że przyjdzie @ ? No trudno przyjdzie to kolejny cykl starań przed wami ja mam za sobą 50 cykli starań ponad i na prawdę słuchaj tych z nas które dłużej w tym siedzą wyluzuj i nie nakręcaj się każdym objawem bo szkodzisz sobie tym uwierz
Ja mam tak miłego dr, że od pierwszej wizyty bierze ode mnie 50zł za monitoring. Czy możecie mi napisać czym róźni się badanie podstawowe od rozszerzonego (przedział cenowy 100-200zł) i które bardziej warto zrobić?
kalamburka...rozszerzone jest bardziej dokładniejsze...od a-z badają plemniki...te badanie raczej zalecane jest dla tych panów z gorszym nasieniem ;) jest droższe...bynajmniej mi tak to gin tłumaczył ;) Mój K zrobił podstawowe badanie i to wystarczyło ; )
sinoma...hmm w tamtym cyklu mialam 18 dc owulke...bo 19 dc był płyn ;)w tym nie wiem...bo byłam 16 dc i miałam jeszcze pecherzyk...ale myśle że + 2 dni dodać i mniej więcej mam tego samego dc ;)
ja jestem drugi miesiac teraz na CLO i zastanawiam sie czy przy większej dawce bede miała owu tak jak teraz 13 dc czy wczesniej? ja ide 11 na monitoring i oby nie bylo za późno ;-)
Moj robi podstawowy ze względu tez na m.in. kase ale tez jak zobaczyłam co zawiera to starczy ;)
rozszerozny ma chyba jeszcze morfologie plemników??
ja płaciłam 180 zł za badanie nasienia komputerowe z dokładnym opisem plemników, co jest uszkodzone ba nawet były zdjęcia iw ykresy etc generalnie badanie warte swojej ceny
Ty przeciez jasnowidzem nie jestes :o a co będzie jeśli wybierzesz sobie sama dzień a to będzie już po owulce sinoma...sorry ale nie rozumiem Ciebie...ja jak chodziłam na monitoring to zaczynałam od 10 dc...no i na każdej wizycie babka mi mówiła...proszę przyjśc w ten dzień i na ten dzień się umawiałam...w sumie miałam 6 usg robionych(2 usg po owu )...<strong>Twój gin sam Ci nie wyznacza wizyt ??
Dokładnie simona skoro gin Ci nie powiedział kiedy masz przyjść na usg, to ja na Twoim miejscu sama bym się zapisała na wizytę 10dc. i sprawdziła czy jest i jakiej wielkości:)
ok 14.30 Wam znikne na pare godzin i pewni ebede miala z 500 postów do cyztania bo bede szła po prezent imieninowy dla moje A bo dziś jego święto a jutro Mojeeee :'P no i potem jade sie z nim zobacyzć i po wynikiiiii boję się co to tam pokaże..
Mgielka, ja nie powiedzialam ze sama sobie chce wyznaczyc dzien usg. Logiczne ze to gin mowi kiedy przyjsc itd. bo skad ja nivy nan wiedziec, to on ma podglad na wielkosc pecherzyka itd. i na tej podstawie mowi kiedy przyjsc. Ale widzisz w zeszlym miesiacu vylan przed owu kilka razy na usg i pecherzyk jeszcze byl i rosl, a potem 19 poszlam do gin i juz go nie bylo. Wiec stad moje pytania.
sinoma ale żadna z nas Ci tego nie powie to właśnie gin patrząc jak rośnie pęcherzyk na usg powinien Ci powiedzieć kiedy spodziewać się pęknięcia bo widzi w jakim tempie rośnie
On nie chciał mojej pomocy.. tzn miało to wsyztsko si eodbyć jutro i miałam mu pomoc ale nagle zmienil zdanie i mi oświadczył, że on dzisiaj... troche sie zdziwiłam i pytałam czemu ale nie chciał odpowiedzieć i był poddenerwowany wiec nie pytałam..