdzie trzymamy tu kciuki za ciebie:)
    --
  14.  permalink
    justa masz rację, ale ja już jedną ciąże straciłam i nie chcę stracić znowu :/
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Malutka tyle że ja muszę liczyć jakieś 3200 funtów a to dość kosmiczna kwota bo wychodzi jakieś 16 tysięcy złotych :(
  15.  permalink
    i ja Cię nie pierniczę :shocked: kosmos jakiś
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Tyle że jak wpłacę depozyt 500 funtów to resztę kwoty mam rozbijane na płatnośc co wizytę czyli co 6 tygodni no i się właśnie zastanawiam
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    justa NIedziekuje zeby nie zapeszyc :):bigsmile:
  16.  permalink
    No nie wiem. Ja w każdym bądź razie nie żałuję że się zdecydowałam. Umęczyłam się troszkę, ale przynajmniej będę się szczerzyć na całego ;)
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Zapomniałam, wierze że sie obawiasz, ja zreszta tez z tego powodu panikowałam także tym bardziej nie dziwie sie Tobie. ale lekarz wie przeciez że poprzednią ciąże straciłaś prawda? wiec mysle że nie wystawiałby cie na taką ,,próbę"!!!
    --
  17.  permalink
    Wie ale wtedy nie chodziłam do niego. Jeździłam wtedy do Białegostoku. Sama nie wiem. Ale chyba jeszcze jutro wezmę, a później zobaczę.
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Justa lekarze czasem olewają sprawę niestety :( ja bym zaufała swojemu instynktowi w takiej sytuacji, więc niech i malutka słucha tego co jej mózg, serce i ciało jej podpowiada :)

Malutka co do aparatu mi bardzo zależy na ładnym uśmiechu ale koszt mnie bardzo przeraża :(
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Malutka podgladnełam wykres, dobrze rozumiem..dupka bierzesz do piatku tak? i bedzie to już 28dc w sobote chcesz testować. jawziełabym do tego piatku dupka i odstawiła zrobiła test (albo dwa sobota i niedziela) sikańca jeśli nie mozesz bety i wtedy albo wziała duphaston albo nie to beda tylko dwa dni od odstawienia...
    Ale to jest takie moje widzi mi sie. To jest wazna sprawa i to Ty musisz podjac decyzje przede wszystkim i byc jej pewna.
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Justa lekarze czasem olewają sprawę niestety :( ja bym zaufała swojemu instynktowi w takiej sytuacji, więc niech i malutka słucha tego co jej mózg, serce i ciało jej podpowiada :)

jak najbardziej sie z tym zgadzam, to musi być tylko i wyłącznie jej decyzja.

Malutka ja patrzyłam na wykres tam masz dupka zaznaczonego do piatku i chyba to mnie zmyliło, kurcze już sie pogubiłam do kiedy ty masz go brac...:sad:
    --
  18.  permalink
    justa :-) Powitac

Aborta - chętnie!!! :-)

kalabmurka - o so chodzi :>? o badanie nasienia?
    --
  19.  permalink
    Wg gina do 25dc, ale mioałam brać od 16dc, a ja wziełam 17dc wieczorem.
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Czyli do 26dc powinnaś brać napewno. i rozumiem że chcesz potem zmniejszyc dawke do 1x1 tak? chyba nie powinno to zaszkodzic ale chyba wziełabym tak tylko jeden dzien ten 27dc i odstawiła na dwa dni.
    --
  20.  permalink
    tak, o badanie nas.
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Myszki a mi gin nie kazała brać dupka/miałam potwierdzoną owu.

Mozna go kupić bez recepty? Może bym łyknęła:shocked:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ojjjjjjj zaczyna mnie troche brzuch pobolewac jak na @....:cry::cry::cry::cry:
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    rumba dupek jest tylko na recepte:neutral:
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    justa dupek nie zaszkodzi a jak @ ma przyjść to i tak przyjdzie więc ja bym wzięła do soboty normalną dawkę

Iza a chcesz w dupę, ile razy Ci powtarzałyśmy nie analizuj wszystkiego, nie nakręcaj się a teraz nie panikuj nie ma @ nie ma o co płakać
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Czesc dziewczynki :) jak wam mija dzien?:jumping:
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    Abortaw masz racje ... ale z jednej strony sie boje ...
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Mgielka, dziekuje za info :)
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Iza kochana wasze starania są na razie krótkie ciesz się nimi i nie doszukuj objawów na każdym kroku, nie panikuj jak zaboli brzuch etc, ja wiem, że chciałabyś już, ale im bardziej się spinasz tym mniej Ci wyjdzie pamiętaj że Twoja psychika steruje Twoim ciałem...
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ja dzis 10dc.. brzuch boli... i popoludniu 1 monitoring w tym cyklu, mam nadzieje na dobre wiesci :/
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.