Ja miałam taki czas...mój akurat miał wtedy na 14 do pracy ...wychodził po 12 bo przed 13 ma przewóz...a ja miewałam ochotę i zabierałam się za niego zawsze przed 12 bywało tak że w biegu się ubierał i leciał Ja głupia ochoty mu narobiłam ...a żal mi było go puszczać ze stojącą pałą
Natalia kup,kup...ja też jak @ dostane to zaczynam pić ale myśle że zaś 1 butelka na cały miesiąc mi nie wystarczy więc 2 kupie...tym bardziej że święta za chwilkę
Ej Madziulka stąpasz po niepewnym gruncie, napalonego takiego go wypuszczasz z domu?? gdzieś te skumulowane emocje musi zdusić wiem to na swoim przykładzie
u mnie problem ma jeszcze inny poziom, jak wracam i chcę kontynuować mojego albo nie ma w domu albo woli romansować z pilotem.
I bądz tu mądry i pisz wiersze! FACECI!!! stąd ta marna średnia serc
hej dziewczynki. A u mnie już dziś @ spokojniejsza. Od czwartku clo będę wpierniczała, a później to mojemu nie daruję :) Ciekawe tylko czy te antybiotyki nie zmniejszą mu libido do zera :/
Kandy - HSG mozesz zrobic w kazdym szpitalu prywatnie, tylko potrzebujesz skierowanie od lekarza, jak masz dobry kontakt z Twoim terazniejszym ginem, to popros co o to i na pewno bez problemu Ci da. Ja tam mialam robione, przez mojego gina z polski, co do niego prywatnie chodze. On sam z reszta mi z dnia na dzien zalatwil HSG, plus sam mi je zrobil :) i od razu znalam wynik :)) sam po HSG przyszedl do mnie na sale z opisem :) poczekal na dole az go zrobia. A mnie zawiezli na gore. W Novum to na pewno Ci zaleca. Ja bym na Twoim miejscu czasu nie tracila..i zrobila jeszcze przed ;)
Ja mam biegunke dzis, wczoraj zjadlam kanapki z lososiem.. i mi zaszkodzilo.. :(
Poza tym na moim wykresie zaznaczylam linie podstawowa na 36.77 i niestety nie widze jej, czy mozecie zerknac czy dla Was jest widoczna ?
Ja musze jechac na zakupy, po jakies dodatki i taka buzke na sukienke.. taka cietnutka rozpiera z rekawem 3/4 , juz wiem jaka i gdzie, tylko czasu brak. Po pracy jestem taka zmeczona, ze od razu do domu jade. Moze na weekend sie uda, nasi znajomi przyjezdzaja do Londynu na 1 dzien w sobote, wiec na pewno bedziemy w centrum..
Dobrze, ze sukienki kupowac nie musze ;) bo to bylby problem - jestem bardzo wybredna ;) nic mi sie nie podoba ;)
MImik - ja tez dzis serduszkuje :) nie ma zmiluj sie
Kandy - prochy moze nie, ale kajdaki, zabawki inne , olejki do masazu.. w ruch ;) i facet bedzie wniebowziety.. do tego oczywiscie bielizna, ponczochy moga tez byc ;)
Chantall - z tego co ja wiem, to jak bierzesz i masz wysoka prolaktyne, to nie zaleca sie przerywania naglego, mozna stopniowo pod kontrola lekarza zmniejszac dawke.. Ja biore Bromergon i jak bede w ciazy, to na pewno nie odstawie, tez biore 0,5 tabletki :) no chyba, ze lekarz zaleci i bede pod stala kontrola..