rumba - tez jestem zdania ze nie bierze sie lekow bez konsultacji z lekarzem. Ale teraz mam wrazenie ze nie robie nic zeby "pomoc" naturze. pewnie stad to rozgoryczenie.
Gisell a po co sie przejmowac ze cos boli ze cos ciagnie?:-)ja nad takimi objawami nie zastanawiam i nie doszukuje przyczyn:-) szkoda czasu:-) Moya ja bez lekow stymulujcych i monitoringu raczej nie brala bo nie wiadomo czy wart w ogole, przylaczam sie do rumby:-) ja tez w tym cyklu sobie pociągłam winka:-) Moya miesiac szybko zleci wiec napewno Ci to nie zaszkodzi, bo sobie orgaznim od duzej dawki lekow:-)
Moya ja bralam tabletki anty, podcza gdy chcialam zajsc przez rok czasu i tylko na poprawe testosteronu, zeby jajniki lepiej pracowaly itp. moje rozgorycznie było wtedy nie do opisania:-) a czy warto? nie wiem, bo moze gdybym od razu brala clo bylabym juz dawno w ciazy, ale tego nie wiem, ale nie ma co krakać;-)
Saba szczerze mówiąc nic nie słyszałam o tym ginie. A Łomża mała. Może mało reklamowany :) Nie wiem także się nie wypowiem o nim. A z tym Jóźwiakiem to siię z czasem zobaczy. A ja właśnie wróciłam z wc i różowy śluz mam
Szczerze wątpię, bo podbrzusze boli @-owo. No zobaczymy co dalej będzie :/ Nic innego mi nie zostaje. Ten śluz taki gęsty i zabarwiony na różowo, suty dalej bolą straszliwie.
Malutka, nie lam sie, ja to przezylam wczoraj, kolor czerwony ostatecznie rozwial moje watpliwosci. A piersi bola mnie do dzis, juz od 2 tygodni prawie. Tyle ze moja tempka spadla we wtorek do 36,6. Wiec juz sie nastawilam na @ . a ty jaka masz??
malutka trzymam kciuki, żeby @ nie było! Uszy do góry giselle powiem tak: dużo bardziej bolą niż na wsześniejsze @, są bardzo wrażliwe/tkliwe... ale może to byc spowodowane tym że brałam CLO, nie wiem zobaczymy.
pytam Ciebie bo ja dziś też byłam na usg też już był spompowany jak to ujął twój gin endo 13,3 wa w 13 dc pęcherzyki dwa 18 mm i zastanawiam się co z tego będzie
malutka jesteś kochana nawet nie wież jak bardzo bym chciała ja wieże że ten różowy śluz u ciebie to to że było zapłodnienie ja w to wieże a ty też musisz uwieżyć
Malutka przede wszystkim to odrobina różowego śluzu to nie @!!!! wiem że może ją zapowiadać ale równie dobrze nie. jeszcze nic straconego przecież.myśl pozytywnie
Zamiast wina proponuje na endo magnez z wit.B6, nie zaszkodzi a u mnie była widoczna poprawa.
moya magnez można cały cykl...on przecież uzupełnia niedobór...np pijąc kawę wypłukujesz magnez z organizmu ;)...ja po jednej brałam...ale jak mi się przypomniało...widziałam że któraś z dziewczyn (justa ? ) bierze 2x1
Ja kupowałam sobie ze Zdrowitu taki do rozpuszczania w wodzie i raz dziennie piłam nawet smaczne. Pewnie pijecie kawe, ja piłam dwie dziennie, kawa wypłukuje magnez wiec choćby dlatego należy go pić aby uzupełniać. a witabina B6 pomaga w przyswajaniu przez organizm tego magnezu. Mysle że warto spróbować. Nie wiem czy u mnie akurat to zadziałało na endo ale nic wiecej nie brałam na endo a faktycznie w drugim cyklu było duzo lepsze.