Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 6th 2011 zmieniony
     permalink
    ja dziś też miałam zajefajny sex :heartsabove: jednak przerwy robią swoje :tooth: jednego dnia :rolling:
    --
  1.  permalink
    moya ja sie wyluzowalam dzis i seruszkowalismy tak po prostu.. ja wiem ze nie mam endo i nie mam pecherzykow wiec owu tez sie nie zbliza takze na nic nie moge liczyc... ale serduszko bylo boskie i zobaczymy czy w 2 dni cos sie zmieni i czy bedzie grany pregnyl czy nie... zobaczymy... ja juz o tym nie mysle.. ;-) zobacze co mi w novum za 2 tyg powiedza na pierwszej wizycie dedykowanej dla mnie i partnera..
    --
    • CommentAuthorkrecik26
    • CommentTimeDec 6th 2011
     permalink
    Czesc dziewczyny od kilku dni cztam to forum i powiem wam ze duzo sie dowiedzaial i zdecydowalam sie dolaczyc do waszego grona.... ja zaczynam pierwszy cykl z clo po 3 latach i powiem szczerze ze bardzo bym chciala zeby sie udalo za pierwszym razem chodz wiem ze to nie mozliwe bo mam nie regularne @ chociarz to podobno nie przeszkadza w niczym. tabletki zaczne brac za pare dni poniewaz jestem narazie na luteinie zeby wywolac@ i od 5dc do 9dc mam brac clo a monitoring mam miedzy 9 a 11 dc czytalam na forum ze kazda z was miala inaczej..:confused: powiem wam jeszcze jedno @ nie mialam juz ponad3 miesiace a jak bylam ostatni u gin. to powiedziala mi ze mam pecherzyk co bylam bardzo zdziwiona bo nie maialm tak dlugo @ czy to mozliwe
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    witaj krecik :)
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    krecik oj dziwne bardzo dziwne...miałaś jakieś badania robione ?? :o Nie pojmuję jak można clo przepisać jeżeli masz problemy z @ ?? Przecież najpierw trzeba wyregulować @ a później...na dalszym planie clo :shocked: Co to za konował ...oj ja bym lekarza zmieniła :confused:
    --
    • CommentAuthorkrecik26
     permalink
    witam witam wszystkie dziewczeta i przyszle mamy oczywiscie :bigsmile:

a wiec jak to jest z tym@ i pecherzykami
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Krecik nie dawno byla tu dziewczyna ktora zaszla w ciaze w 70dc:-) wiec wg mnie wszytsko jest mozliwe
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    no wlasnie, napisz cos wiecej krecik, jakie tabletki, ile ich , ile razy dziennie itd :) i pytaj o co chcesz. Ja za duzo Ci nie doradze, bo sie jeszcze nie znam, ale tutaj jest duzo dziewczyn ktore maja ogromna wiedze :bigsmile: Takze, jak masz jakies pytania to pisz !
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    mgielka to nie do konca tak, ja np nigdy nie mialam regularnych, jedynie na tabletkach i tez biore clo. a wczesniej bralam na wyregulowanie i nic to nie zdzialalo, bo po odstawieniu wszystko wrocilo na nowo
  2.  permalink
    Gosia ale to nie znaczy że jak jednej się udało i i krecikowi też sie uda :/
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    siema krecik!:)
    Moja historia jest podobna do Twojej, też trafiłam do gin bo cykle miałam do 90dnia nawet. Dostałam duphaston na wywołanie, po @ w 10dc. miałam duży pęcherzyk byłam w szoku jak gin powiedziała mi że owu sie zbliża. Teraz przyjmuję leki od kilku miesięcy i cykle się uregulowały w miarę.
    Teraz mam pierwszy cykl z CLO brałam tak jak ty od 5-9dc. po jednej tabletce.

