Kandy - no nowy awatar ;) ja niestety nie pomoge z tym lekiem, bo nie mam pojecia co i jak ;)
Wlasnie sobie zafarbowalam wloski na baby blond z loreal excellence :) wyszedl super kolor - taki naturalny :))) a teraz znikamy na miasto na jakis obiad i zakupy ;) Niedlugo mam christmas party, musze cos znalezc ;))
aborta , dziekuje kochana :* no mam nadzieje, ze na usg w moim 11 dc zobacze piekne pecherzyki :-) zastrzyki mam brac wlasnie czw..pt..sob.. (11,12,13 dc) ;-) juz planuje ze w te dni ide na l4 bo moj na noc pracuje wiec mamy dnie dla siebie i wierze ze bedzie wspolpraca ;-)
czyli bede brac jak lekarz kazal 2x1 estrifem do 12 dc..
Saba furagin to jak najbardziej antybiotyk tyle że słaby wydawany tylko na receptę i tylko po zaleceniu lekarza, działa moczopędnie, wpływa na nerki i pęcherz więc w wypadku robienia testu ciążowego może go zaburzyć przyspiesza procesy zachodzące w nerkach tj filtrację, ale nie powinien korelowac z dupkiem jednakże należałoby to skonsultować z lekarzem
No tak ale jedynym dowodem, że pękły jest albo płyn w zatoce douglasa ale to nie zawsze bo on może się pojawić również jak jest stan zapalny najlepszym dowodem jest ciałko żółte
heja Madziauk gratulje pęcherzyka i 3mam kciuki:) Izabela mnie już nawet nospa forte nie pomaga i od 2 cykli biorę aulin (on na recepte), szybko pomaga. Malutka ja ostatnia dowcpiną lutke wzięłam przedwczoraj wieczorem, dziś tempka nadal wysoko, ale może lutka jeszcze się utrzymuje...czuje sie jak na @ a w ciąży chyba sie tego nie czuje jak na @?..
smerfeta...no właśnie że możesz się czuć jakby @ miała przyjść a mimo to możesz być w ciąży ...sporo jest dziewczyn...które nawet przez kilka miesięcy czują się @wato w dniu kiedy powinna przyjść ;)a są już kilka dobrych tygodni w potwierdzonej ciąży ;) gina noo trzymamy kciuki ;)
Mgiełka a czy po odstawieniu lutki tempka następnego dnia powinan choc troche spaść...że np.wzięłam ostatnią w czw.wieczorem to dziś rano powinanm mieć niższą temke niż wczoraj? wiesz coś o tym?
ruda w tym cyklu uda nam sie zaciazyc :) w koncu okres swiateczny sie zbliza :P:P w swieta cuda sie dzieja :D ja w pon zaczynam drugi cykl z clo i poprosze o recepte na pregnyl :)
No Ruda jakże mogłaś:D Mgiełka dzieki za chęci. Kurcze, nie wiem czy robić jutro ten test, ale czuje, ze tempka jutro poleci w dół, tak czuje brzuch na tą wstrętną @...
no mam taką nadzieję-tylko coś mi się zaczyna chłop buntować-stwierdził,że to nie mam sensu bo tak nie wychodzi,dzisiaj już troszeczkę ochłonął,więc mam nadzieję że się weźmie do roboty
smerfeta...poczekaj może jeszcze ;) jutro zobaczysz co z tempką ;) Ja też czuję sie chwilami jakby @ miała przyjść..ale.nie cały czas... za to cycki dają już się we znaki
ale na ten cykl mam tak ustawiony grafik w pracy, żebym mogła się "pykać" w tych dniach...w 12dc pojadę na monitoring i zobaczymy co się znowu mądrego dowiem od mojej lekarki
Mgiełka no dziś na pewno nie zrobie...pamietam, ze jak kiedyś brałam lutke to biorąc ją tempke normalnie spadła na @...Domniewaną owu miałam (lekarka u której byłam nie była na 100% pewna, z eto ślady po pęcherzyku) 17-18dc (popołudniu 18dc pęcherzyka już nie było, w 12dc miał 14-15mm), dziś 30dc
co wam daje to mierzenie temp.skoro jeździcie na monitoring i wiecie kiedy jest owulacja?sorry za to pytanie ale się nie znam...ale podziwiam,mi by się chyba nie chciało
może spróbuję od tego cyklu...tylko nie wiem co w sytuacji jak idę na nockę i przychodzę o 6 rano?kiedy musiałabym mierzyć,jak się obudzę koło 13?...właśnie za chwilę idę do pracy...od kiedy się zaczyna mierzyć,od 6dc?
Ruda ja nie robie np.wykresów, robiłam kiedyś 6m-cy teraz mierze i dzięki temu wiem kiedy np.będzie @, kiedyś spóźniał mi sie i dzieki tempce wiedziałąm, ze owu na bank nie było, że dni płodne zaczęłam mieć około 30dc i na usg pani dr potwierdziła, że miałam racje, że sie o cykl przesunęło itp..