Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorPuzzle
    • CommentTimeDec 7th 2011
     permalink
    A ja gotuję obiadek :)
  1.  permalink
    ja jem obiad...moze z glodu mnie głowa boli
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    mgielka witaj w klubie,ja mam juz trzeci dzien migrene.Nie pije lekow tylko smaruje kark olejkami eterycznymi i pomału zaczyna przechodzić
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    A endo mowila ze ladne. Nie pamietam ile. W piatek musze pamietac i zapytac. To bedzie wtedy moj 19dc.
  2.  permalink
    współczuje...ja jak byłam w 1 ciąży z bliźniaczkami to miałam niezłe jazdy...głowa mi pękała i to wieczorami a do tego rzygałam jak kot :/ a tak to nie mogę narzekać na bóle głowy ;) mam niskie ciśnienie...więc bóle u mnie są sporadyczne
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    aborta co pichcisz?
    Ja szykuje na obiad rybe z grila z sosem ziołowym,marchewka gotowana i mieszanka ryżu dzikego z soczewicą
  3.  permalink
    malutka hahaha... dobree dobreee :-)))
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    gina1511: aborta co pichcisz?

Zupa z białej kapusty a na drugie polędwiczki wołowe w sosie pieczarkowym z kluskami śląskimi :)
  4.  permalink
    Natalia byczysz się :tooth:
    --
  5.  permalink
    abortaW lol mniammm ja ostatnio miałam smaka na coś tłustego i zrobiłam kluski śląskie...doprawiłam je... później obtoczyłam w bułce tartej z serem... mniamm kulki ziemniaczane ...chyba z 30 ich zrobiłam :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Aż ślinka poleciała.Mniam:bigsmile:
  6.  permalink
    zjadłam obiad ale nie czuję się najedzona :confused:chyba pora na kawkę i ciastka :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Gumi klejzy :bigsmile:
  7.  permalink
    straaasznie leniuchuje :D hihijiji dzis po prostu nic noe robie i odpoczywam az do pon :D tylko jutro na usg znow na 16.20
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Ja nie robię tłusto wszystko na oleju karotino :)
  8.  permalink
    ja 23 mam usg ...najlepsze że będę chciała pregnyl...ciekawe czy pecherzyki będą takie duże jak w tym cyklu...bo przeciez 24 jest sobota i nikt mi zastrzyku nie zrobi :shocked::cry: 2 ampułki można na raz ?? te 5000 j.w
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    piękne, oplułam monitor ze śmiechu :rolling:
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    mgiełka można :)
  9.  permalink
    A ja przeczytałam to mojemu M a on się nie śmieje. Ja to dalej konam z tego. Oj dawno się tak nie uśmiałam. Teraz się zastanawiam czy się dziewczyna przyznała do psikusa czy biedak opowiada jaki to bohater :)
  10.  permalink
    Ania... hahahhaah xD
    --
  11.  permalink
    abortaW ooo dzięki za odp :smile:
    --
  12.  permalink
    Ania dobre :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dziewczyny, a mam atkie pytanie techniczne bardziej; jak mozna oplacic tu konto z zagranicy ?
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    moya212: dziewczyny, a mam atkie pytanie techniczne bardziej; jak mozna oplacic tu konto z zagranicy ?

Kartą kredytową lub debetową jeśli Twój bank ma możliwość dokonywania płatności kartą debetową online :) W UK to standard ale nie wiem jak w Maroku
  13.  permalink
    moya a skad jestes???
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    aha, czyli normalnie bez problemu moge zaplacic "obca" karta, tak, ; No to dobrze, bo niedlugo skonczy mi sie pierwszy miesiac i juz sie zastanawiam jak przedluzyc konto :)
    dzieki abortaW :)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    moya212: aha, czyli normalnie bez problemu moge zaplacic "obca" karta, tak, ; No to dobrze, bo niedlugo skonczy mi sie pierwszy miesiac i juz sie zastanawiam jak przedluzyc konto :)
    dzieki abortaW :)