Ale przed tym wszystkim miałam przed tym szereg badań:)
    --
    • CommentAuthorkrecik26
     permalink
    mam rozumiec ze ten skrot clo to clostilbegyt bo juz sie pogubilam.....
  3.  permalink
    Gosia ale żeby nie mieć @ 3 miesiące :shocked: to już tu widać gołym okiem że dziewczyna ma problem...poczekajcie na aborteW...ona zapewne też coś od siebie dorzuci :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dokladnie :) clo, clomid, clostilbegyt, prolifen. Jest duzo nazw, ale lek ten sam.
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    krecik, a czy ty masz PCO, bo to by wyjasnialo poniekad brak @, ???
    --
  4.  permalink
    krecik tak...clo to clostilbegyt
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Krecik a badałaś hormony?
    Kandy i Mgiełka mi też się szykuje dziś :twosome: w wannie na życzenie mojego wspólnika:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    rumba wow :crazy: tak romantycznie..... korzystaj korzystaj :)
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    tylko pozazdroscic, moj dopiero wroci moze o 20, po 14godz pracy wiec tylko zje i pojdzie spac:-(
    • CommentAuthorkrecik26
     permalink
    ja nie robilam badan poniewaz juz robilam 3 lata temu szereg a moze i wiecej i jestem juz po pierwszej ciazy i mam 3 letniego synka i postanowilismy zrobic siostrzyczke nla naszego synka zreszta sami zdecydowalismy ze chcemy miec drugie bo to najwyzsza pora ..... dlatego nie robialam badan bo moja gin zdecydowala najpierw tak sprobowac ... dupka nie mam jeszcze ale jak pametam z 1 ciazy to bralam go dopiero jak bylam w 6tc. i teraz tak mam ze luteine na wywolani @ i od 5dc do 9dc brac te tabletki i monitorin i co dalej to sie okaze..... chodz jak narazie nie zbiera mi sie na @ a mam brac luteine do 8 i potem czekac......
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    ajjj ja wyposzczona jestem więc dla mnie łóżko też jest romantyczne:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    kurde, az mi sie ochota zbiera ....

gosia, moj tez tak wroci, zje i pojdzie spac :/ jestem pewna.... a ja zostane z wywalonym jezorem ...:rolling::jumping:
    --
  5.  permalink
    umba... ja pewnie wanna w pt lub sobote XD hihi
    --
    • CommentAuthorkrecik26
     permalink
    zgadzam sie z Gosia tylko pozazdrscic:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    w taki razie twój gin to dupa a nie lekarz! poziom hormonów w każdym cyklu może byc inny, dlatego przepisując tak mocne leki lekarz musi znać ich poziom, a nie przepisywać jakby to były dropsy. Zmień lekarza bo ten robi Ci krzywdę.
    --
    • CommentAuthorkrecik26
     permalink
    tak mam PCO NIESTETY TAK I JUZ Z PIERWSZA CIAZA MIALA STRASZNY PROBLEM PO 2 LATACH DLUGICH STARAN SIE UDALO:bigsmile:

DLATEGO WIEZE IZ TYM RAZEM TEZ TAK BEDZIE
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    mój wraca dopiero o 22, także na kąpiel muszę poczekać:surfing:
    ale świeczki zapalę, bąbelki włączę i olejki przygotuje jakby to był mój pierwszy raz hahah:boogie:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    krecik , tez mam PCO, i tez mi sie zdarzalo miec tak dlugie cykle, niestety nie ma innej rady na to niz leki. Samo to sie nie unormuje.
    --
    • CommentAuthorkrecik26
     permalink
    MGIELKA TAK NIE MIALAM TYLE @ I ODKAD PAMIETAM ZAWSZE TAK MAM WIEC NIE ROZUMIEM TWOJJEGO ZDZIWIENIA BO NIE JA PIERWSZA I NIE JA OSTATNIA CO TAK MAM CHODZ WOLALABYM MIEC REGULARNY @ ALE JUZ NIC NA TO NIE PORADZE
  6.  permalink
    dziewczyny.. wydaje mi sie ze mam cykl krotszy o 2/3 dbi niz zaznaczylam.. bo nie wiem czy te plamienia nie powinny byc do poprzedniego cyklu a od momentu jak sie rozkrecilo liczyc 1 dzien.. czyli od sr/czwartku... wtedy mogloby sie zgadAc ze tak cienko z moimi jajniorami i jest szansa ;-) a takto mysle ze jest kicha jeali mialby to byc 9 dc..
    --
  7.  permalink
    krecik :shocked::shocked: badania robione 3 lata temu to już dawno nie są ważne !! Dziewczyno obudź się !! to że masz dziecko nic nie znaczy ....a widać jasno że masz @ nieregularną...więc to już jest sygnał że się coś dzieje nie tak !! cLO TO nie cukierki...najpierw trzeba zrobić badania...potwierdzić owulację itd...później dopiero clo...
    --
  8.  permalink
    jesoo jak mnie jajniory bola normalnie.masakrycznie no..... a owu ani widu ani slyxhu na horyzoncie... ale.bol jest nieznosny ;-(
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    kandy moze pecherzyki produkuja ?!

