A mnie dzis rwie podbrzusze ze ho hooo. Nie wiedzialam jak dzis spac, na boku nie bardzo bo bola jajniki Ale tlumacze sobie ze to pecherzyki sie rozpychaja i sobie ladnie rosna W 10dc byly dwa, 1.54 i 1.48cm, wiec pewnie przez te dwa dni cos podrosly i stad bol
no zauważyłamjeden dzień myślałam,że mnie nie było na forum 3dni, bo wchodze a u Was...byłyście na 1 miejscu pisało 452..ja mówie o MATKO I CÓRKO ile mnie tu nie było ????
hiihih mnie wczoraj nie było popoludniu przed 3 godz to tez mialam do nadrobienia ;PP dzis mam 31dc i mam wiecej sluzu niz wczoraj a podbrzusze pobolewa troszke ale tak inaczej ..... jutro testuje jak nie przyjdzie wredna @
z jabłkiem ;) spoko nie przypaliłam zrobiłam 20 racuchów
kalabmurka29: Mgiełka całe wino przez 2 tyg to Ty abstynentka jesteś
noo bo wzięłam sobie do serca że pomoże na endo...w tamtym cyklu pomogło a w tym dupka dziennie lampka...więc to nie dużo...z resztą już nie pamiętam kiedy sączyłam winko ostatni raz
Flowka ja w tym tygodniu miałam już placki ziemniaczane,naleśniki i racuchy jakoś apetyt mam...na takie rzeczy...jutro pizze chyba zrobię ;) No to zapraszam do mnie...cały talerz ich jest
w sumie jak bym byla pewna ze pecherzyk pekl to bym zrobila pewnie jutro ale sa znikome szanse ze ukryl sie jakis i pekl dlatego jestem pewna prawie na 100 ze przyjdzie @:)
ja sie na dzis z Wami zegnam ! Maz zaraz wroci z pracy i pewnie jakis filmik sobia zalaczymy. zycze udanego wieczoru i jeszcze lepszego weekendu no i.............. testow II !!!
hej laski. U mnie śluzik znowu zabarwiony. Dziś łyknę jeszcze dupka a jutro rano test. Jak minus do dupka odstawiam i czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Chyba że do rana się @isko pojawi