Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeNov 30th 2011
     permalink
    Kuleczka - a do kogo idziesz? Ja bylam u Gizlera, kolezanka mi polecila. Wrazenie sprawia bardzo dobre, bylam tylko raz, bo mieszkam w UK i mam daleko ;)
    --
  1.  permalink
    Dobry ;) moja tempka pnie się w góre ;) niech tak już pozostanie :cry:
    --
  2.  permalink
    bryyy :-))

mgielka. zycze Ci tego :-**

mi spadla.do 36,66 ;-)
    --
  3.  permalink
    kandy nie dziękuję ;) Ty tak wcześnie tu się zjawiłaś :>
    Ty za chwilkę będziesz w połowie cyklu...ja daleko w tyle ;/
    --
    •  
      CommentAuthorgosiacz1ek
    • CommentTimeDec 1st 2011
     permalink
    mgiełka ja trzymam kciuki za Ciebie;):wink:
  4.  permalink
    kochana.. bo Ty mozw bedziesz miec 9cio miesieczny cykl :-) zycze tego!!

ja lecr na 8.30 do gina mojego :-) a potem praca.. chybaze mi da zwolnienie ale w sumie nie chce... ;-)
    --
  5.  permalink
    gosiacz1ek ;) nie dziękuje ;*
    --
  6.  permalink
    kandy...jakis cud musiałby sie stać ;)bym chyba poszła na kolanach do Częstochowy :shocked::rolling:
    kandy czemu teraz miałby Ci dać zwolnienie ?? :> nie lepiej w tych dniach kiedy będzie zastrzyk :>
    --
  7.  permalink
    channtall
    dobrze że sama nie jestem z tym problemem...jelitowym :tongue:
    Wczoraj już zjadłam suszone śliwki...herbatki ziołowe pije...no i nic nie działa ...tylko bąki puszczam :tooth:
    --
  8.  permalink
    mgielka bo jestem mega przemeczona praca... i czasem mi to proponuje bym odpoczela.. ale nie chce chyba.. next week moze.
    --
  9.  permalink
    Kandyzowana z okazji imienin życzę Ci dużo zdrówka i serduszek, a przede wszystkim żeby szampan Picolo lał się strumieniami i to już zaraz!
  10.  permalink
    Kandy...to masz super gina ;) pozazdrościć takiego podejścia do pacjentki ;)
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    Dzień dobry :bigsmile: u mnie temp 37,1 skoczyła o jeden, ale patrzac na moj poprzedni wykres w 21dc tez skoczyła a potem spadla :sad: pozostaje czekać na rozwój sytuacji
  11.  permalink
    Hej laski. Jak mnie dziś suty bolą to masakra jakaś. A wczoraj już w łożku było mi nie dobrze. Nie wiem może z głodu :/
  12.  permalink
    malutka...może ale nie musi :updown:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    hmalutka2105 mnie tak bolaly 3-4 dni temu hhehe a dzis mam 12 dc
    --
  13.  permalink
    ja mam 26 dc i jakoś od wczoraj zero bólu i wrażliwych sutków nie ma...
    --
  14.  permalink
    U mnie 26dc. Ale czuję się jak na @. Brzuch napięty, tylko te cycuchy to mnie nigdy tak nie bolały :/
  15.  permalink
    Dołączam do bóli- ciągle okolice lewego jajnika i to już chyba od 13dc.
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    Dziewczyny pomózcie mi z wykresu wyznaczyc poczatek fazy lutealnej :whorship:
  16.  permalink
    kalabmurka dziekuje za.pamiec kochana.

wyszlam od gina. doatalam znow clo.. pregnyl.. duphaston.. estrofem.

powiedzial.ze jak teraz sie nie uda to miesiac przerwy i hsg bedzie trzeba zrobic... ;-(
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Dzień dobry dziewczyny :*
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Witajcie Kochane :*
    --
  17.  permalink
    czesc Paulka :*
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Heyyy Piękne!!

Mi też temp. poszła w górę, rano wstałam brzuch nadal nadęty (kurde przecież nic nie jem!!!)

:shocked::shocked::shocked:

Malutka moje sutki zaraz wyskoczą z piersi tak bolą :devil:
    Kandy wszystkiego dobrego z okazji imienin, Ty wiesz czego Ci tu wszystkie zyczymy:bigsmile:
    Mgiełka ja do Watykanu na pietach w takiej sytuacji:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    rumba, mgielka! Mam nadzieję, że zaczniecie nas zarażać! Mnie temp dzisiaj spadła do 36,74, odstawiam duphaston i czekam na @. Ale w przyszłym cyklu nie daruję:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    A ja się grzecznie witam w grudniu :)
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    Oj tak juz grudzień, mi się za kilkanaście dni zmienia "kod kreskowy" :rolling:
  18.  permalink
    wITAM WITAMY :)
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    abortaW he faktycznie dzis juz grudzien
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Dziś otworzyłam już pierwsze okienko z kalendarza adwentowego i pierwsza czekoladka zjedzona :)
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 1st 2011 zmieniony
     permalink
    a śniegu po pas:devil: a tak mi się marzą narty:wink:

