Dobry...dziś 31 dc zaś tempka spadła...mam 37,1 ...ja już jestem zielona...takich niskich tempek to ja nie pamiętam czy w ogóle miałam ...poza tym te skoki i spadki Nie mam tak jak u giny że tempka pnie się w górę...więc przypuszczam że jednak test nie będzie potrzebny ...
moja gin powiedzila ze temperatura w ciazy nie musi wynosic 37,bo sa kobiety ktore maja 36.8.Magda Twoj wykres wyglada dobrze i takie nerwy nie sa dobre.Ja powtorzylam test 25mIU i druga kreska jasniejsza.Podejzewam ze to moze byc 11dzien od zaplodnienia.
ja nie zdazylam nawet zjesc,bo najpierw zupa chinska( ktora sama robilam ) po ktorej zrobilo mi sie niedobrze.Moj maz uwielbia chinszczyzne,wczoraj wpadl do domku i mowi :wiedzialem ze dzisiaj chinszczyzna .
kurcze wczoraj mnie 7 poty oblewały...co jakiś czas tak mam...musiałam na szybko zjeść coś słodkiego ...nawet siły nie miałam żeby iść do kuchni...było mi słabo i zimno a za razem gorąco...czyżby mi cukier spadł i takie odczucia??
mgielka Twoja tempka i ten sluz daje duzo do myslenia,ale nie bede namawiala na test,zrobisz kiedy bedziesz pewna.Ja tez jeszcze powtorze pod koniec tygodnia
ja o dziwo przebudziłam się o 5:10 na mierzenie tempki i poszłam spać dalej ...wstaliśmy z K o 7:30 ...ale poszliśmy ok 1 spać...więc odespałam...chociaż widzę przed oczami mroczki
a ja juz po ortopedzie i czekam na internistke... czuje sie fatalnoe.. tempka spaada... boli jajnik prawy jak cholera a to dopiero 9 dc... musze czekac na usg na 16.40 i modle sie by owu nie nastapila wczesniej niz za 3 / 4 dni... ;-( bo takto nie mam szans na serduszka za bardzo... w czwartek tez pregnyl pierwsza sztuka..
a jak u Was?? cos ostatnio nie moglam wbi sie w temat ;-((
ja moge brac aspiryne bo mam gesta krew i tak codziennie robie zastrzyki z heparyny na rozrzedzenie krwi.To z powodu podwyzszonych przeciwcial i podejrzenia tocznia.
Kandy a co Tobie że do ortopedy? Ja chyba też muszę się wybrać boli mnie stopa strasznie. Chyba ścięgna nie wiem maskara jakaś. Na razie smaruję naproxenem może pomoże.
Toczeń rumieniowaty układowy (TRU) jest przewlekłą chorobą o podłożu autoimmunologicznym, przebiegającą z zajęciem wielu tkanek i narządów, takich jak: skóra, stawy, nerki, układ oddechowy, układ sercowo-naczyniowy, ośrodkowy i obwodowy układ nerwowy. Do objawów charakterystycznych należą również zaburzenia hematologiczne
aborta ale mam chodzic na rehabilitacje.. sprawdzil wszystko i mam cos z odcinkiem piersiowym od ciaglego siedzenia i braku ruchu ale nic oprocz szkoly.plecow mi nie zapisuje skoro staram sie o dziecko by ew. nie zaszkodzic..
Kandyzowana ja jestem po operacji kręgosłupa i na prawdę doradzam pójście do neurologa neurolog lepiej i umiejętniej dobierze rehabilitację aniżeli ortopeda, który Ci może bardziej zaszkodzić no i na pewno zleci rezonans czego za pewne ortopeda Ci nie kazał zrobić prawda? A rezonans jest bezpieczny można go robić nawet w ciąży. Niestety w szpitalu poznałam wiele osób którym ortopedzi tak urządzili kręgosłup że tylko operacja mogła im pomóc tak więc koniecznie do neurologa i to dobrego
Jak narazie mam tylko zaatakowana skore i silne uczulenie na slonce.Na twarzy mam slicznego motylka.A najgorsze jest to ze to antykoncepcja przyczynia sie do tych schorzen ,ale nikt o tym nie mowi.Wazne ze jestem pod opieka dobrych specjalistow