Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorchanntall
    • CommentTimeDec 8th 2011
     permalink
    i na mnie :)
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    i na Ciebie channtal:wink:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
  1.  permalink
    channtall Ty tez w sobote testujesz ??
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    hej kobietki :)

Melduje sie.
    Kandy - widzisz, a tak sie martwilas, normalnie przez kolano Cie przelozyc :swingin:
    no to gina, mgielka, channtall i rumba - sobota nalezy do Was :tooth:
    --
  2.  permalink
    jeszcze jutro i sobota
    :wink:
    --
  3.  permalink
    tu znowu pustki :shocked: ja pójdę i pewnie się zbierzecie :fierce: i będą 2 strony do czytania
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Witam wieczorowo:)

Tak Moya na weekend organizujemy girlsband testujących... Są już 4 kobietki zapisane: gina nasza weteranka:wink:, Mgiełka, Chantall i Rumba:wink:

Są jeszcze jakieś chętne?

Kandy widzisz widzisz Ty niedowiarku jeden:wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    rumba, mam nadzieje ze wszystkie bedziecie plusikowe !!!!!
    --
  4.  permalink
    Myślicie że 5 dc już pracują jajniki? Bo dziś pierwsze clo - dopiero wzięłam, ale lewy jajnik pika od rana :)
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Moya ja mam nadzieję, że będzie to tylko formalność :tooth:

A tak poważnie to nic nowego nie napiszę że, byłby to najszczęśliwszy dzień w moim życiu :bigsmile:

ahhhh zobaczymy

:wink:
    --
  5.  permalink
    Czuję że będzie szczęśliwy weekendzik :)
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Malutka mi lekarz mówił, że są przypadki i nie jest to rzadkie że owulacja może nawet wystąpić w trakcie @ :shocked:

Ja jak brałam CLo nic kompletnie nie czułam, ale każda reaguje inaczej, dobrze że czujesz że coś się tam dzieje, jest to znak że jajniki pracują:wink:

Mój lewy jest jakiś leniwy strasznie, pęcherzyki mam tylko z prawego od jakiegoś czasu:shocked:
    --
  6.  permalink
    witaaam ;-)

ja juz standardowo na kanapie przed tv z telefonem w reku na forum bo moj siedzi przed kompem i mu dobrze tak..
    --
  7.  permalink
    Witajcie laseczki:)
    Nie nadąże Was z dwóch dni teraz poczytać, bo przed przeprowadzką sporo roboty, trochę schodków itp...ale powiem Wam, ze po 3 cyklach z clo (między pierwszym a drugim i trzecim były 2m-ce pauzy z powodu cytologii) uznałam, ze robie 3m-ce przerwy, tzn.idziemy na nowe mieszkanie, gdzie jest ciepło i nie ma wilgoci żeby swje zdrowie podreperować oraz od poniedziałku więcej powietrza i ruchu (bieganie), myśle tylko zostać przy braniu progesteronu od 19dc 10dni, ale zapytam dr o dupka, bo lutka mnie drażni...
    Od soboty do nie wiem kiedy nie będzie mnie tutaj i jeśli miałabym słabą możliwośc zagladania tutaj to życze Wam wszystkich dzidziusiowych Gwiazdek:) Owocnie śmigajcie sie;P
  8.  permalink
    malutka " a ja bym na koniec powiedziała " dziękuję wielmożnemu panu że raczył mnie dowieźć w upragnione przeze mnie miejsce" :)"...jakbym prawie siebie słyszała:D:D:D
    Kandy, a tak poważnie...żal mi Cię...wiesz co ja moze nie mam pracy fizycznej, ale ja dziennie siedze 8h przed kompem, nie ma dnia żeby było mało pracy, a ostatnio to w ogole masakra, zostajemy po godzinach, w sobote byłąm dodatkowe 7h, oprócz tego ciągłe jeżdzenie przed i po pracy to tu to tam w związku z mieszkaniem, jest tego troche i tak ostatnio całe dnie, śpie też po 5-6h, oczy ostatnio od 2-3dni mnie dośc mocno bolą oczy, do tego problemy z zajściem też rożnie na hmor wpoływa i tyle na głowie i kurde bez przesady żeby tak sie traktować i wiesz co...jestem coraz bardziej padnięta, a mój ma jutro urodziny i jeszcze na dzień przed przeprowadzką szykuje mi urodziny-niespodzianke, dziś wolne a ja jeżziłam, załatwiałam schowanie gitary dla Niego która przyszła pocztą i musze sie nagłówkowac jeszcze jutro jak zrobić jedzenie, jak schowac a do tego pakowanie itp...jak się chce to się da mimo wyrzeczeń...i dla danego celu...
    •  
      CommentAuthor_MIA_
    • CommentTimeDec 8th 2011 zmieniony
     permalink
    dziewczyny,

