co do mierzenia temperatur ja mierzę - jakoś jestem spokojniejsza nie przejmuje się małymi skokami temperatury bo to normalne.... cały czas noszę w sobie lęk ze może coś się stać a temperatura pozwala mi się uspokoić... dzisiaj mam 67 dzień wyższych temperatur :D - oczywiście nie mierzę codziennie ale co parę dni chyba że coś mnie zaniepokoi to codziennie przez parę dni :D
gina, ja za Ciebie i Twoją fasolkę strasznie trzymam kciuki! Nie czekam na owu, robię już zastrzyki z heparyny. Mam w grudniu wizytę u hematologa, to wypytam się o wszystko!
Mam wrażenie, że nie zawsze gin ma pojęcie jak w takich przypadkach postępować. Zmieniam lekarza, na takiego, który jest specjalistą w tej dziedzinie. Zobaczymy jak będzie :)
moja gin najpierw kazala sie skonsultowac z dwoma specjalistami.Pani profesor byla na tak,drugi specjalista mowil ze nie widzi przeciwskazan ale oddal by to w rece Boga.po namyslach z moja gin zdecydowalismy ze mi to nie zaszkodzi a moze pomoze
gina hahah może 9mc nie ale brzuch mam jakbym była w 5mc co najmniej - taki mam wydęty od tygodnia wiem, że trzeba czasem dmuchać na zimne ale z Twoją dzidzią na pewno wszystko jest w porządku:)))
mgiełka
Flowka dobry pomysł z wątkiem
O.K wyskakuje już z łóżka, zbieram się i fruuuuu do pracy:)
Gina ja od 10 lat cierpie na bóle migrenowe. Pocieszano mnie że w ciąży ponoć przechodzą...i powiem tak na samym poczatku miałam takie dwa tygodnie gdzie głowa mnie bolała co chwile myslałam że sie wykończe...Możesz brać tylko Apap. mi przed ciąża po apapie nigdy nie przechodiło, byłm na duzo silniejszych lekach. ale ginka powiedziała że w ciąży inzcej reaguje sie na leki. wiec żeby sobie ulżyć w tym strasznym bólu jakim jest migrena to proponuje wziąść apap, położyć sie w cichym i ciemnym pokoju i robić zimne okłady na czoło (ja moczyłam taka szmatke w wodzie i przykładałam), fakt ze nie przechodziło od razu ale niestety z mogrena juz tak jest. przed ciążą jak tylko miałam jekies objawy zblizajacej sie migreny to od razu brałam leki to jest najlepszy sposób na migrene ale odkad jestem w ciazy nie chce brać za dużo nawet apapu. Pociesze cie tym że ja od tamtej pory jeszcze nie miałam migreny
dzisiaj znowu zrobilam test o czulosci 25 mIU i znowu blada kreska (nie z porannego moczu).Czy to normalne ze tyle czasu i dalej blada,bo juz zaczynam sie martwic
nie mam boli jak na @,wrecz przeciwnie dobrze sie czuje tylko bole glowy mi dokuczaja.Mam tylko napiecie w podbrzuszu takie uczucie ciagniecia czasami jak wstaje.
witaj Afrykanka :-* no po16stehlj sie dowiem :/ juz mnie szlag trafia.. ale co zrobic.. nic na to nie poradze .. ha mam temp srednio na poziomie 36,7 teraz..
U nas dzisiaj swieto i moja gi bedzie dopiero w poniedzialek.Zrobilam kolejny test i kreska jest mocniejsza,wiec spokojnie poczekam do 19.12.Nerwy i stres to zly doradca.Co ma byc to bedzie. Za duzo czytam w necie i sie martwie na zapas.
Dzieki moya ja tez mam taka nadzieje za WAS tez trzymam kciuki :) mam takie pytanie jak to jest z ta temp mierze od dwoch dni (zaczelam mierzyc zaraz po @) wczoraj mialam 36.5 a dzis 36,6 kiedy powinny nastapic jakies spadki temp ???
moya.. w tamtym cyklu nie bralam estrofemu ktory uposledze wzrost pecherzykow a pomaga ebdo (podobno ) i jedna dawke clo i sie udalo (owu byla)
a tetaz mi przepisal estrofem ktory najprawdopodobniej uposledzil wzroat pecherzykow i clo ktore podobno uposledze wzrost endo...
wynik byl taki ze w oatatni dzien z clo (9dc) mialam pecherzyki do 10 mm i endo 3 mm...
w zeszlym cyklu to w 7 dc mialam juz 12 mm i endo 6 mm... a w ..12 mialam juz 23,5 mm i 8mm endo a 14 dc juz cialko zolte i endo 13 mm...
takze ten cykl nie jest obiecujacy a myslalam ze jak po jednym clo bylo tak dobrze to po dwoch bedzie jeszcze lepiej ale niestety.. jest dno..cdlatego sie niepokoje ale nie jestem zalamana. bardziej wkurzona na gina ;-/
no tak, zamkniete kolo. Ale dokonczylas branie estrofemu prawda ?? W zeszlym cyklu naprawde ladnie podroslo Ci to wszystko. a dlaczego zwiekszyl Ci dawke clo skoro po 1x1 byly rezultaty ? Bo ile dobrze pamietam to tych serduszek bylo za malo....
Teraz jak tak patrze na te wszystkie testy to dzisiejsze kreski sa duzo wyrazniejsze,a dzisiejsze nie robilam z porannego moczu.Za mocno sie tym przejmuje.Bedzie dobrze,musi byc. moya masz racje,musze zaczac ksiazke czytac a nie bzdury w necie