no ale z endometrioza mozna miec potomstwo z tego co wiem, ale w sumie to nie wiem o tym duzo bo nigdy nie spotkalam sie z tym problemem. mozesz napisac pokrotce o co w tym chodzi ??
endomertium wszczepia sie w np jajnki, czy inne narzady rodne i tworza sie torbiele czekoladowe bo to wie kiedy jest @i tez krwawi z tym ze nie wyplywa tylko powieksza sie torbiel i niestety jak narazie jest to nie uleczalne mozna usówac torbile operacyjnie lub mniejsze tabsami ale do menopauzy masz przesrane
moya ja niestety miałam ogromna torbiel bo wielkosci 6mies ciaży musieli mi to wyciąć i z badan histopatologicznych wyszło to cholerstwo tak straciłam prawy jajnik bo ogromna torbiel mi go zniszczyła. po dwóch latach znowu wyszła wielkosci grejfruta i znowu operacja ale tym razem naszczescie udało sie uchowac jajnik lewy
eee tam malutka coś kręcisz simona widzę że zakład Ci sie spodobał? masz smaki TY? bo Ruda się chyba wystraszyła kacha pare stron wcześniej były pomysły dla babeczek w takim wieku:)
ok. zobaczymy która wcześniej padnie ruda ja się Ciebie nie boje rzucam cholewki! wiemy już ze stawką jest piwo, a ideą zakładu??? przypomnij bo mam skleroze
Ja w takim razie rumba podwajam zaklad do skrzynki piwa :D Bedzie wiecej okazji - bo juz niedlugo nie bedziemy mogly juz wcale pic, wiec trzeba korzystac z okazji poki mozna
Ruda jak bedziesz w biedronce to kup też rodzynki w czekoladzie - mają tam wyśmienite aaaa i ja nie sama zaproszę też kilka koleżanek, także wyskakuj z kasy
oj Ruda nie da się niestety bo hurtownia jedna a biedronek 1000 i mają lepsze układy w kampanią piwowarską :/ także mój M pewnie będzie szukał niedługo pracy
kurde napiłabym się karmi :) oj stary zaraz będzie leciał po piwko dla żonki :) sam nie może hehe bo bierze antybiotyki to ja za niego siorbnę a coooo :)