Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Ciekawe jak u reszty dziewczyn dziś testy. Ja jadę o 11 także pewnie aż wieczorkiem będę wiedziała. No chyba że śpiochy powstają wcześniej :)
  2.  permalink
    jeden śpioch wstaje o 11 :rolling:
    --
  3.  permalink
    w sumie ja pewnie też bym tak wstała, ale Kika się obudziła i ja oczywiście musiałam skontrolować czy wszystko ok. Poza tym chciało mi się siusiu, a jak siusiu to test. No i głowa mnie boli więc kawka musi być ;)
  4.  permalink
    malutka...ciotka też sobie sesję strzeli ? :>
    ahahahah pomalowałam sobie paznokcie...pierwszy raz chyba :shocked: na UWAGA jak to mój K stwierdził oczo*ebny pomaranczowy :tooth: który był modny kupę lat temu :rolling: Faceci :crazy: się nie znają :bigsmile:
    --
  5.  permalink
    malutka dobrze że z Kiką już lepiej ;)
    --
  6.  permalink
    Ciocia już miała kilka sesji. Foty są w komentarzach
  7.  permalink
    widziałam,widziałam :cool: myślałam że z mała ciocia zaliczy sesję :wink:
    --
  8.  permalink
    a dziś raczej nie bo łeb mi pęka i wory pod oczami na pieniądze :)
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 3rd 2011 zmieniony
     permalink
    kandy co masz dziś w planach :> Wiesz co...ja bym wolała już mieć @...bo przynajmniej bym sie wyrobiła z monitoringiem...przed świętami..a tak to zapewne nie...bo pewnie już pecherzyki pekna przez święta :confused: a ja znowu nie będe wiedziała kiedy :neutral:
    --
  9.  permalink
    Ja kupuję testy owu i robotanko będzie częściej :) musi się udać i koniec kropka.
  10.  permalink
    ja też w końcu skorzystam z testów...nie będę się szczypała :cool:
    --
  11.  permalink
    ja polecam tylko te z apteki
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 3rd 2011
     permalink
    czesc lejdis:bigsmile:

ale miałam fajne w nocy sny ulalala:bigsmile: aż żal było wstac:confused:, teraz poranna kawa i sprawdzanie prasy - czyli czytanie Was:wink:

malutka no nie fajnie, że test negativ kibicowałam mocno

mgiełka gdzie twój wykres?
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Dzień dobry na poczatek:-) Madziu super wieści, mi też po zwiekszonej dawce urósł 1 pecherzyk, w pon jade sprawdzic czy pekł?:-) teraz tylko do roboty:-)
    DZiewczyny a Wam życze tym razem owocnych staranek:-)
    a mnie dzis jakas deprecha dopadła:cry: ten moj M to by najlepiej chcial jakbym mu powiedziala godzine serduszkowania:-) bo tak to nie ma sily juz, wiec z takich staran to mi sie juz odechciewa i jesli sie tym razem nie uda to chyba odpuszczam na jakis czas
  12.  permalink
    rumba... na stronie 2 mam tempki albo wykres tu http://enpr.pl/2069 ;)
    --
  13.  permalink
    kochane. ja dzis w planach mam sprzatanie ;-) o ile mi brzuxha nie rozsadzi ;-) a do tego nie wiem czy mnie moj chlop na barburke na Karowa w Warszawie nie wyciagnie bo ti przeciew wyscigi samochodowe...

malutka kochana... ja tez tak mialam.. dopiero 4dc i dzis mam swodospad choc powinien dzis sie juz skonczyc.. no ale.nowy cykl przed nami.. ja dzis drugi dzien z clo 2x1 ..