wlasnie zajrzalam do innego watku " weteranki, inseminacja, in vitro" i jestem zszokowana :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
    Poczytajcie posty od strony 40.... niejakiej agasis , az nie wiem co powiedziec.
    --
  9.  permalink
    ja ostatnio zaczynam czuc sie samotnie.. ale moze to ja przesadzam i wyolbrzymiam sprawe.. nie wiem.
    --
  10.  permalink
    A ja siedze z M przy winku :) zastanawiam sie czy i kiedy test zrobic.....i czy w ogole robic..nie chce kolejnego rozczarowania...
    --
  11.  permalink
    Kandy masz nas:*
    --
    • CommentAuthormononi
     permalink
    moya ta agasis to niezla agentka
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeDec 8th 2011 zmieniony
     permalink
    Hej Dziewczyny !!

Kandy - czyli bylas na usg w Novum tak? super, ze pecherzyk rosnie. Napisz o co chodzi z tym roszczepem :) rozmawialas juz z lekarzem z Novum na temat leczenia? badan itd?

No Dziewczyny, sobota bedzie z plusikami :) szkoda, ze mnie nie bedzie - zajomi przyjezdzaja. Pewnie wieczorem nadrobie dopiero, 3mam za Was kciuki :)

Aborta - kochana, przykro mi :*

U mnie dzis tempka nadal wysoko, 37.19. No ale to poczatek fazy l wiec sie jeszcze moze zmienic..
    Jutro mam wizyte u gina, zobacze czy pecherzyk pekl.. mialam ostry bol w sobote.. pozniej przez chwile byl spokoj, a teraz mnie pobolewaja jajniki - tak slabiutko.. i nie wiem czemu :confused:

Poza tym ciesze sie, ze niedlugo swieta :) no i urlopu w pracy mam 3 dni za ten rok, powiedzieli mi, ze moge sobie przeniesc na nastepny i bardzo sie ciesze :) bo nie wiem czy w tym roku bym wykorzystala..
    --
    • CommentAuthormononi
     permalink
    a przy okazji witam wszystkie kobietki:swingin:
  12.  permalink
    Mam Was to prawda.
    Ja sama nie wiem co powinnam zrobic w sumie czy powinnam starac sie o ciaze czy nie.. bo chyba nie chce czuc sie samotnie i wszyatko przezywac sama..

a z drugiej strony barfzo chce dziecko i kogos kim moge sie opiekowac..kochac i czuc ze ta osobko kocha mnie bezinteresownie ... calym sercem...
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    Malutka ja w pierwszym cyklu clo sadze ze owulacje mialam bardzo wczesna, szybko zaczely mi pracowac jajniki i moj pierwszy cykl z clo skonczyl sie w 24dc....

a mnie piersi bola, sa takie cieple i sutki mam takie sterczace i boli mnie gora piersi jak dotykam ??
    • CommentAuthormononi
     permalink
    Aborta wspolczuje,bo to samo przezywalam z moja mama,na pewno wszystko dobrze sie skonczy,badz dobrej mysli
  13.  permalink
    madziu.. o badaniach bede rozmawiac 19/12/2011 ale mam teraz pewne watpliwosci czy nie zrezygnowac ze.staran..

a z tym rozszczepem wlasnie nie wiem.. zapomnialam spytac. zapytam we wtorek. kazal mi teraz zwiekszyc dawke estrofemu.

ughrrr...
    --
  14.  permalink
    mi tez sie pierwszy cykl z.clo skrocil do 24 dni..

teraz czyje ze bedzie wydluzony..
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    moya - czytala :crazy:
  15.  permalink
    też czytałam...
    Kandy
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - porozmawiaj ze swoim, bez sensu jest tak ciagle sie zastanawiac, wyjasnijcie sobie wszystko na spokojnie. 3mam kciuki

