Hej Dziewczynki.. ja skonczylam na 180 stronie chyba kilka dni temu. chwila nieobecnosci i nie nadrobie bo nie mam kiedy. wpadlam by powiedzidziec ze trzymam za Was kciuki! u mnie maly sukces bo sama z siebie dostalam @ bez wywolywania a tego nie doswiadczylam prze zostatnie kilka lat wiec chyba jest lepiej :) buziaki Kochane i jeszcze raz powodzenia i duzo radosci :) pogoda jest przecudowna, pada deszcz od rana :)
rumba...ja się wstrzymuje z testem ;) moje cykl to 34 dni...niby za 2 dni mogłabym testować...ale nie spieszy mi się ;) szkoda kasy na testy...z resztą jak @ nie przyjdzie 9 to test zrobie 10 ;) magic w końcu się zjawiłąś witam resztę ;)
magic pisałąm już u Ciebie i siebie pod wykresem...skończył się abonament,więc tempki są pod wykresem na 2 stronie albo cały wykres mam tu<em> [wymoderowano]</em>
magic ja też nie czułam że pęcherzyki rosną - żadnych bóli, poszłam na usg jak na skazanie bo byłam pewna, że nic tam nie ma ale.... 12dc. - miał 16mm, 19dc. już go nie było - pękł:). Trzymam kciuki!!!!
mgielka powiem, że się waham czy robić test czy nie, boje się, może poczekam na Ciebie we dwójke raźniej jutro Mikołaj i nie chce mieć złego humoru bo szykuje mi się imprezka z koleżankami
mgielka już nadrobiłam :):):) tempki wzorcowe jestem pewna, że się udało! Rumba obyś miała rację, bo jeśli po dwóch tabletkach nic się nie dzieje to chyba się załamię.
mgielka1983: abortaW zapewne że byłoby łatwiej ;) ale szkoda mi kasy ...
Ale przecież to nie jest kolosalna kwota a na prawdę wiele wiele łatwiej mieć w jednym miejscu aniżeli skakać na różne strony :) zawsze możesz wpisać się w temacie o gratisowym miesiącu i oddać komuś za miesiąc
Ano tak! Magda mam na imię a moja mamuśka kochana woła na mnie Hanka all the time!!! mój mówi Myszko całymi dniami - po imieniu tylko jak jest na mnie zły hahah koleżanki sobie ubzdurały i Karola na mnie wołają
Ja juz testowalam,pierwszy o 8:45 o czulosci 25 mIU,druga blada kreska.A teraz drugi i juz po dwoch minutach blada kreseczka(test czulosc 10 mIU).Tak sie balam ale nie wytrzymalam
mimik, no ja jestem troszke zla ze dopiero co zaczelam leczenie a juz je przerywam, no ale coz jak trzeba to trzeba, . a moze nam sie uda " bez" :) Czego wszystkim zycze !!!
ja też dopiero zaczęłam miałam pierwszy cykl z CLO teraz przerwa bo moja gin wyjechała na 2 tyg.akurat w okresie jak miałam brać CLO i mieć monitoring ale w styczniu znowu CLO i Pregnyl:) Gina gratki teraz musisz na bete lecieć:)
Witam po weekendzie Dziewczynki. Kurcze choćbym sie dwoiła i troiła to ponad 700postów nie nadrobie, niezłe jesteście. zajrzałam żeby sie z Wami przewitać i oczywiście z ciekawości jak po weekendowym testowaniu??? jakby któras mi po kótce zdała relacje byłabym wdzieczna i gratulacje dla tych ktorym sie udało!!! i oczywiście wytrwałości i wiary dla tych które wciąz walczą..
Dziewczyny wam tez sie uda.Musi sie udac.Moja gin caly czas mi mowila zebym do wszystkiego podchodzila na spokojnie.Ten cykl mial byc pusty,ale powiedziala zebym nie rezygnowala tylko dalej sie przytulala.Spokoj,spokoj i jeszcze raz spokoj.Ja czekam na telefon od mojej gin co mam dalej robic
Tutaj w Austrii nie jest tak latwo ,wiec poczekam spokojnie a na termin umowie sie za dwa tygodnie przed wyjazdem do Polski.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
dziewczyny, a mam jeszcze takie niesmiale pytanie... Czy ktos moze wie co moze brac m zeby jego " chlopaczki" byly lepszej jakosci ? nie wiem jakies witaminy czy cos w tym rodzaju ? wyniki mojego m nie sa ani zle ani tez rewelacyjne, ale moze jest cos nieinwazyjnego ( w sensie nie leki ) co mogloby pomoc ?
moya ...mój bierze salfazin ( inni androvit ) czy coś takiego,do tego mu daję wit.E (mój gin tak kazał ) niby witamina płodności ;) bierze razem za mną kwas foliowy i magnezB6
Juz rozmawialam z moja gin.Wyslala mi recepte na hormon podobny do Duphastonu,tylko ze on nie wplywa na endomedrium.Raz dziennie wieczorem dowcipnie tak do 12tc i heparyne chyba do konca.Nadal nie moge uwierzyc.
jasne...magnezB6 to uzupełnienie dziennego zapotrzebowania ;) jeśli pijecie kawę to on jest wypłukiwany z organizmu...dlatego trzeba go uzupełniać ;) ale też jest potrzebny podczas nasilonej pracy umysłowej i fizycznej...w bólach mięśni,zaburzeniach snu...oraz zapobiega zawałom serca i zapobiega miażdżycy ;) Więc jednym słowem faceci mogą go brać na okrągło...nawet nie trzeba się starać żeby go zażywać ;)