kochane ten rok zakonczymy z 2 krechami !! :-*
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    mgiełka oślepiły mnie Twoje serca tak dużo ich:tooth:
    fachowcem nie jestem w interpretacji ale temp. nadal wysoko, okresu nie ma, jest dobrze:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 3rd 2011 zmieniony
     permalink
    rumba aaa tam aż tak dużo ich nie ma :tongue: jeszcze z 5, 6 tempek i sie okaże ...czy @ będzie szybciej czy normalnie
    --
  14.  permalink
    mgiela- bedzie dobrze ;-)
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    mgielka nie ma duzo? to co ja mam o sobie powiedziec:-)
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ha ha ha leze w sypialni i pisze z telefonu:-P
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a mezulek przyrzadza sniadanko:devil:
    --
  15.  permalink
    Gosia...na nasze możliwości tzn moje i mojego K to też sporo :wink: ale on widzi że mi zależy...więc...jest zadowolony z takiej częstotliwości :wink:
    --
  16.  permalink
    no cóż ... jakoś daliśmy czadu...jak nowy cykl przyjdzie i kolejne to ten zapał spadnie :confused:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Mimik pozazdroscic, z reszta Tobie Mgeilka równiez:bigsmile: szkoda ze moj sie tak nie przyklada, niby nic na sile, ale smutno mi, bo on mysli ze raz i od razu ciaza powinna byc
  17.  permalink
    ja właśnie jem śniadanko ...mimik ja nie pamiętam kiedy mój mi śniadanie zrobił :angry:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    moj mi robi sniadanka tylko jak cos przeskrobie:clap:
  18.  permalink
    hmm tzn moj mi przyniesie...np w niedziele jak jest kielbacha w garnku :rolling: ugotowana...tak żeby coś sam od siebie to nie
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    he he mi ktos meza podmienil wczoraj dzwoni do mnie i pyta czy przyjechac po mnie do pracy a zawsze to ja musialam sie prosic zeby przyjechal dzisiaj sniadanko no masakra:-)snilo mi sie ze robilam test i wyszedl negatywny:-)
    --
  19.  permalink
    ja pisze tez z tel.z lozka a moj jakies pierdoly na swoim. moj mi nigdy mie robi jedzenia.. nigdy.. on bedzie glodny chodzic do momentu az ja nie zrobie.. wkurzajace to jest..
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    czesc wszystkim :) ja zrobiłam test i jedna krecha :cry::cry::cry: a w dodatku przyszla@ tylko taka dziwna brazowawa i jest tylko tyle co sluzu . mam do was pytanie do ilu dni zagniezdza sie zarodek ??? prawdopodobnie w sobote dwa tyg temu pekł pecherzyk wiec chyba to nie jest zagniezdzenie ????
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    hej Kandy:-)ja wlasnie oduczylam mojego bo tez kiedys mu rozilam a teraz sam ladnie sobie robi i czasam mi tez:-)
    --
  20.  permalink
    iza noo już dawno by się zagnieździł ...przykro mi...
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    dobra ide zjesc sniadanko jajeczniczka z cebulka i kielbaska mniam potem musze posprzatac i wdepne tylko nie piszcie za duzo do mojego powrotu co?:peace:
    --
  21.  permalink
    ehhh moj miewa i tak...że jak ja mu nie zrobie a ma głoda to żeby sie nie bawic w kuchni...woli zupke chinska zrobic :confused:
    --
  22.  permalink
    iza jak malpa sie nie rozkreci idz na bete.. ja sikancom nie ufam xD juz 3 razy mialam pozytywny a ciazy nie bylo.. :-)

a brazowy moze miec duzo oznak..

fo momentu czerwonej krei nie jest prEsadzone..

mimik.. moj od 5 lat zatwardzialy i nie robi..
    --
  23.  permalink
    A ja mojego po troszeczku uczę samodzielności :) tzn kolację od początku robi sobie sam - ja nie jjem kolacji. Buntował się na początku że ja mu nie robię, ale już teraz bez żadnych gadek robi i jest ok. A mi do jedzenia czasami w niedzielę zrobi jajecznicę. Zawsze ja gotuję. Ale nie mogę narzekać. Czasami poodkurza, czy pomoże okna pomyć. Uczy się chłopak :) Koleżanki z pracy mnie pocieszają że po 30-tce zacznie gotować hehe :)
  24.  permalink
    izabela jedziemy na tym samym wózku :/
  25.  permalink
    kandy u Ciebie snieg pada :shocked: wlasnie widziałam ...w DDTVN
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Gosia - 3mam za Ciebie kciuki kochana!

Mgielka - u Ciebie jeszcze nic nie wiadomo, poku @ nie ma, jest szansa :))

Malutka - a gdzie mozna dokladnie zdjecia poogladac? :)) poprosze o linka :tooth:

Kandy - dzieki :) choc przyznam, ze nadzieji za duzej nie mam na ten cykl. Wazne jest to , ze clo dziala i urosl pecherzyk. Choc to dopiero polowa sukcesu.

