sinoma.. to na niego nie dziala. powie : ty zawsze sie zle czujesz i na tym sie skonczy. zrobilam mu awanture i sie poplakalam bo czasem nie rozumiem jego zachowania.. wiem ze jest po nocy pracy zmeczony i spal ok 5 h tylko ale zalezalo mi by ze mna pojechal i nie odpuszcze.. jesli sie na to spoznie przez niego to go zabije bo ciezko na usg do novum sie dostac..
JA to jestem zajebiaszcza.... szlam z kubkiem po kawie, potknelam sie i wylalam resztke na sciane probowalam zmyc, ale farba zeszla :P a w tym roku malowalismy pokoj :P Aborta kochana, trzymaj sie cieplutko :*
no to zostało mi czekanie na tego R bo obiadek juz gotowy a za oknem sie u mnie ciemno zrobiło i ja chyba tez dołącze do kawki bo cos mi ochota przyszła jak was czytam kandy ty sie chłopem nie przejmuj mój ma podobnie jak musi cos na siłe zrobic to ma mine jakby go mieli roztrzelac hi hi a ja mam to gdzies
kuleczka Kandy...hmm...nie wiem jak jest między Wami...ale te jego "humorki " są jak dla mnie dziwne.Tak myśle...może Wam jest potrzeba przerwa ?? wiesz żebyście pobyli trochę osobno...bo chyba zaczynacie się męczyć ?? a to nie wróży nic dobrego...Co do przeprosin...ja bym go nie przepraszała...bo niby za co ?? powiedziałabym tylko dziękuje...
a ja bym na koniec powiedziała " dziękuję wielmożnemu panu że raczył mnie dowieźć w upragnione przeze mnie miejsce" :) Jestem wredna - wiem ;) Ale po co ku....wa jest samochód ??? Żeby zapieprzać z buty czy autobusem. O nie !
hejka kurcze znikłam znowu na chwile jakos nie mialam ochoty wchodzic na forum myslami byłam z mamuska ale dostałam super wiesci z dnia na dzien coraz lepiej w poniedzialek zostaje przeniesiona do innego szpitala bo zaczynaja rechabilitacje wiadomo 12 dni w spiaczce miesnie zastane ale bardzo sie ciesze ze udało sie jej z tego wyjsc a juz lekarze nawet nie dawali nadzieji
juz po usg 11dc: pexherzyk w prawym jajniku 15 mm i bedzie rosl ;-) endometrium : 6,9 aleee trzeba odjac 2 mm bo mam rozszczep blaszek endometrium przez co nie chce rosnac i mam teraz brac.estrofem w dawce 2x2 ( lekarze w novum wiedza co mowia) ;)
w sobote mam zrobic zastrzyk 1 ampulka i nic wiecej!! powiedzial ze 3 zastrzyki to przegiecie. nastepne usg we wtorek.
powiedzial ze tylko endometrium martwi ale zobaczymy co i jak ;-)
Ja też nie mam objawów tylko lekkie ciągnięcia ,przy dotyku czuję piersi i dużo białego śluzu. Mi dziewczyny pomagają w wykresi,bo nie wiem czy mam dobrze oznaczoną fazę lutealną. Z tego co piszą to jestem w 12 dniu FL