Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aborta a mi z kolei moj gin powiedzial, ze tsh dobre do zachodzenia w ciaze powinno byc tak do 2,5 :) ała mojej cyce;/
tak z nimi sa najwieksze problemy
DHEA-S-300,6mikrog/dL( norma 98,8-340)
androstendion- 3,55ng/mL( norma 0,3-3,5)
17-OHP 1,2ng/mL( tutaj mam podane normy w zaleznosci od fazy a ja nie wiem jaka mialam wtedy:-)
testosteron 0,735ng/mL( norma 0,084-o,481)
to byl 4dc
Gosia moj ginek to zarowno endokrynolog :) ja mam niedoczynnosc tarczycy wiec juz "stoluje sie" tylko u niego :P
anty-TG? a co to?
wiecej niz 300 ;/
wkurzylam sie i jestem zapidana do noVum. chce by mnie fachowcy obejrzeli a nie zwykli ginekolodzy.. mam usg e czwartek tam a nastepnie mam wizyte wstepna z partnerem dnia 19/12 .. idziemy razem i pomyslimy co i jak i lekarze ustala co mam zrobic i jakie badania.
hsg jest strasznie drogie ;-(
wow, az takie drogie
moze i tak, ale te ceny zdecydowanie ograniczaja dostep do porzadnej opieki i mozliwosci posiadania potomstwa ludziom niezamoznym. masakra.
justa , a jak ty sie czujesz? jakies nowinki ?
moze i tak, ale te ceny zdecydowanie ograniczaja dostep do porzadnej opieki i mozliwosci posiadania potomstwa ludziom niezamoznym. masakra.
Zgadzam sie z tobą nie każdy moze sobie na to pozwolicz szczegolnie że nie ma pewności że przyniesie to dobry skutek ja bym nie porównywała tych wydatków z wydatkami na juz istniejące dziecko bo to jest zasadnicza różnica.
aborta mi sie strasznie objetosc zmniejszyla, z 22 na 15 ml, poslucham sie Ciebie i wlacze selen :) widac lekarz lekarzowi nierowny... powtorze te badania i zobaczymy jak to tam wyglada
Aborta jestem z okolic łodzi:-) jesli mozna tak to napisac jesli sie mieszka 70km od niej:-) ale lekarza mozesz mi polecic moze akurat sie przyda?
hsg - 950 zl w noVum..
Aborta jestes wyjatkowa kobieta:-) jak dla mnie to jestes Aniołem na tym świecie:-)