Moya - ja zaczelam czytac, szok :shocked:
    --
  16.  permalink
    spadam z forum... buziaki
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    a co tak pusto ?????
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Wy pitki:tooth:...to ja się męczę-czytam,czytam,czytam...skończyłam,wpadam...-chcę pogadać...a torby spać poszły:fierce:....to ja też idę...bez łaski:fingersear:...miałam teraz maraton w pracy-trzy dni po 12h od 6 do 18,dlatego się nie udzielałam-ale jestem na bieżąco-wszystko przeczytałam:swingin:...dobra jestem...ale z moim przyjacielem(z piwkiem)dałam rady:clap:...idę się szorować:surfing:...może mnie mój dzisiaj "bodnie":boogie:...trzymam kciuki za was-testowiczki:thumbup:....ja dopiero 8dc-więc przyszły tydzień należy do mnie:crazy:paaaaaaa:kissing:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ruda ja 7 dc :bigsmile:
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    oj joj joj jak ja spie to piszecie jak najete a teraz jak zrobiłąm sobie dobra herbatke malinowa to tu cisza:cry:
    a mnie sie spac nie chce
    mój R spi bo mówi ze jutro cieżki dzień przed nim
    i tak sie sama ostałam:confused:
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    mnie tez sie nie chce spac :) ogladam zalegle odcinki seriali
    • CommentAuthorgisell
     permalink
    kurcze laski mnie sie chce serduszkowac a tu nawet nie ma komu sie wyżalic
    ale luz blus jutro moze sie uda jak sie skończa upławy z końcówki @
  17.  permalink
    Dobry :wink: normalnie ta moja tempka mnie do zawału doprowadzi :devil:
    Dziś znowu 36,9 ...no i dziś 35 dc :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
    • CommentTimeDec 9th 2011
     permalink
    mgielka jutro juz bedziesz wiedziala co tam sie kryje.Dupek podobno nie podnosi temperatury.A ja widzialam wykresy dziewczyn w ciazy co mialy 36.7 temperature.
  18.  permalink
    Jakoś się boję tego testu...że znowu wyjdzie jedna krecha :/
    --
  19.  permalink
    Tobie Reniu widzę że tempka spadła
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Ale przynajmniej bedziesz miala pewnosc.
    mgielka ja tez sie boje ze jak zrobie nastepny test to juz nic nie bedzie,a przez leki nie mam @
    nie mam zadnych objawow,tylko napiecie w podbrzuszu.Ale pocieszam sie tym ze to dopiero dwa tygodnie od zaplodnienia.W pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych objawow.
    zrobisz test i bedziesz pewna,dzisiaj juz powinien cos pokazac.
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    dzisiaj mam 37.1
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    tak skacze 37.,37.1,37.2
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 9th 2011 zmieniony
     permalink
    Ja też się zastanawiam...może to po dupku ta @ nie przychodzi :confused:
    Widzisz dałam wykres do interpretacji...ta sama dziewczyna co Tobie napisała że "coś dziwnie mi ta tempka skacze " więc może coś jest nie tak ??:confused:
    Reniu Ty już zrobiłaś testy...masz widoczne krechy...więc nie masz czego się obawiać...na pewno za chwilę będę 2 grubachne krechy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    gdyby nie to ze musze brac leki,a dupek jest za slaby to wolalabym nie wiedziec ze jestem w ciazy
    mniej stresu i nerwow
    mgielka jak masz w domu test to zrob,mi wychodzily nie z porannego bladziochy,tylko nie pij za duzo zeby nie rozrzedzic moczu
    bedziesz miala pewnosc.podobno dupek nie podnosi temperatury.a te skoki sa faktycznie dziwne
    ja che powtorzyc w niedziele test i tez sie boje
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    czesc dziewczyny, u mnie temp skoczyla do 37,4 :surprised: dzis 29dc, korcilo mnie zeby rano test zrobic, ale wytrzymam do jutra....
  20.  permalink
    Nie mam testu i dziś raczej nie dam rady kupić...dopiero jutro...też nie będzie to z porannego moczu ;)
    No tak...ten stres i nerwy :/
    Mam nadzieję że nic złego się nie dzieję :sad: że nie ma torbieli albo czegoś innego co zatrzymuje @
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Mgiełka ale takie skoki są normalne nie masz co się przejmować :) gina chcesz mieć 100 % pewności który to może być tydzień od zapłodnienia ? Kup Clearblue test elektroniczny ciążowy one są w Niemczech więc w Austri chyba też i zrób go on pokaże wynik w tygodniach :)
  21.  permalink
    abotraW no bo dziewczyna która interpretowała mój wykres stwierdziła że są dziwne :/ więc spanikowałąm że coś złego się dzieje :/
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.