Kuleczka - a do kogo idziesz? Ja bylam u Gizlera, kolezanka mi polecila. Wrazenie sprawia bardzo dobre, bylam tylko raz, bo mieszkam w UK i mam daleko ;)
kandy...jakis cud musiałby sie stać ;)bym chyba poszła na kolanach do Częstochowy kandy czemu teraz miałby Ci dać zwolnienie ?? :> nie lepiej w tych dniach kiedy będzie zastrzyk :>
channtall dobrze że sama nie jestem z tym problemem...jelitowym Wczoraj już zjadłam suszone śliwki...herbatki ziołowe pije...no i nic nie działa ...tylko bąki puszczam
Dzień dobry u mnie temp 37,1 skoczyła o jeden, ale patrzac na moj poprzedni wykres w 21dc tez skoczyła a potem spadla pozostaje czekać na rozwój sytuacji
Mi też temp. poszła w górę, rano wstałam brzuch nadal nadęty (kurde przecież nic nie jem!!!)
Malutka moje sutki zaraz wyskoczą z piersi tak bolą Kandy wszystkiego dobrego z okazji imienin, Ty wiesz czego Ci tu wszystkie zyczymy Mgiełka ja do Watykanu na pietach w takiej sytuacji
rumba, mgielka! Mam nadzieję, że zaczniecie nas zarażać! Mnie temp dzisiaj spadła do 36,74, odstawiam duphaston i czekam na @. Ale w przyszłym cyklu nie daruję
Ja też dziś kupię kalendarz adwentowy. Lubimy sobie z M.podjadać. Moja koleżanka jedzenie czekoladek rozpoczyna 6 grudnia, żeby było święto czekoladowe.
mi gin kazal dzialac 5 dni pod rzad w okresie plodnym ;-) juz mojemu powiedzialam i ze do tego nie wroce tylko czekam na dzialabie od srody next week :-)
Witam, napisałyscie b.dużo i nie dam rady nadrobic, ale rzuciło mi sie w oczy że tabletek przeciwbólowych nie mozna przy clo brac...kurcze powiem szczerze że pierwsze słysze. co najlepsze ja z racji tego że cierpie na migreny w czasie clo przyjmowałam i to nie apap tylko napewno duzo mocniejsze...
pewnie ze mozna brac ja jak bylam na wizycie u gin i tak mnie glowa bolala ze se mowi pod nosem jak mnie glowa dzis bardzo boli a lekarz to prosze wziac apap a wypisywal mi recepte
Wczoraj nie moglam sobie z Wami popisac , bo moj internet cos grymasil; mam nadzieje ze dzis bedzie wszystko ok; zaraz ide na wizyte do ginki, zobaczymy co mi zaproponuje na ten cykl. Z tego co wy tu pisalyscie to clo mozna brac do 6 miesiecy , tak ??? Na razie rozpoczynam drugi cykl , ale juz sie zastanawiam na przyszlosc. I jak sie zapytalam , co dalej jak sie nie uda itp. , to ona mi mowila ze po 3 miesiacach tylko w gre wchodzi inseminacja; hmmmmm Takze sie zastanawiam. a wy ile cykli bierzecie clo ???
Moj mi gin powiedzial, z epo dwóch powinno sie zrobic miesiac przerwy i on mi taki miesiac zafunduje jesli nie wyjdzie teraz.. i mam hsg zrobic w styczniu :/ chybaze nam sie uda i mikolaj bedzie laskawy dla mnie... ;-)
hej...a ja jeszcze gniję w łóżku i wpierdzielam śniadanko-dzisiaj mam ostatni dzień laby-ale wypoczęłam...kandy-wszystkiego naj!!!-oby tylko twój chłop dał rady 5dni pod rząd! mi lekarka mówiła że w ogóle przed podaniem clo powinno się zrobić drożność jajowodów-bo jak są niedrożne to kuracja nie mam sensu-też mnie to czeka jak mi się nie uda-ale jak już pisałam-w tym miesiącu zacznę ostatni cykl z clo-i jak się nie uda to do wiosny staramy się bez wspomagaczy-tylko mnie zastanawia czy np.mogłabym brać co miesiąc nadal ovitrelle na pęknięcie- oczywiście po monitoringu pęcherzyka...muszę popytać
Ja teraz biorę trzeci cykl. Jak się nie uda, to gin mówił, że wtedy będziemy myśleć co dalej. Jak nam nie wyjdzie to wysyłam M.na badanie, a potem pewnie drożność.
Ruda - moja ginka powiedziala dokladnie tak samo i od razu mnie wyslala na sprawdzanie droznosci jajowodow; zabieg hmmmmmmm nieprzyjemny, ale u mnie prawie bezbolesny. Z jajowodami wszystko ok , na szczescie.
ja sie wymeldowuje na razie, zmykam na wizyte. Bede pozniej i dam znac co mi powiedziala. Milego dnia
kalamburka...chyba najpierw zaczyna się od badania męża-nam tak w każdym razie kazała-bo szkoda się truć, jeżeli z mężem jest coś nie tak i musi się leczyć. Drożności tez nie miałaś?kurde,boję się tego -podobno boli-poszłabym nawet prywatnie żeby tylko porządnie znieczulili