Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sama już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, podłapałam tylko większego doła nic więcej
I nie wiem teraz czy brać tego duphka od jutra czy poczekać na 21 dzień 
nawet nie mam odpowiedniego termometru, tzn. takiego z dwoma miejscami po przecinku tylko z jednym.

). 2. Druga sprawa dotyczy właśnie tego o czym ty napisałaś - albo oleję wszystko albo zacznę badać co we mnie piszczy i tutaj obawiam się, że po prostu zacznę fiksować tak jak fiksuję z testami. Bo nie dość, że nie będę wiedziała jak odczytać wykres to jeszcze będę się martwić, czy owu już była czy może będzie, a jak co to kiedy będzie itp. itd. A z drugiej strony nie umiem wyłączyć psychiki i olać wszystkiego 

. No ale sytuacja, w której lekarz odmawia usg, które jest płatne, jest dla mnie niewyobrażalna. To tak jakby pójść do fryzjera, żeby np obciąć włosy,a on by odmówił, bo nie ma sensu
. 
, wszystko kwestią czasu) i dużo z tego to strachy na lachy. Poza tym nie od razu musicie biegać po lekarzach, możecie też się starać nie biegając licząc na szczęśliwy traf i kto wie? Ja już od około roku (może mniej może więcej) nie leczę się. Nie dojrzałam do mocniejszych środków i liczę cały czas, że może jakiś cud się trafi. Jak się nie trafi to pewnie kiedyś dojrzeję i wtedy ruszę do boju. A żeby pomóc ewentualnym staraniom bez lekarskiego wsparcia, to spróbuj się poobserować. To na początku naprawdę fajna zabawa. Jak Ci się znudzi to sobie darujesz, ale wtedy już mniej więcej będziesz znać siebie. Ja jakiś czas temu zaprzestałam obserwacji, ale od czasu do czasu wyrywkowo mierzę temperaturę i dzięki temu mniej więcej wiem w jakim punkcie jestem.Co do tej podwójnej owulacji to raczej się nie pomyliłam w zrozumieniu tego co ginka mówiła. Powiedziała, że nawet dobrze, że chcę zostać w domu, bo jakbym była w szpitalu to nie moglibyśmy się starać a tak jeśli nie będę odczuwała dyskomfortu to możemy się starać, bo mogą jakieś pęcherzyki pęknąć.