aborta...podziwiam-nie poszłaś na łatwiznę i nie wysyłasz sms-em życzeń świątecznych-wystarczy jedne życzenia-i przycisk-wyślij do wielu..no.no-pracowita z ciebie dziewuszka
ruda wysyłanie smsów jest dla mnie jakieś bezosobowe :( wolę jednak kartkę i życzenia :) a poza tym ja kocham święta, klimat, życzenia całą tą otoczkę :)
no moj tez pewnie mial stresa hehehe jak nie wiem co... dlatego nie chcial bym to widziala.. prawie jak mission impossible .. ale dal rade. za godz bede znac wyniki.. ale.mam.pietra..
kalamburka...ja też mam co miesiąc stresa i żyję,co go nie zabiło to go wzmocni...a tak na poważnie to byłam z niego dumna że w ogóle zrobił badania-bo on jest bardzo wstydliwy-i jego krępują takie sytuacje-ale wiem że jakby musiał zrobić jeszcze raz to zrobi aborta...dlatego ja z reguły w ogóle nie wysyłam sms-ów,zresztą kartek też nie bo nie mam do kogo-do rodziny dzwonię z życzeniami...ja niestety świąt nie lubię-wkurza mnie ta cała bieganina i udawanie-jak to jest cudownie i wszyscy się kochają...brrr...obłuda jak dla mnie. dobrze że w święta chodzę do pracy...za to kocham sylwestra
ruda dobre z Ciebie ziółko Korda Witaj, :) aborta podziwiam i chylę czoła, ja wysyłam też kartki ale nigdy ich ilość nie przekracza 10 Kandy trzymam kciuki za żołnierzy, oby nie polegli
No właśnie z tą perkusją to muszę mamuśkę czyli moją sis podpytać czy mogę :) Madzia by była przeszczęśliwa, bo sobie wymyśliła że ona pójdzie do szkoły muzycznej na perkusję :) Kandy czekam na wyniki i wpierniczam naleśniczki ze szpinakiem i fetą mniamiiiiii :) Potem kawusia bo coś mi się dziś spać chce jak jasna ... Ruda mój M też wstydzioszek, ale myślę że jak będzie trzeba to żołnierzyki odda :)
wiem wiem, ale dziecko szczęśliwe to i rodzic szczęśliwy. Jak nie to kupię jej mega samochód - kocha samochody :) Moja chrześniaczka to mała świruska po cioci :)
też zawsze mam problem z prezentami...mam trzech chrześniaków-na szczęście najstarszy ma już 12lat i jemu daję kasę,druga ma 8lat i już wymyśliła co chce-jutro jadę z siostrą na zakupy-a najmłodszy ma 4 lata-i tu jest problem-zabawek jest dużo, to coś wymyślę
malutka dla małej muzykantki może mini karaoke (o ile dziecko w takim wieku umie czytac??) zawsze lepiej dla rodziców jak słyszą śpiew córci niż dźwięki heavy metal
Korda myślę nad prezentami dla chłopaków, jak mi coś wpadnie w oko, to dam znać:)
ja dziś też trochę ostygłam, bo właśnie w dzień mnie brzuch bolał, ale się uspokoiło. No i zawsze 25dc to ja już miałam plamienie, a teraz nie mam, ale to pewnie zasługa dupka.
hm... miło się zapowiada :) czemu nie prowadzisz wykresu? Jak ci się nie chce mierzyć to chociaż śluz oznaczaj. Będziemy wiedziały który dzień u Ciebie itd.
ja tak miałam ruda ...jak chodziłam albo stałam...to myślałam że popuszczam bo tak mi śluz wylatywał Robie naleśniki.... Któraś chyba też pozazdrościłam ;)
Mgiełka ja dziś robiłam. Ciasto naleśnikowe wymieszane ze szpinakiem, nadzienie: feta, oliwa z oliwek i bazylia. Mniamiiiii i pomidorki do tego te malutkie