Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Kandyzowana: ale czy on nie hamuje wzrostu pecherzykow? tak gdzies czytalam.. :sad:

JA PRZY ZWIĘKSZONEJ dawce clo...miałam po 1 pecherzyku w kazdym jajniku ...W 16 dc jeden miał 25 mm w 2 22 mm więc Ci powiem że mi o wiele większe urosły a do tego o wiele szybciej rosły niż w poprzednim cyklu
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
    • CommentTimeDec 2nd 2011
     permalink
    Łeżusnia wspaniała historia i napawa optymizmem, ale też musimy pamiętać, że PCOS PCOSowi nie równe, wszystko zależy od tego jakie mamy poziomy hormonów i które są zaburzone, czy ma się cały zestaw czy tylko część zespołu, ale Twoja historia natchnie optymizmem :)

Kandy przepraszam, że dopiero teraz ale wczoraj miałam podły dzień :( wszystkiego najlepszego kochana :*
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Dzien dobry:-)
    Kandy ja brałam estrofen i clo x 2 w tym cyklu i po raz 1-wszy mialam pecherzyk( ciekawe czy peknie>?) i dobre endo, wiec bez obaw z tym rosnieciem:-)
    dzis M po raz1-wszy mnie zgwalcil w nocy:-) podobno mu sie cos snilo haha:-) a ja na niego bylam taka zła ze wieczorem nie mial sily, wiec nie naciskałam, bo co ma byc to bedzie:-)
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    jak zwykle jak sie pojawiam to nikogo nie ma:-) nie pracujcie tyle:-)
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Czesc Gosia ja jestem:bigsmile: cześć wszystkim, witam nowe staraczki w naszych bogatych progach:bigsmile:

dziś znowu temp. mi poszła w górę

malutka też mam cyce jak donice:shocked:

a i mam pytanie co to jest zgaga?:shocked: pytam poważnie:wink:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    oj Rimba Ty to masz pytania:-) moja sasiadka jak ma zgage to mowi ze jej sie odbija i piecze ja w gardle:-) ale ona ciagle ma zgage
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    Dziewczyny ja nie mówię że nie macie brać lekarstw co to to nie jakbym mogła sama bym brała ale nie mogę chciałam tylko podzielić się tym że mi się udało - nazywam to cudem...
    przy menopauzie też nie będę mogła brać leków hormonalnych - masakra i wiem że pcos pcosowi nierówne
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    dzięki Gosia tak zapytałam profilaktycznie:bigsmile:
    Łezunia Twoja historia napawa optymizmem, cuda się zdarzają, życzę spokojnej ciąży:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    wita was ruda w podłym nastroju-rano robiąc siusiu dostałam @:devil:-znowu zaoszczędziłam 6zł na teście:tongue:,no ale w końcu już od paru dni czułam że dostanę także nie jestem zdziwiona,tylko może trochę wku...ona:devil:,mój mąż skwitował-nic nowego-co miesiąc dostajesz-pocieszył mnie jak ch...j:sad:...miłego dnia dziewczynki-ja już dzisiaj od 6 w pracy do 18:sad:-laba się skończyła
    malutka...trzymam żebyś nie dostała tej suki:wink:...aha-rumba-wygrałam piwo:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 2nd 2011 zmieniony
     permalink
    kurdeeee ruda szkoda miałam nadzieje że to ja wygram:tongue:
    następny cykl należy do Ciebie!! tylko ciśnij swojego o więcej ,,uprawiania,,:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Rmba zgaga to palenie w gardle, przewodzie pokarmowym wywołane cofaniem się soków/kwasów żołądkowych
  2.  permalink
    Ruda no szkoda, ale czuję że do Ciebie dołączę. Głowa do góry musi nam się kiedyś udać!
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    wlasnie jestem po wizycie i cykl stracony brak pecherzyka wiec pregnyl powedrowal do lodowki na nastepny cykl
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    iwoas a który to dc ? To że nie było dominującego nie oznacza, że coś nie urośnie, pamiętaj, że miałaś ostatnio dużo stresów więc mogła Ci wzrosnąć prolaktyna i kortyzol ( hormon stresu) i zahamować przyrost pęcherzyka
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Lezunia: ".... narzeczonemu beczałam w rękaw i mówiłam uwaga że jak nie zajdę w ciążę to po 30-stce chcę golden retrivera albo labradora retrivera..."