Tak bez problemu możesz :) nie ma za co :)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    z Afryki :crazy: lol jak to brzmi :crazy::crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Pięknie brzmi :) swoją drogą czytam bloga dziewczyny, która jest w związku z Tańzańczykiem i mają cudownego synka :)
  14.  permalink
    jakto??? powaznie z Afrykii.. a co Ty tam kochana robisz ?? :-)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    A swoją drogą kto odwiedził mojego bloga ? I czemu nie bierzecie udziału w konkursie ? Przygotowałam śliczne nagrody :(
  15.  permalink
    moja kuzynka jest z Balijczykien. on na Bali ona tu... jezdzi do niego i szuka tam pracy i wierzy ze sie jej uda i tam zamieszkaja.. zycze jej jak najlepiej.
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    abortaW ja wchodzilam na twoje drzewko ! Juz uroslo, musisz posadzic nowe :)

Kandy, po latach spedzonych w Paryzu, maz dostal propozycje dobrej pracy w Tanger, w Maroku. Myslelismy, myslelismy , no i sie w koncu zdecydowalismy ( decyzja byla o tyle latwiejsza , ze maz jest marokanczykiem ). i tak mieszkamy sobie tutaj :)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    moya212: abortaW ja wchodzilam na twoje drzewko ! Juz uroslo, musisz posadzic nowe :)

Dziękuję za drzewko :) a teraz zapraszam na bloga :)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Pewnie ciezko twojej kuzynce, taki zwiazek na odleglosc to nie latwe. Tym bardziej ze Bali daleko ............. pewnie widuja sie raz lub dwa do roku, co.
    Bedziesz miala gdzie na wakacje jezdzic :wink:
    --
  16.  permalink
    ja na tel mam problemy ze stronami ale jak dorwe komputer to na bloga na pewno wejde ;-)

moya to super ;-) jak Ci tam??
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Moya my też możemy do Ciebie :D
  17.  permalink
    co do kuzymki to ona co 3 miesiace tam lata na kilka dni.. no i wakacje tez ..zalezy jak jej sie uda urlop wziac.. no i kochaja sie chyba wiec wierze ze im sie uda.. no zobaczymy ;-)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dobrze :) Lepiej niz w tym zapyzialym Paryzu. Mowie wam, paryz piekne miasto , ale tylko na kilka dni, bo zeby tam zamieszkac to masakra. Po kilku latach to mysli sie tylko o jednym, jak stamtad uciec;
    A w maroku jest normalnie, bo wszyscy to pewnie mysla ze tutaj trzeci swiat, ludzie jeszcze na wielbladacj jezdza, mieszkaja w lepiankach i po wode do studni chodza hehe.
    Moja mama mnie rozbawiala zawsze, bo przed pierwszym jej przyjazdem tutaj pytala sie co mi przywiezc i czy mamy tutaj np. kawe, cukier itp. hahah Teraz juz nie pyta.
    :)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    ja zapraszam !!!! Wszystkie :):bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Maroko jest cudowne :) żadne trzeci świat :)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    abortaW mozesz tu wrzucic link do bloga, bo przegladam strony ale nie moge znalezc. Wiem ze juz wklejalas wczesniej, ale tyle tego tu jest ze chyba szybko nie znajde.
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    http://misioka.blogspot.com/
  18.  permalink
    ja sie martwie.. 10 dc a ja nic nie czuje.. chcialabym by sie udalo i do niedzieli ta owulka byla chlip... ale wczorajsze usg mnie przygnebilo..
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
    • CommentTimeDec 7th 2011 zmieniony
     permalink
    a ty aborta bylas w maroku ?? bo widze zdjecia i komenatrze.. a ta kawiarnia/lodziarnia w Rabacie to venezia ice ;) Swoja droge bardzo dobre lody:jumping:

To kogos blog o maroku czy twoj , bo juz nie wiem;
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Kandy, nie martw sie, powtarzam nic nie musisz czuc. Ja tez nic nie czulam , a zobacz jaka iloscia tych pecherzykow to sie skonczylo :) glowa do gory , bedzie git :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Te z boku to blogi które czytam :) mój to posty które są na środku :) w Maroku nie byłam ale jestem zakochana w nim i chcę go odwiedzić :)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    no juz wlasnie doczytalam:shamed: no to jak bedziesz sie wybierac to zapraszam :)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Oj możesz być pewna że będę Cię zamęczać bo chcemy pojechać sami bez biura podróży więc potrzebujemy pomocy :)
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    do uslug :tooth:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.