Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aborta ,przekonalas mnie jesli tylko poczuje znów ten ból pójde napewno ,,nie ma co lekcewazyc
jeszcze jedno tylko pytanko -jesli sie utworzył ten torbiel to on by codziennie bolał ?
Aborta odpowiedziala na twoje pytanie zadane do mnie
Aborta, ale ja nic zlego nie mialam na mysli, tylko nie chcialam sie powtarzac, jak rowniez zaznaczyc ze w twojej wypowiedzi jest juz odp. na pyt. regi
tak Izabela88 :) juz poł roku i nic..... a tabletek to juz mam dosc!
chodzisz na monitoring ?? masz potwierdzona owulacje ??/ tak Izabela88 :) juz poł roku i nic..... a tabletek to juz mam dosc!
aborta, ja ABSOLUTNIE nie chciałam Cię atakować, chociaż po Twoich wpisach poczułam, że tak to odebrałaś. Też uważam, że jesteśmy tu po to Żeby się wspierać. Ale te przykłady, które przytroczyłaś... ja mogę podać swój (3 poronienia) i moich koleżanek, które też to przeżyły i mimo wszystko zdecydowałyby się na próby. Mnie chodzi tylko o jedno, abyśmy się nie nakręcały negatywnie, bo jeśli nie miałybyśmy wystarczająco dużo problemów, to pewnie byśmy się nawet nie poznały.
Nie, clo brałam w sierpniu piekny pecherzyk był ale nic z tego. pózniej sobie odpusciłam z gin jakos sie chyba zalamalam i teraz od 3 dni na nowo biore clo z estrofem, parlodelem i duphastonem.
Dziewczyny od tego cyklu mam brać DUPHASTON przez 10dni...jeśli by mi się udało zaciążyć mam go nadal brać???bo nie wiem czy jak odstawiłabym to by zaszkodziło dziecku..
No właśnie o to pytałam.A czasem się zdarza,że testy robione za wcześnie nie wychodzą...co wtedy???Odstawie bo test wyszedł negatywny a ja jednak w ciązy???co wtedy???
poziomu prolaktyny nie mialam badanej, a czemu biore tak leki tak zalecil mi gin... owu nie mam wogole mam nadzieje ze po clo cos bedzie
Dzięki Paula:)w razie czego tak zrobie:)dzieki za info:)