mam nadzięję że do Świąt coś spadnie, bo co to za Wigilia i Pasterka bez białego puchu:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    u nas 13 stopni na plusie więc nie łudzę się, że spadnie śnieg na święta :(
  19.  permalink
    Ja też dziś kupię kalendarz adwentowy. Lubimy sobie z M.podjadać. Moja koleżanka jedzenie czekoladek rozpoczyna 6 grudnia, żeby było święto czekoladowe.:smile:
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    a ja juz pomalu sie pakuje do jutrzejszej drogi masakra
    --
  20.  permalink
    hyhy... dziekuje za zyczonka :-*

mi gin kazal dzialac 5 dni pod rzad w okresie plodnym ;-) juz mojemu powiedzialam i ze do tego nie wroce tylko czekam na dzialabie od srody next week :-)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Witam, napisałyscie b.dużo i nie dam rady nadrobic, ale rzuciło mi sie w oczy że tabletek przeciwbólowych nie mozna przy clo brac...kurcze powiem szczerze że pierwsze słysze. co najlepsze ja z racji tego że cierpie na migreny w czasie clo przyjmowałam i to nie apap tylko napewno duzo mocniejsze...
    --
  21.  permalink
    O widzisz i jakoś żyjesz ;)
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    pewnie ze mozna brac ja jak bylam na wizycie u gin i tak mnie glowa bolala ze se mowi pod nosem jak mnie glowa dzis bardzo boli a lekarz to prosze wziac apap a wypisywal mi recepte
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    czesc dziewczyny,

Wczoraj nie moglam sobie z Wami popisac , bo moj internet cos grymasil; mam nadzieje ze dzis bedzie wszystko ok;
    zaraz ide na wizyte do ginki, zobaczymy co mi zaproponuje na ten cykl. Z tego co wy tu pisalyscie to clo mozna brac do 6 miesiecy , tak ??? Na razie rozpoczynam drugi cykl , ale juz sie zastanawiam na przyszlosc. I jak sie zapytalam , co dalej jak sie nie uda itp. , to ona mi mowila ze po 3 miesiacach tylko w gre wchodzi inseminacja; hmmmmm Takze sie zastanawiam. a wy ile cykli bierzecie clo ???
    --
  22.  permalink
    Moj mi gin powiedzial, z epo dwóch powinno sie zrobic miesiac przerwy i on mi taki miesiac zafunduje jesli nie wyjdzie teraz.. i mam hsg zrobic w styczniu :/ chybaze nam sie uda i mikolaj bedzie laskawy dla mnie... ;-)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    zycze ci tego z calego serca Kandy :smile:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    hej...a ja jeszcze gniję w łóżku i wpierdzielam śniadanko-dzisiaj mam ostatni dzień laby:sad:-ale wypoczęłam:tongue:...kandy-wszystkiego naj!!!:hugging:-oby tylko twój chłop dał rady 5dni pod rząd:tooth:!
    mi lekarka mówiła że w ogóle przed podaniem clo powinno się zrobić drożność jajowodów-bo jak są niedrożne to kuracja nie mam sensu-też mnie to czeka jak mi się nie uda:sad:-ale jak już pisałam-w tym miesiącu zacznę ostatni cykl z clo-i jak się nie uda to do wiosny staramy się bez wspomagaczy-tylko mnie zastanawia czy np.mogłabym brać co miesiąc nadal ovitrelle na pęknięcie- oczywiście po monitoringu pęcherzyka...muszę popytać
    --
  23.  permalink
    Ja teraz biorę trzeci cykl. Jak się nie uda, to gin mówił, że wtedy będziemy myśleć co dalej. Jak nam nie wyjdzie to wysyłam M.na badanie, a potem pewnie drożność.
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Ruda - moja ginka powiedziala dokladnie tak samo i od razu mnie wyslala na sprawdzanie droznosci jajowodow; zabieg hmmmmmmm nieprzyjemny, ale u mnie prawie bezbolesny.
    Z jajowodami wszystko ok , na szczescie.

ja sie wymeldowuje na razie, zmykam na wizyte. Bede pozniej i dam znac co mi powiedziala. Milego dnia :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kalamburka...chyba najpierw zaczyna się od badania męża-nam tak w każdym razie kazała-bo szkoda się truć, jeżeli z mężem jest coś nie tak i musi się leczyć. Drożności tez nie miałaś?kurde,boję się tego -podobno boli-poszłabym nawet prywatnie żeby tylko porządnie znieczulili:sad:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    Helloooo no mi tez gin powiedziała że jak coś to po 2 cyklu z CLO jak nie wyjdzie to drozność:)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    właśnie czytałam na "staraczki po 30"-dziewczyna pisze że miała 3 inseminacje-nie udane-a teraz naturalnie zaszła w ciąże-po 4latach starań:bigsmile:,super...
    --
  24.  permalink
    noooo superowo. Moje dwie przyjaciółki też teraz zaszły w ciążę naturalsik a długo się starały :)
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Dziewczyny generalnie nie powinno zaczynać się stymulacji bez badania drożności bo to tylko niepotrzebne faszerowanie hormonami jeśli coś jest nie tak
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.