Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
clo jest na stymulacje tak? czyli powoduje wzrost ale szybszy czy normalnym tempie?
no tak, , bo jak czytalam na necie co to jest hiperstymulacja to juz siebie widzialam na oddziale w szpitalu. ale bardzo mnie bolaly jajniki pozniej, bardzooooooooo, nawet przy siadaniu, tylko lezenie przynosilo ulge. No ale to juz za mna, teraz patrze w przyszlosc i mam nadzieje ze w koncu znajde dobrego lekarza.
no wiem wlasnie, tez o tym czytalam, teraz juz nie dam sie tak wpakowac w bezsensowne stymulacje. i na dodatek na tym usg powiedziala ze taka stymulacja to tylko do In vitro, ze za bardzo odpowiedzialam na leki. Wiec po jaka chole... dala mi tak duza dawke?! Zamiast zaczac od tej najmniejszej ......
Aborta, nie , nawet o tym nikt mi nigdy nie wspominal, mozesz cos o tym napisac ???
ale aborta tzn ze po sluzie nic nie mozna zauwazyc tak?????? :D
witajcie dziewczyny,moze mi podpowiedziec od czego mam zaczac,bo zaczelam sprawdzac temperature i prowadzic cykl,ale czy powinnam brac jakies leki?Moja gin nic mi nie zalecila jak jej powiedzialam,ze zaczynamy sie starac o dziecko
dala mi jedna ampulke na dzien przez 5 dni. jedna ampulka to 75u.i
hmm tzn ok 14-16 dc miałam rozciągliwe gluty przezroczyste ( bo to jest chyba płodny) ale w zeszłym m-cu miałam prawie identyczny a wtedy lekarz mi powiedział że moje pęcherzyki są niedojrzałe :( i ja już nic nie wiem :(
no teraz wiem aborta, nawet nie wiesz jaka bylam na nia zla. Mam nadzieje tylko ze nic mi tam nie poprzestawiala ta stymulacja na "slepego".
raczej nie choruje,jestem tylko pod okiem endokrynologa.OKRES MAM W MIARE REGULARNY,OSTATNIO MIALAM ROBIONE USG,GIN STWIERDZILA ZE MAM PECHERZYK,ALE TO BYLO PRZED SAMYM OKRESEM