Dlatego ja mam 2:crazy: Powiem mu, że za każdy każdy rok nieudanych starań chce kolejnego!!!! :tooth: a wie, że jestem do tego zdolna!
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Aborta ma duzo racji, ja w 10dc mialam pecherzyk o 12mm, gin mowil cienko cienko, a wczoraj w 15dc mial juz 22m, wiec wszystko moze sie zmienic
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    dzis ma 13 dc a pecherzyk ma chyba 10,1mm
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    Flowka no ja narazie mam kundelka (wniesionego przez narzeczonego do związku co oznacza że pies bardziej za nim szaleje, no ale on go ma od szczeniaka nawet karmił strzykawką więc się nie dziwię i moge go na spacery długie brać i go głaskać ale tylko narzeczony się zjawi i już pies nie mój) a potem to się zobaczy narazie maluszek w drodze :D
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Iwoas więc jeśli ma 10,1 to koło środy będzie miał 20 mm czyli owu możesz mieć między 18 a 20 dc ja bym jeszcze poszła na usg koło 14-16 dc
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    a ja tam sie na tym nieznam lekarz pwiedzial ze w nastepnym cyklu sie uda teraz mam CLO 2x1 przez 5 dni
    --
  3.  permalink
    paulka dziekuje za zyczonka ;-*
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    iwoas lekarze czasem dążą by owu była w 14 dc a przecież każdy organizm jest inny są osoby które owu mają koło 20-26 dc, albo jak leżunia 70 dc więc spokojnie :)
  4.  permalink
    ja dzis jade do psiapsioly co ma 5 miesieczna Oliwke :-)) zloty strzal to byl;-) ale.czuje sie podle ze sie malpa rozkrecila i boli brzuch jak diabli ;-( a dzis pierwsze clo...
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    iwoas30
    Idź jeszcze na usg...SŁUCHAJ ja miałam niby tamten cykl stracony !! 12 dc babka mówi..."sama drobnica" więc niech pani nie liczy na nic w tym cyklu...poszłam za 3 dni a ona zrobiła takie oczy :shocked: w szoku była że one tak ładnie podrosły...więc
    abortaW: Iwoas więc jeśli ma 10,1 to koło środy będzie miał 20 mm czyli owu możesz mieć między 18 a 20 dc ja bym jeszcze poszła na usg koło 14-16 dc
    słuchaj idź bo nic nie jest przesądzone...:wink: Ja wtedy miałam owulkę między 17-18 dc bo 19 już pecherzyków nie było...tylko płyn :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    z tym pęcherzykami to nie ma reguły mi czasem rosną strasznie nieregularnie.
    ja w pewnym cyklu miałam tak:
    10dc-10mm,
    12dc.- 18mm - endo 9mm
    14dc. - gin powiedziała, że nic z tego nie będzie, już nie pamiętam czy się pęcherzyk wtedy wchłonął czy nadal miał 18mm, endo miało 6mm

Iwo nie trać nadziei, dziewczyny mają rację, warto obejrzeć ten cykl jeszcze
    :bigsmile: trzymam kciuki:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hej dzewczyny te "nowe " i te "stare " :swingin:

ja tez dostalam estrofem ( ovestin ) , ale bralam go po clo , od 6 do 12 dnia o ile dobrze pamietam. I tez mi ginka mowila ze nie nalezy brac razem z clo. A dostalam go na endo, bo mialam nie za dobre. Teraz nie biore nic, ale po wczorajszej dyskusji z wami zdecydowalam sie na ten magnez i wit. e, zaszkodzic nie zaszkodzi , a moze pomoc.
    --
  5.  permalink
    moya magnezB6 ?? :> :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hmm mgielka, no to tym pisalas wczoraj, magnez b6 i witamina e, tak sobie zanotowalam na kartce, chyba ze cos zle widzialam :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    A mnie się udało pod moim wykresem moje pieseczki wkleić :) zapraszam!
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    U mnie te pęcherzyki też dziwne 11 dc 20 mm a 13dc 22 mm wiec najpierw zaszalały a potem pomalutku co nie zmienia faktu że w 20 dc 33 mm torbiel
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    Flowka fajniusie te Twoje psiaki:)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Wieeeem:jumping: mamusia i córusia :)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Flowka, no fajne fajne psiaczki :) ja sama mam kundelka i przepadam za nim.
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    mimik to w następnym cyklu dopilnuj, żeby dostać pregnyl jak osiągną 20-22 mm
  6.  permalink
    a pro po psiaków, to ja po moich przygodach w tamtym roku kupiłam sobie shih tzu na otarcie łez i powiem Wam że to była najlepsza decyzja w moim życiu. Gdyby nie ona pewnie bym ześwirowała :shocked:
    •  
      CommentAuthormalutka2105
     permalink
    a ja się czuję nie swojo. Słabawo mi i w ogóle jakoś mi tak dziwnie miękko. Pewnie od tych tablet.
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Malutka, jutro test tak ? :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Malutka, może dzisiaj już zrób ten test... bo nie mogę się doczekać! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Flowka jesteś bardzo bardzo ładna:bigsmile:
    pieski cudo, chciałabym jakiegoś zwierzaka mieć:wink:
    malutka trzymamy kciuki!!! a może dziś zrobisz test?
    --
  7.  permalink
    To zdjęcie Flowka to w jakim pięknym kraju?
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    abortaW grudzień mam beż CLO a w styczniu moja gin powiedziała że dostane pregnyl:)
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    witam wszystkie laseczki :)
    Malutka zrob test sobie dzis bo mi sie wydaje ze beda 2 kreski ...:)
    Ja tez testuje jutro dzis mam 31dc wieczorem podjade do apteki i kupie testy :)
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    to dopiero 8 dzień fazy lutealnej malutkiej więc wydaje mi się że za wcześnie na test
    --
  8.  permalink
    3mam kciuki za testujace. ja chce przeczytac w koncu o 2 kreskach!!! :-P
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    Flowka jejjjkuuu jak ja ci zazdroszcze masz labradorki :D kocham te pieski i bardzo chcialabym miec takiego ale mam narazie kotka i agamke wiec musi mi starczyc :D
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    co tak ucichlyscie ??

Ja ide sprzatac , bo az wstyd taki syf, bede zagladac od czasu do czasu; buzka kochane :smile:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    miłego sprzatania :) mnie tez to czeka hhehe:)
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    kalamburka, to Czarnogóra, dokładnie Kotor. Jestem fanką Bałkanów, spędzam tam wakacje od 5 lat z rzędu: chorwacja, czarnogóra a w tym roku było jeszcze Sarajewo. Do Albanii i Kosowa jeszcze tylko nie dotarłam :)
    --
  9.  permalink
    Test jutro a to i tak za wcześnie. No ale co tam zrobię i zobaczymy co wyjdzie :)
  10.  permalink
    Ja w tym roku byłam pierwszy raz w Chorwacji. Przepięknie...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.