Ja wam powiem, ze wczoraj po wizycie u ginekolog (bylam z Mezem), jak sie okazalo, ze mam pecherzyk, to moj Kochany od razu chcial do domu szybciutko jechac i do lozka wskakiwac :cheer::crazy: no ale ja jeszcze musialam do bootsa po farbe do wlosow go zaciagnac ;) wiec stwierdzil, ze ze sklepu wracamy taksa, zeby szybciej byc w domciu :thumbup: mielismy 4 dniowa przerwe w serduszkowaniu, wiec tych zolnierzykow tam troszke bylo..
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Madziu mnie ten 1 pecherzyk bardzo podniosl na duchu, bo bałam sie ze nawet clox2 nic nie zdziała, ale na szczescie sie pojawił u nas:-) a teraz tylko trzymac kciuki dalej:-) Madziu musi sie Wam udac:-)
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Gosia - ja mialam dokladnie to samo, juz nawet mialam zly humor od niedzieli, bo czulam jajniki tak samo mocno jak w pierwszym cyklu z clo , gdzie dawka byla 1 tabletka. No i juz myslalam, ze nici z tego. Zla bylam i serduszkowania przez 4 dni nie bylo, bo nie mialam ochoty. A tu wczoraj taka niespodzianka. Pani ginekolog mi wydrukowala ten sliczny pecherzyk i mam fotke :crazy: drugiego jajnika tez :thumbup: ogromnie sie ciesze z tego pecherzyka, bo myslalam, ze clo na mnie w ogole dzialac nie bedzie :)
    choc przyznam, ze nie nastawiam sie od razu na ciaze, bo wiem, ze dziewczyny maja pecherzyki i ciazy nie ma.
    --
  26.  permalink
    kochane.. ja sniegu w Wawie nie widze hehehe ;-)

ja na jednym clo mialam pecherzyk :-) teraz przy podwojnej dawce chcialabym ich wiecej ;-) hihi.. za blizniaki bym sie nie obrazila hihi..
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    Hej dziewuszki ja się rozchorowałam troszkę dychram aż mnie plecki bolą a i pęcherz sobie przeziębiłam jak byście mogły mi podpowiedzieć czy furaginum to normalnie z duphastomem to można brać oczywiście jakieś tabletki od ssania , rutinoskorbin i syropek na kaszel bo nie chciałabym sobie zaszkodzić ale wydaje mi się że to co biorę to mogę
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - w takim razie zycze Ci 2 dominujacych w tym cyklu :)))

Mi tam jeden wystarczy,cieszy mnie on bardzo. Mam nadzieje, ze jak nie w tym cyklu to moze w kolejnym szczescie sie do nas usmiechnie :))
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Dziewczyny pamiętajcie, że ciążą po CLO pojedyncza jest ciążą podwyższonego ryzyka a ciąża bliźniacza czy liczniejsza jest ciążą wysokiego ryzyka nawet bez stymulacji więc lepiej by ciąża była pojedyncza więcej szans, że nie będzie powikłań
    • CommentAuthorjuma
     permalink
    hej dzieki dziewczyny za miłe słowa

kacha66- lekarka podejrzewa pco po wynikach i głównie po braku okresu nawet kilka miesiecy oraz zdjeciu usg jajników i na nich drobne torbiele wiec jak by nie było podejrzenia sa słuszne

niestety ale okres teraz mi sie nie pojawił wiec czekam jeszcze kilka dni moze 2-3..... i trezba bedzie wziasc sie za anty (cilest) zeby wkoncu okres był a potem clo wiec przedemna jeszcze jakis miesiac straty conajmniej ale jestem pozytywnej mysli licze ze jak juz sie pojawi owu i jakies pecherzyki to sie uda :)
    pozdrawiam wszytskich sstarajacych sie powodzenia :bigsmile:
    • CommentAuthorjuma
     permalink
    abortaW- niestety nie ma gwarancji ze jak sie zajdzie to sie utrzyma ciaze mysle ze wszytskie o tym wiemy takie ryzyko jest w to wpisane niestety
    :)
    • CommentAuthorjuma
     permalink
    [quote=Kandyzowana][/quote] te blizniaki to fajna opcja ale nie wiecej choc jeden bobasek by mi całkowicie wystarczył :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    juma: abortaW- niestety nie ma gwarancji ze jak sie zajdzie to sie utrzyma ciaze mysle ze wszytskie o tym wiemy takie ryzyko jest w to wpisane niestety

Jasne, że jest wpisane, ale po CLO to ryzyko jest dużo większe już przy ciąży jednopłodowej a z każdym kolejnym płodem wzrasta i to bardzo mocno i ta świadomość też musi być
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.