Witaski dziewczynki, padam na ryjek tyle jeszcze załatwianie z mieszkaniem i nadgodziny w pracy, tyle tego, jutro dodatkowo na 7 na 5h, ble.. Malutka, bo Ty bierzesz progesteron, ja akurat lutke 10dni brałam do wczoraj dowcipną (2*1) i nie wiem czy powinnam w razie w.że zdarzył się cud zrobić testa czy mogę poczekac np.3dni i nic się nie stanie jeśli sie udało? Tempke od wczoraj mam trochę wyższą, ale nie wiem czy to nie z powodu lutki, że brana 10ty dzien z kolei...Oczywiście życzę jutro dwóch kresek!!
Smerfeta1985 gdzieś czytałam i chyba nawet tu było mówione że luteina podnosi tempke ;) a dupek nie Kurde...trochę czuję jakby mulenie...jakbym miała "zaraz " @ dostać
Mimik nio a ja miałam aplikowac 10dni po 2 (jedna rano i jedna wieczorem) Mgiełka sa podziloene zdania z tego co wiem o wpływie i lutki i dupka na tempke tylko jeśli lutka podnosi to np.na takiej zasadzie, ze mniejwiecej przez 8 dni brania jest prawie taka sama, a np.9 czy 10ego dnia brania jest wyższa?
rozmawiałam dziś z taką dziewczyną, która leczy pcos w niemieckiej klinice, mierzyła temp. do czasu aż jej to lekarze wyperswadowali z głowy, twierdząc że przy jej schorzeniach jest to bez sensu, ponieważ temperatura w jej wypadku będzie niemiarodajna/zafałszowana. Ma stwierdzone Pcos i zaburzenia hormonalne (ale nie wiem jakie).
Saba byly jak najbardziej ok:-) a teraz zostaje czekac na wynik:-) ja jeszcze nie wiem czy moj peknie? Rumba też kiedys czytalam ze mierzenie temp jest bez sensu przy pco i zlych hormonach, wiadomo ze jednej wyjdzie dobrze a drugiej nie, na to nie ma reguly:-) dlatego ja do mierzenia podchodze z dystansem z reszta jak to wszystkiego:-)
rumba no widzisz...czuję i wiem że zawita @ ale będzie następny cykl i nowe nadzieje Idę spać dobranoc dziewczynki jutro o 5 jak zwykle wstaje...która będzie pierwsza ?? tu z postem :>
Smerfeta ja biorę dupka. Dziś ostatni dzień. Tzn brałam 10 dni po dwie a dziś wzięłam jedną. I na noc już nie biorę. Jutro zrobię dla świętego spokoju test. Ale @ już jest za drzwiami tylko czekać kiedy zapuka suka jedna.
Trochę problemów mniejszych i większych i po prostu potrzebuję chwili wytchnienia i zastanowienia się no i odczekania na kilka spraw, ale nie martwcie się nie opuszczę Was po prostu przez kilka dni może mnie nie być lub będę z doskoku więc jak coś piszcie na PW
mimik kochana o mnie pamieta ;* mialam mily dzien z psiapsiol i jej dzidzia. teraz ide spac hihi... ale mnie dzis zalewa strasNie.. ale to znaczy ze jutro koniec okresu. zawsze mam praktycznie ulewe w ostatni dzien.... hyhs... do rana ;*
Pecherzyk dominujacy jest :) na prawym jajniku, wielkosc powyzej 22mm, endo 8 z duzym hakiem, no prawie 9mm.. owulka ma byc lada chwila, nie bede miala nic na pekniecie (zapomnialam o tym powiedziec/ zapytac ) – za tydzien mam usg , by sprawdzic czy pekl :) 3majcie kciuki !!!
Wiem, ze to tylko pecherzyk, ale lekarka powiedziala, ze ladny ksiazkowy i w ogole :) bardzo sie ciesze, ze jednak mi cos uroslo po zwiekszonej dawce clo, mam nadzieje, ze peknie sam pecherzyk i bedzie wszystko ok..
Dobry...która nie wierzy że u mnie @ zawita ?? Więc niech spojrzy na moje tempki....dziś już się zniżyła franca jedna do poziomu 37,0 aborta naprostuj wszystkie sprawy ;) niech się poukłada...trzymaj się :)
Ty śpiochuuuuu W sumie też pójdę się jeszcze położyć do wyrka...mój z nocki wraca o 7 więc będzie spał ...a ja nawet w pokoju ogarnąć nie mogę...muszę czekać aż wstanie Jutro mamy kolęde...Wy też tak macie wcześnie ?? Gosia..wiem ja też jak wejdę po kilku godz to szoku doznaje ile tu postów
mgielka znam ten bol. moj ma nocki id 19.00 do 7.00 rsno caly przyszly tydzien :-( ja mam niby 6dc a mam wodospad... ale dzis musi sie skonczyc :-) bo juz sama nie wiem...
madzia- supeeer :-) ten cykl nalezy do Ciebie :-)))
Cześć dziewczynki. No i u mnie już wszystko jasne. Rano po siusiu trochę krwi na wkładce, test wyszedł z mega grubą jedną kreską. Ale za to z Kiką jak na razie jest ok. Jedyne pocieszenie. Jadę dziś z moją chrześniaczką na sesję zdjęciową :) Cześć Kandy :) Mgiełka u mnie dziś też spadło do 37 :/ Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie ok. Madziu super że tablety działają, teraz wy działajcie.