Krecik, zgadzam sie z mgielka, badania to podstawa. Bez tego ani rusz.
    --
  9.  permalink
    kandy...masz racje plamienia zalicza sie do poprzedniego cyklu... ;)
    rumba ale fajnie sex i wanna mmmm zapomniałam jak to wygląda :tooth: muszę też zacząć takie romantic sobie zafundować :tooth:
    krecik...chodz i to że nie miałaś @ 3 miesiace... :/
    Dobra ja już nic nie gadam :confused:
    --
    • CommentAuthorkrecik26
     permalink
    tak masz racje moya pozostaja nam tylko leki.... ja juz bede uciekac bo jak wspomnialam wczesniej mam malego babelka ktorego trzeba polozyc spac.... wroce do was jutro lub jeszcze dzis wieczor ...

zycze wszystkim upojnej nocy...... tym ktore moga..... a tym ktore musza czekac zycze jakiegos milego seansu.....:smile: buziaczki dla was
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Kandy na wykresie masz, że 1dc. to lekkie krwawienie więc jeśli tak było to dziś masz 9dc.

jeśli miałabyś plamienie gdzie nie byłoby deka krwi to wtedy zalicza sie ten dzień do zeszłego cyklu.

poprawcie mnie dziewczyny jak się mylę:)
    --
  10.  permalink
    kandy szybko Ci sie daja we znaki :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    milego wieczoru, do "zobaczenia" krecik :)
    --
  11.  permalink
    Madź nie trzeba Cie poprawiać ;)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    pa krecik zaglądaj do nas, my nie gryziemy czasem tylko damy do myślenia:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Madzia jak tam boli coś? strzyka? wiruje? kłuje? mdli? :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Ja tylko na chwilkę ale zgadzam się z mgiełką jeśli chcesz podejść rozsądnie do tematu ciąży krecik to zacznij od badań, monitoringu cyklu a dopiero potem od CLO, a synka rodziłaś cc czy sn ?
  12.  permalink
    no to byla krew czyli to jest 9 dc.. no powiem Wam ze dzis caly dzien mnie mega bola ze az sie kule z bolu.. mam nadzieje ze sie teraz obudIly i ze produkuja jak szalone pecherzyki i ze beda rosly 2-3 mm na dobe hihi to wtedy jest szansa jakas a endo coooz... to juz nie wiem... estrofem powinuen pomoc jakos..
    --
  13.  permalink
    aaa ja niedziele mam dla siebie...mój będzie bawić się ze swoim synem u nas....a ja nie mam ochoty oglądać jego byłej...więc już mojego uprzedziłam że wybywam na piwo z grupką znajomych :rolling: Moja pierwsza wolna niedziela w tym miesiącu...muszę ją wykorzystać...:tooth: Trochę się dowartościować ;)
    --
  14.  permalink
    hahaha... a jak chcesz.sie dowartosciowac?? :-)
    --
  15.  permalink
    Madź nic a nic...może ciut mi się w głowie kręci ale nic poza tym ;)
    Kandy na pewno nic złego się nie dzieje ;) pijesz winko ??
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    kandy...no wiesz w tej paczce będą faceci.... więc wiesz...odstrzelę się....mojemu niech troche gul podskoczy... trochę zazdrości mu dobrze zrobi ;):rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Madzia zobacz na mój opis dzisiejszego dnia też mam małą karuzelę w głowie bynajmniej nie od wódki:tooth:
    --
  16.  permalink
    hahahhaha to jest nas 2 :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    słusznie słusznie nic tak faceta nie zakręci z zazdrości jak kobieta strojąca się dla potencjalnego innego:tooth:

mój ma bzika na moim punkcie jak ubiorę się np. służbowo, biała bluzka, czarna spódnica w drzwiach mnie bierze i to zawsze wtedy jak muszę już wychodzic GŁUPEK:jumping:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.