Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_MIA_
    • CommentTimeDec 1st 2011
     permalink
    rumba - tez jestem zdania ze nie bierze sie lekow bez konsultacji z lekarzem. Ale teraz mam wrazenie ze nie robie nic zeby "pomoc" naturze. pewnie stad to rozgoryczenie.
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Gisell a po co sie przejmowac ze cos boli ze cos ciagnie?:-)ja nad takimi objawami nie zastanawiam i nie doszukuje przyczyn:-) szkoda czasu:-)
    Moya ja bez lekow stymulujcych i monitoringu raczej nie brala bo nie wiadomo czy wart w ogole, przylaczam sie do rumby:-) ja tez w tym cyklu sobie pociągłam winka:-)
    Moya miesiac szybko zleci wiec napewno Ci to nie zaszkodzi, bo sobie orgaznim od duzej dawki lekow:-)
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Moya ja bralam tabletki anty, podcza gdy chcialam zajsc przez rok czasu i tylko na poprawe testosteronu, zeby jajniki lepiej pracowaly itp. moje rozgorycznie było wtedy nie do opisania:-) a czy warto? nie wiem, bo moze gdybym od razu brala clo bylabym juz dawno w ciazy, ale tego nie wiem, ale nie ma co krakać;-)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Macie racje dziewczyny, chyba sie zagalopowalam... W sumie prawda, trzeba dac odpoczac jajnikom, a noz same troszke popracuja :)
    --
  1.  permalink
    Saba szczerze mówiąc nic nie słyszałam o tym ginie. A Łomża mała. Może mało reklamowany :) Nie wiem także się nie wypowiem o nim. A z tym Jóźwiakiem to siię z czasem zobaczy.
    A ja właśnie wróciłam z wc i różowy śluz mam :cry:
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    malutka a który dc
    --
  2.  permalink
    26dc :/
  3.  permalink
    Zrobiłabym test żeby odstawić dupka spokojnie, ale pewnie i tak mi by nie wykazał nic
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Malutka nie co za wczasu panikować, relax:-) i spokoj teraz jest wskazany najbardziej, nic innego nie zdziałąmy już:-)
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    może się nie rozkręci
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    malutka teraz ja Cię kopne w dupę za negatywne myślenie:bigsmile:

dobrze że różowe a nie czerwone, może to implantacja?
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Bierz dalej, bo on ci nie zaszkodzi i @ przyjdzie jak ma przyjsc. Moze ten rozowy sluz to nic wielkiego i jeszcze zniknie.
    --
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    rumba ale tez tak jakos dziwnie niz na @??
    bo teraz to np przestały bolec ale czuje jakby takie pełne byl czy cos w tym stylu
    •  
      CommentAuthormalutka2105
    • CommentTimeDec 1st 2011 zmieniony
     permalink
    Szczerze wątpię, bo podbrzusze boli @-owo. No zobaczymy co dalej będzie :/ Nic innego mi nie zostaje. Ten śluz taki gęsty i zabarwiony na różowo, suty dalej bolą straszliwie.
    •  
      CommentAuthormalutka2105
     permalink
    wyć mi się chce :cry: niby gin mi mówił że pewnie w tym cyklu nie wyjdzie, ale mimo wszystko miałam nadzieję
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Malutka, nie lam sie, ja to przezylam wczoraj, kolor czerwony ostatecznie rozwial moje watpliwosci. A piersi bola mnie do dzis, juz od 2 tygodni prawie. Tyle ze moja tempka spadla we wtorek do 36,6. Wiec juz sie nastawilam na @ . a ty jaka masz??
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    malutka...:hugging:,ja jutro będę buczeć...mi gin mówi co miesiąc że wyjdzie,a nie wychodzi:tongue:...nie przejmuj się:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    malutka trzymam kciuki, żeby @ nie było! Uszy do góry:wink:
    giselle powiem tak: dużo bardziej bolą niż na wsześniejsze @, są bardzo wrażliwe/tkliwe... ale może to byc spowodowane tym że brałam CLO, nie wiem zobaczymy.
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Malutka, no prosze Cie, przeciez jeszcze @ nie masz... wiec nadzieja jeszcze jest.
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Malutka a czemu Ci gin powiedzial ze sie nie uda?
  4.  permalink
    U mnie 37,1 rano było, ale mi nigdy przed @ nie spada tylko już w trakcie.
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    malutka nadzieja umiera ostatnia
    a lekarze uwielbiaja sie myli :smile::smile:
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    aha, ale mimo wszystko wysoka jest. co ma byc to bedzie, teraz juz nic nie zmieniasz; Tak to jest ze druga faza to tylko oczekiwanie...
