no co ty, nie boj sie !! nawet nie wiesz jak mnie bolaly moje jajniki przestymulowane. tez sie balam ze mi sie cos zrobilo. no i poszlam sama na usg zeby sprawdzic, dla swietego spokoju. ona zapodala mi lekarstwa i wszystko sie uspokoilo. Nie ma sie czego bac, idz do niego albo dzwon i bedziesz wiedziala co robic. Od tego sa przeciez lekarze, a my ci tu nic nie wymyslimy.
sinoma po pierwsze się nie denerwuj a po drugie leć jutro lub nawet dziś na usg tak jak piszą dziewczyny sprawdzić co z pęcherzykiem. Kurde ze też lekarz nic nie dał na pękanie...
mgiełka obyś wykrakała, że będę następna , ale trzecia będziesz TY!
rumba, bedziemy gratulowac na bank ! tylko nie trzymaj nas w niepewnosci i jak bedziesz wiedziec to napisz! Pewnie od rana bedziemy podgladac czy cos napisalas :P
Kandy, no co ty, ja tez nic nie czulam na poczatku a zobacz ile mi sie tych pecherzykow wyklulo. Fakt ze pozniej cierpialam, ale na poczatku nie czulam nic a nic. Tez sie balam czy cos z tego wyszlo. A tu taka surprise !
dobra kobietki dziękuję za wsparcie:) nie będę was i siebie trzymać w niepewności i zrobię jutro test ale przyznam, że podobnie jak mgiełka jestem jakoś spokojna w tym cyklu. Chodzę spać przeważnie o 1.00 czasem później wstaje zawsze o 8.30. także kliknę jakoś przed 9.00:)
hej witam was po powrocie ledwo zyje jestem padnieta , ale dziewczyny powiem ma ze cuda naprawde sie zdarzaja jeszcze w zeszlym tyg jak pisałam ze lekarze nie daja szans oddychala za nia aparatura była w spieczce wiec tak zajechalismy w sobote rano poszlismy ja zobaczyc jeszcze byla w spiaczce pod aparaturą choc pomalu cos ruszała powiekami a juz wczoraj odłaczony miala aparature bo oddychala sama obudzila sie i jak ja pytalam czy poznaje czy czuje jak ja dotyklam pokiwala lekko głowa i zamrugala oczmi bylam taka szczesliwa własnie dostałam smsa ze dzis znowu troszke poprawa normalnie nie wierze bo juz naprawde nie bylo szans sami lekarze kazali powiadomic rodzine a tu prosze ....
sinoma , ja mialam clo 2x1 przez 5 dni, ale oprocz clo to ja mialam zastrzyki z menopuru :/ no i sie wszystko przestymulowalo, dlatego teraz mam 2 miechy przerwy.
spokojnie kandy, zobaczysz ze beda te pecherzyki, w zeszlym cyklu byly tak ?? Wiec teraz tez beda, nie ma powodow zeby nie bylo; Tez bralam estrofem ( ovestin ) tyle ze 3x2 przez 3 dni., ale nawet nie wiem czy zadzialalo bo pozniej juz nie mialam usg robionego;