<strong> w wypadku ciąży bliźniaczej jednojajowej dochodzi ryzyko że jeden z bliźniaków zabiera drugiemu pokarm zgadza się...ja tak miałam 10 lat temu...jedna z bliźniaczek zabierała tej słabszej pokarm ...słabsza zmarła a później za nie całe 2 tyg druga...ale cykl nie był stymulowany...naturalny .
Dzień dobry noo ładnie naprodukowałyście...u mnie dziś tempka podskoczyła...do prawie 37,2 więc skacze nadal...jeszcze 4 dni poczekam,jestem jakoś cierpliwa w tym cyklu
hejoo.. mgielka to trzymam kciuki mocnooo.. koefy testujesz???
ja wracajac do watku to zdecydowalabum sie przy max3 pecherzykach probowac... przy dwoch to na pewno... ale powyzej trzech odlozylabym na inny cykl w obawie o ew. swoje zdrowie i zdrowie ew. poczetych..
kandy 9-10 zatestuje... co do pecherzyków...ja miałam w tamtym cyklu w jednym jajniku 2 dominujące a w drugim jeden ...ale się nie udało...więc nie zakładajmy od razu że będzie ciąża bliźniacza ;)bo może ale nie musi ;)
Ja juz wczoraj odstawilam.Strasznie ciagnie mnie w poddbrzuszu i czuje prawy jajnik.A tak pozatym nic.Piersi czuje jak dotykam.W pierwszej ciazy nie czulam zupelnie nic,nawet piersi nie bolaly.Zaczely pobolewac w 6tc,ale dlugo nie trwalo.teraz prosze Boga niech odda to co zabral
Moja gin nie pozwolila mi brac nawet jesli test bedzie pozytywny.Zaraz jak test bedzie pozytywny dostane inny lek.Robie tak jak kaze lekarz i welu innych specjalistow.
Zaraz po poronieniu mialam jak w zegarku 28,drugi juz w 31dc plamilam.Moja gin jak bylam na monitoringu powiedziala ze albo cykl bedzie pusty albo sie wydluzy bo pecherzyki sa ale jeszcze nie gotowe.Kazala sie niczym nie martwic i odpuscic nastepny monitoring.Powiedzial przytulac sie i nie myslec za duzo.Zrobilam jak powiedziala.Ufam jej
Twoj pewnie przezywa tak samo.Zobaczysz jaki dumny bedzie chodzil jak sie dowie ze zostanie tatusiem.Bedzie wszystki opowiadal jaki to z niego macho i ze gdyby nie on to nic by nie bylo
DZień dobry wszystkim staraczkom:-) kobietki, czy jakakolwiek infekcja pochwy może utrudnić zajście ciążę? pytam sie tak na wyrost bo niedawno miałam grzybice pochwy( bez żadnych objawow!) i sie zastanawiam czy ma jakiś wpływ. ja dzis jade sprawdzic czy była owu:-)
siema dziewczyny Gosia moja koleżanka miała infekcję (lecz nie pamiętam jaka) lekarz jej powiedział, że mogło to byc przyczyną tego że nie zachodziła w ciążę... Napisz wrażenia po wizycie :)
Mgiełka - Gina mi też temp. poszła nie dużo ale poszła w górę, będę testować jutro:) , powiem wam, że sutki mnie niesamowicie bolą (nigdy wcześniej takiego bólu nie czułam), cały czas stoją na baczność jakby miały się za moment oderwać. Wczoraj jajnik lewy mnie bolał, pęcherzy był w prawym, i brzuch jak na @.
zatestuje jutro choć zastanawiam się czy nie za wcześnie? dziś 26dc. Przy leczeniu z duphastonem moje cykle trwają 21-24 dni Ten cykl mam bez duphastonu. A moje cykle przed leczeniem trwały 30-60dni
Mgiełko dzięki ale ty już chyba możesz też sprawdzić?? mam dobre przeczucia a Wy?
Dzięki, dzisiaj 13 dzień cyklu, drugi z Clo, ale ja nie czuję żadnych bóli! W pierwszym cyklu czułam jajniki, bolał mnie brzuch a teraz nic. Chyba pęcherzyków nie ma