Dziewczyny a wiecie, że mam taki plan opisać całą walkę o dziecko wraz z badaniami, dlaczego kiedy jak, na co zwracać uwagę, ale to mam w planie jak już zajdę w ciążę i urodzę będzie bardziej optymistyczna :)
Dziewczyny w ciąży leki na prolaktynę się odstawia jedyny wyjątek mikrogruczolak przysadki mózgowej, w innych sytuacjach odstawia się po potwierdzeniu ciąży testem czy betą, jeżeli dawka 1,5 tabletki i więcej dziennie to wtedy zmniejsza się stopniowo ale tak by najpóźniej w 6 tc odstawić
Paula - dzieki :) w piatek wizyta u gin, zobaczymy czy pecherzyk pekl. Ale chyba tak bo w sobote byl najwiekszy bol, w niedziele mniejszy, w poniedzialek malutki, a dzis juz jest ok...
ja zaraz zadzwonie do położnej i się już umówię na wizyty ...myśle teraz na jakie dni...bo nie wiem kiedy @ przyjdzie ale zarezerwuje na 19.12 i 23.12 tak żebym przed wigilią już miała pregnyl podany
DZien dobry:-) Madzia piekny wykresik mi niestety sam pecherzyk nie pekl a mial 22mm i na drugi dzien bole i sluz przezroczysty, myslalam ze to owu, poszlam w 19dc i nie pekl, teraz czekam na okres i od nowa Mgielka Ty tez szykuj sie do testowania:-) buziaki Kochane
Mgiełka u mnie też nie ciekawie, temp. spadła, wszystkie wcześniejsze dolegliwości jak ręką odjął, a mój wykres jakiś dziwny jest, przypomina lichy pagórek, zero skoków, powoli temp. wzrastała żeby teraz powoli opaść.
ale jestem wsciekla... moja ginka do 16 tylko jest :/ umówiłam się na 19 ale do innej ginki....no i jestem w kropce...bo nie będę wiedziała jak pecherzyki rosna :/ tuż przed wigilią :/
mam wizyte 19...więc to mogę mieć dopiero 10 dc ?? wlasnie ta 2 mi zrobi...ale już nikogo po 19 .12 nie ma i już usg nie będzie...Myślę czy nie umówić się do przychodni tu u nas ...
Madziu Tobie napewno pekly bo temperature masz wysoka, ja takiej nie mialam, a teraz przestalam mierzyc bo to nie dla mnie, wstaje o roznych porach wiec bylyby zaklocone. moze zmobilizuje sie od nastepnego cyklu tak na powaznie:-)
Dokładnie. Wielu moich znajomych stara się bezskutecznie. Taki tryb życia prowadzimy; wszystko w biegu, w stresie, jemy chemię, pracujemy w dziwnych godz.
Flowka mam obstawę w dwóch testach zrobię je jakoś na weekend o ile @ nie przyjdzie, podobno za wcześnie u mnie na testowanie. Po moim skromnym wykresiku nawet nie mogę określić, który mam dfl dlatego poczekam na rozwój wydarzeń...
ta chemia nas wykonczy, nie to co kiedys, ludzie zyli powoli nie stresujac sie na brak pracy, kasy:-( Rumba trzymam kciukasy, z reszta za reszte kobietek tez, oby Wam sie udalo:-)
Witam Was dziewczyny.Wczoraj czytalam o testach Bobo o czulosci 10 mIU,podobno daja pozytywny wynik pomimo braku ciazy.Rumba juz Ci napisalam ze w piatek mozesz testowac
Dziewczyny co do badania nasienia pamiętajcie, że abstynencja od alkoholu, seksu, papierosów, powinna wynosić minimum 3 dni a maksimum 5 dni nie więcej bo badanie będzie niemiarodajne