przed budyniem heheh... będziesz jadła kolacje?zgwałcę go nie raz w sumie to będzie wpadał do domu czasami na noc bo będzie sobie dorabiał sprzedając choinki u kolegi więc będzie spał w campingu ale od czasu do czasu w domu choć wydaje mi sie ze bez clo nic nie wyjdzie
mam pytanie czy dziewczyn ktore miały pregnyl... robilyscie sobie same zastrzyk czy do przychodni chodzilyscie?? u Mnie sie dzis tak @ rozkrecila ze mam potop i brzuch bardzo boli :(
korda ;-)) no ograniczam forum bo moj sie wkur.... strasznie jak mnie juz z telefonem widzi.. hyhs.... poza tym jakos caly dzien mi zlecial szybko i babeczki upieklam ;-))
Kandy a widzisz martwiłaś się że taka słaba a Tu się przedłuża. ja się wystraszyłam kiedyś jak miałam 9 dni bo zawsze mam 3 poszłam do gin i mi powiedziała żebym się nie martwiła bo to znaczy się się wyczyszcza wszystko
ni ja nie mam krwawienia samego.. mam tylko jak sie zalatwiam to skrzepy wypadaja i to duze wiec sie bardzo mi to moje 14 mm endo oczyszcza ;-)) ale czy zdarzy sie zregenerowac do owu za 6-7 dni??
no ale nie musisz się truć całe życie dodatkowo tabletkami ja co 3 miesiące musze robić próby wątrobowe a miałam żółtaczkę pokarmową więc i tak mam osłabioną wątrobę
znow koszmarny wieczor... znow klotnia i znow uslyszalam ze dziecka nie bedzie... ja mam dosc... powaznie .. psychicznie nie wyrabiam.. powoli odechciewa mi sie tez i juz chyba nie chce probowac... to nie ma sensu.. niw bede sie truc wiedzac ze tylko ja pragne dziecka.. albo nie jest mi to dane... straszbie mi smutno.... to wszystko powoduje ze zaczybam myslec i rozstaniu... bo po co sie mwczyc z kins kto ciagle zabiera Ci radosc i nadzieje? ja juz nie mam sily.. nie mam sily sluchac ze mi sie we lbie poje...lo i tylko o dziecku mysle i ze on czuje sie przymuszany... nie mam sily... rozrywa mnie niemilosierny bol..
a awanture on wywolal tym ze podsluchal rozmowe z kolezanka moja jak jej ofpowiadalam na pyt. co tam z moim leczeniem... kuwa... dosc..
korda.. wiem ze hormony sa okropne ale slyszalam wyraznie jak powiedzial ze dziecka ze mna nie chce. i kilka jeszcze innych slow ... takze to mowi samo przez sie... nic nie musze dodawac... i tak jest co miesiac... psychika mi juz siada naprawde... ;(
Kandy nie wierzę?!Kochana skoro facet tak mówi do własnej kobiety to nie jest Ciebie wart-uwierz mi!!!taki facet nigdy nie bedzie Ciebie szanował,a dziecko nic by nie zmieniło i mogłoby byc jeszcze gorzej.