Dziewczyny miesiąc temu byłam u lekarza i mówił że ja nie mam owulacji, biorę pierwszy miesiąc clo (mam też wysoką prolaktynę i biorę też bromocorn), a dzisiaj bardzo boli mnie podbrzusze po prawej stronie czy to możliwe że to owulacja?????
Ja chyba zwariuję. Byłam z Kiką u weta odrobaczyć ją i teraz wymiotuje - to mnie nie martwi, ale znowu się poddusiła. Wet ją dziś obejrzał posłuchał płuca i powiedział że ciężko stwierdzić co to mogło być. A dziś znowu to samo :/ Leży taka biedna sierotka moja :(
malutka, musiała być bardzo zarobaczona!!!! musisz jej cały czas pilnować! masz dobrego veta? Powinnaś się skonsultować co robić. Wiem, że coś dodatkowego w takich sytuacjach podaja
ja tez robie taka salatke, z kurakiem i ananasem :D przepyszna jest:P toficzka zmien lekarza, jak CI mogl powiedziec, ze po 3 miesiacach brania tabsow na monitoring dopiero??? przy Clo konieczna jest obserwacja czy nie doszlo do przestymulowania
simona a dajesz do tej salatki ryz tez, czy nie? :)
ja mam narazie starania odlozone;/ wrzucimy z mezem na luz, co bedzie to bedzie, pod koniec miecha chyba wizyta w Invimedzie na badania meza i sie okaze czy u nas w szpitalu czasami nie za ostro mojego meza potraktowali :)
Flowka mam dobrego weta. Robił jej operację przepuklinę pępkową i sterylkę. Kika zawsze wymiotuje po tych tabletkach to norma u niej. Mnie niepokoi te duszenie nie wymioty Toć to moja pierworodna. Dobrze że jest weekend będę miała ją na oku. Ale cały czas dumam od czego to może być? Ja ją odrobaczam co trzy m-ce więc wątpię żeby była mocno zarobaczona.
tak mimik do Wrocka bedziemy jechac, dzwonilam wczoraj to mowila mi zeby zadzwonic kilka dni przed przyjazdem bo moj maz bedxzie mogl tylko w przerwie swiatecznej miedzy swietami a sylwkiem bo tak bedzie mial wolne z pracy
toficzka na sile wpros sie na USG, mi moj gin kazal w trakcie okresu przyjsc na usg zeby kuknac czy torbieli zadnych nie ma, nie powiem, ze bylo przyjemnie bardzo, bylo niekomfortowo i bolalo jak mnie tak tym czyms smyral :P
matulka a moze poprostu ma cos takiego jak "kłaczki " ??? MAM kota ktory czasami tez tak ma wtedy dostaje taka paste odkłaczajaca kilka dni i jest spokoj .... Ja zaraz zmykam idziemy ze znajomymi do knajpki i wypije tez wasze zdrowie ale soczkiem :) a jutro zrobie tescik:D miłego wieczorku wszystkim zycze :)
mi lekarz powiedzial, ze lepiej tam zrobic bo u nss takie podstawowe robia, a tam rozszerzone, u mojego M wyszlo 95% pl. o nieprawidlowej budowie, ale nawet u nas nie opisali co jest zle zbudowane, i jesli drugie wyjda nieprawidlowe to mam miec IUI a pozniej jak sie nie uda to nie wiem,