Tabletki pilam 9 lat,bylo zle.Wyniki zle,bole reumatyczne,ciagle plamy na skorze.lekarze kazali zrezygnowac z antykoncepcji hormonalnej i po czterech miesiacach bylo widac poprawe.
mADZIA...nie ma @ jest nadzieja poczekaj jeszcze...może za wcześnie jest ?? :> tempka w górze nadal ?? Tak ,tak zrobie....tak jak abortaW radzi...czyli w sobotę
Ale to nie wina tabletek po prostu antykoncepcja nasila autoagresję, ale jej nie wywołuje w wypadku tocznia, RZS etc należy rozważyć korzyść antykoncepcji nad ewentualnym zaostrzeniem autoagresji
powinno być 14 dni po owulacji test a najlepiej byłoby zrobić betę bo znam wypadek gdy beta pokazywała 100 a wynik testu sikanego ujemny nawet tego o czułości 10
rumba za wczesnie,ja dzisiaj powtorzylam o czulosci 25mIU i kreska jasniejsza.U mnie podejrzewam 11 dzien od zaplodnienia.Jak @ nie przyjdzie powtorz test
Dzien doberek kobitki:-) dzis juz troszke w lepszym nastroju po wczorajszym beczeniu:-) gina caŁY CZAS BRAŁAS DUPKA LUB LUTEINE aż do testu czy odstawiałaś? Rumba zrób bete jak pisze Aborta albo powtorz za pare dni, bedzie super:-)
mój tez mi mowi ze na 10dc cyklu to pecherzyk 12mm jest marny, w 15 miałam juz 22 i byl zaskoczony, ale niestety nie pekł, bo nie bralam pregnylu, a Ty gina bralas? teraz bedziemy Cie wypytywac o wszystko:-) masz przechlapane a wiecie moze jaka jest przyczyna niepekania pecherzykow o ile jest?:-(
ja nie bralam nic na owulke,bo w ciaze zaszlam ale poronilam w 7tc.Pytalam sie mojej gin ze moze porobilibysmy jakies badania hormony itp.A ona na to sprobujmy jeszcze raz naturalnie i bez zadnych monitoringow bo to zle wplywa na psychke.Znam wiele osob ktore sie leczyly,w ciaglym stresie i nic.A jak odkladaly leczenie i wszystko na spontanie to od razu zachodzily w ciaze.Teraz sie boje zeby u mnie historia sie nie powtorzyla.Chcialabym powiedziec mamie,ale poczekam po 19 az bede po wizycie,bo wszystko sie jeszcze moze zdazyc
Gina trzymam mocniutko kciukasy za przyszła kruszynke:-) za rok o tej porze juz nie bedziesz miala czasu siedziec na forum:-) a kto wie, moze drugie bedzie w planach?
siemka staraczki !!! a ja dzis bez bóli @ i normalnie jak nowo narodzona i dobrze bo trzeba do dzieciaków leciec i Mikołaja organizowac uch ale bedzie zabawa Dla Was tez PRZESŁODKIEGO MIKOŁAJA życze
kochane.. boje sie.. bo boli bardzo i nie wiem czemu.. moze mi sie torbiel zrobila?? juz siedze pod gabinetem ale mam jeszcze godzine... a co u Was dziewczynki? jak samopoczucie?? ja mam L4 ;-( bo jestem oslabiona i mialam dzis badania krwi... w czwartek wyniki... i w czwartek powinien byc pregnyl...
gosia.. bo mam odgorne daty podania. ostatnio tez tak mialam i bylo super ale nie wyjszlo.. a teraz wlasnie chce sprawdzic.. owu powinna byc za ok 3 dni... nie chce wczesniej jej ... bo od czwartku ma wolne moj luby by dzialac czw..pt..sob...ndz... no zobaczymy co mi Pan Doktor po usg powie.. juz kiedys u niego bylam. konkretny jest i specjalista ;-)
ja w nastepnym cyklu dopiero bede miala pregnyl, bo teraz mi nie pekl pecherzyk sam niestety:-( w piatek jade po recepte, jesli dobrze pamietam to 3 dni pod rzad bralas pregnyl prawda? czemu tak duzo?
u mnie zle.. mam niby 9 dc a endo 3 mm mimo estrofemu i pecherzyki 10 mm wiec kurfa nie rozumiem... koncze dzis clo... w czwartek poznym popoludniem mam wrocic na usg i zobaczyc czy sie ruszylo... jesyem zalamana.. w zeszlym cyklu bylo ok bez esrofemu a z nim jest zle ;-(
u mnie zle.. mam niby 9 dc a endo 3 mm mimo estrofemu i pecherzyki 10 mm wiec kurfa nie rozumiem... koncze dzis clo... w czwartek poznym popoludniem mam wrocic na usg i zobaczyc czy sie ruszylo... jesyem zalamana.. w zeszlym cyklu bylo ok bez esrofemu a z nim jest zle ;-(
kandy nie martw sie. a powiedzial ci gin dlaczego tak jest ?? bo faktycznie 3 mm to troszke malo. Ja w 11 dniu tez nie mialam endo super, bo tylko 6 mm. Wiec moze jeszcze sie ruszy u Ciebie. A jak z pecherzykami ?? Uroslo cos ?