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    dlatego trza sie czyms zajac i nie myslec:-) głowa do gory, nie łamać mi sie tu bo po dupsku naleje:-) jak sie spotkamy:-)
  5.  permalink
    bo podobno miałam cienkie endo. 17 DC nie całe 10mm
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    malutka, endo jest gotowe do przyjecia jajeczka juz od 8 mm. wiec mialas to endo calkiem calkiem.
    --
  6.  permalink
    ja właśnie w poprzednim cyklu miałam endo 9 mm a w tym jak na złość przy estrofemie i winku dupa blada :confused: liche było...więc ocb ????:sad:
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    malutka monitorowałaś cykl? w którym dc pękły ci pęcherzyki
    --
  7.  permalink
    była 17dc to było widać jeden pęcherzyk - gin powiedział że już pękł i obok było dużo płynu - gin mówił że to z drugiego pęcherzyka.
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    a nie wież ile miał mm
    --
    •  
      CommentAuthormalutka2105
     permalink
    nie wiem :/ bo jak to gin powiedział był już spompowany :)
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    :)
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    jeny na kilka godzin sie z niknie a pozniej tyle do czytania, jutro mam wyjazd a po powrocie to pewnie bende kilka godzin czytac co naskrobałyscie
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    pytam Ciebie bo ja dziś też byłam na usg też już był spompowany jak to ujął twój gin endo 13,3 wa w 13 dc pęcherzyki dwa 18 mm i zastanawiam się co z tego będzie
    --
  8.  permalink
    dzidzia :)
  9.  permalink
    Malutka weszlam na Twoj opis i widze, ze tego samego dnia slub bralysmy :D i tyle samo lat jestesmy z naszymi M :D mnie cycuchy bola okropnie;/
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    malutka jesteś kochana nawet nie wież jak bardzo bym chciała ja wieże że ten różowy śluz u ciebie to to że było zapłodnienie ja w to wieże a ty też musisz uwieżyć
    --
  10.  permalink
    wolę miłe wieści niż rozczarowanie także czekam na @
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Malutka przede wszystkim to odrobina różowego śluzu to nie @!!!! wiem że może ją zapowiadać ale równie dobrze nie. jeszcze nic straconego przecież.myśl pozytywnie:hugging:

Zamiast wina proponuje na endo magnez z wit.B6, nie zaszkodzi a u mnie była widoczna poprawa.
    --
  11.  permalink
    dzięki kobiety za wsparcie :)
  12.  permalink
    ooo justa...no widzisz...ja gdzies czytałam o magnezie z b6 ale nie wiedziałam na co jest ;) ja biorę ale muszę sie chyba bardziej przyłożyć ;)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    no to tez zaczne brac ten magnez i witaminke, a jak sie to bierze ? codziennie przez caly cykl, jakies dawki sa czy jak ??
    --
  13.  permalink
    moya magnez można cały cykl...on przecież uzupełnia niedobór...np pijąc kawę wypłukujesz magnez z organizmu ;)...ja po jednej brałam...ale jak mi się przypomniało...widziałam że któraś z dziewczyn (justa ? ) bierze 2x1
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dzieki mgielka za info, to taki zwykly magnez czy to jakis specjalny ma byc ??
    --
  14.  permalink
    JA ŁYKAM MAGNE B6
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Ja kupowałam sobie ze Zdrowitu taki do rozpuszczania w wodzie i raz dziennie piłam nawet smaczne. Pewnie pijecie kawe, ja piłam dwie dziennie, kawa wypłukuje magnez wiec choćby dlatego należy go pić aby uzupełniać. a witabina B6 pomaga w przyswajaniu przez organizm tego magnezu. Mysle że warto spróbować. Nie wiem czy u mnie akurat to zadziałało na endo ale nic wiecej nie brałam na endo a faktycznie w drugim cyklu było duzo lepsze.
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    moya najlepiej będzie jak kupisz magnez razem z B6 ;) bo ma lepsze wchłanianie ;) Ja mam te...MAGVIT B6 50 tabletek za 17,50 ;)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    no to chociaz to sprobuje, przynajmniej bede miala czyste sumienie ze cos robie, tzn; ze cos biore, ale nie tylko czekam.
    --
  15.  permalink
    kwas foliowy bierzesz ??? dołożyć możesz witE ;)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Ja wybrałam w płynie głównie dlatego żeby ograniczyć ilość tych tabletek...bo był folik, dupek i clo wiec chciałam oszcędzić troche swoj żolądek.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.